Aynen ya benimde son 5 ama adet olucakmışım gibi kasık ağrım oluyor başka da bişey Yok
Adetim düzensiz olabiliyor bazen o yüzden korkuyorum açıkcası ama son 2-3 aya göre 5 gün var
hem varmış gibi hem yokmuş gibi hissedenler el kaldırsın o zamankutumda boş mu hissediyorum dolu mu bilemiyorum
Dolu dolu var var inşaALLAH
Dolu hissediyorum
Sende var mı birşey inşaALLAH
arada bir kasıklarımda regl agrısına benzer sızlamalar oluyor ama çok hafif onun dışında hiç bir değişim yok sende durumlar nasıl peki
Şöyle sıralayım önce regli günlerinin başlangıcı gibi sivilce sıkıntısı.
sonra kasıklarımda 3 gün süren ağrı 4 gün bel ağrısı şimdi karın ağrısı ,üşüme .gözlerim ağrıyor,midem yanıyor ,iştahım çok açık .
Hakkaten ya ben bi doktora gideyim ne fena hastaymışım ya ben
Önceden olsa dilimde arpacık çıksa hemen hastaneye giderdim nazımdan geçilmezdi bu bebek beklentisi beni olgunlaştırmış belli ne derdim varmışta yeni farkettim
ooo maşallah maşallah yok mu artıranŞöyle sıralayım önce regli günlerinin başlangıcı gibi sivilce sıkıntısı.
sonra kasıklarımda 3 gün süren ağrı 4 gün bel ağrısı şimdi karın ağrısı ,üşüme .gözlerim ağrıyor,midem yanıyor ,iştahım çok açık .
Hakkaten ya ben bi doktora gideyim ne fena hastaymışım ya ben
Önceden olsa dilimde arpacık çıksa hemen hastaneye giderdim nazımdan geçilmezdi bu bebek beklentisi beni olgunlaştırmış belli ne derdim varmışta yeni farkettim
ooo maşallah maşallah yok mu artıranbenim bu kadar belirtim olsa rapor alırım işe gelmem yani
bat nezaman ? benim listeye de yazayım seni
Bat 7 aralıkÖlmezde sağ kalırsam inşaALLAH
ne zaman test yapacaksın canım ben de feyz alayım
10 gün bekleyebilecek misin ciddenDur aman daha 7 gün var 3 günde hastalıktan geçsin 10 gün sonra inşaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?