Karbonat faln hikayede Bn biseyn doğru olabileceğine inandım idrarini bi cam bardağa yapıyorsun hiç kiprdatmadan bi yere birakiyosun 3 .4 saat kadr bekliyor üstünde bi tabaka oluşuyorsa hamilesin dibe çöküyorsa değilsin Bn geçen ay yaptım dibe çöktü hamile degldim
Bel ağrısı ben evlendigimden beri var vücut neye uğradığını şaşırıyor sanırım kasık ağrısı benim dizime kadar vuruyordu yürürken zorlanıyordum. İlişki sırasında kasigima ağrı girdi bi ara dedim bu ay tmmdirben bu ay kasık ağrısı yaşadm ya o yüzden umutlanıyorum bel ağrısı da yaşadm ama soğuktan belki bilmiyorm
Tmm yapınca söylerim bakalım ne hal alacak
Pet bardaklarada oluyor ama cam bardak daha iyi gözüküyor daha iyi sonuç weriyor Bn bu ay yine deniycemKız cam bardağımı kirletelim şimdi ,,hey ALLAHIM konuşma burda şimdi kimse evde bardak bırakmayacak
kasık ağrısı için bu ay özel dinledm kendimiBel ağrısı ben evlendigimden beri var vücut neye uğradığını şaşırıyor sanırım kasık ağrısı benim dizime kadar vuruyordu yürürken zorlanıyordum. İlişki sırasında kasigima ağrı girdi bi ara dedim bu ay tmmdir
sabah karbonat yaptım yine
sabah köpürüdü
ama akşam üzeri yaptığım karbonat köpürmüyor o da kafayı yedi
10 gün önce yapinca çok hafif köpük oldu test yaptım negatif 1 gün kala yaptım bira gibi köpurdu tekrar test yaptım pozitif ama biraz pembesi dağıldı emin olamadım ama negatifte direk negatif olmustu bunda umut vardı reglim 4 tu bugün 6 daha bişi yokDoğru sonuç aldinmi peki
Vücut kendini hazırlıyor ilişki esnasında çocuğu aklından çıkar keyfine bak sonrasında kalça altına yastık vs olabilir biliyorsun zatenkasık ağrısı için bu ay özel dinledm kendimi
bu kadar belirtiye olmazsa olmaz napim
Hadi bakalım bi hamilemız daha geliyo çamaşır suyu ve karbonat testi yap hemen teşhis koyalımHeyecandan yanlış yazdım sanırım 1 aydır korunmuyorum ve aralık 2 de hasta olmam gerekiyordu:)
İnşallah hamilesindr bir daha test yap bnce10 gün önce yapinca çok hafif köpük oldu test yaptım negatif 1 gün kala yaptım bira gibi köpurdu tekrar test yaptım pozitif ama biraz pembesi dağıldı emin olamadım ama negatifte direk negatif olmustu bunda umut vardı reglim 4 tu bugün 6 daha bişi yok
valla bu aydan umidim yok artıkYav hadi biriniz hamile kalın artık çatlıycam
Merhaba kızlar yeni üye oldum siteye yaklaşık iki haftadır takip ediyorum sürekli yorumlarınızı okuyorum . Benimde bir sorum olacak 6 aydır evliyim haziran ayında doğum kontrol hapina başladım ve kasım 3 de adet olunca bıraktım yani bir aydır korunuyordum adet döngüsü 29 ya da 30 olur genelde kasım 2 de adet olmam gerekiyordu fakat olmadım 4 Kasım da kan testi yaptim negatif çıktı çok güvenemiyorum çünkü belirtiler var yaklaşık 2 haftadır belim çok ağrıyor aniden kasığıma ağrı saplanıyor ve göğüs ucu çok hassaslaştı. Adet öncesi belirtilerle aynı olduğunu biliyorum ama bugüne kadar adetten önce hiç böyle şeyler yaşamadım adet olduğum gün bir iki saat ağrı çekerdim ve biterdi . Sizce ne yapmalıyım ?
valla bu aydan umidim yok artıkama sogan kurune baslıycam oda hamile kalmaya yardımcıymıs ben bekarken adet duzensizligim icin kullanmıstım baya ise yaramıstı
Yakınlarımda eczane yok o yüzden bu testlere sardıkİnşallah hamilesindr bir daha test yap bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?