Canım merak ettım ne yaptın erken gebelık testı yapsaydınBu ayda bekleyenlerden biri olarak geri sayımı başlattım .
Bebek için tüm şartları hazırladım gerisini ALLAH'a bıraktım.
Ama var ya bu ay gebe kalırsam size yaşadığım mucizeyi anlatacağım.
Tüm belirtileri yaşıyor test yapmamakta kararlıyım günümü bekleyeceğim.
Bata 8 gün kaldı hadi hayırlısı İnşaALLAH .
Dua edin lütfenn....
ben 5 dk havaya dikiyom bacaklari duramiyom fazla:))Hoşbuldum.. :):)
Bence de çıkmaz da işte sabırsız ben :):) bir de henüz 3,5 aylık evliyim.. :):) geçen ay enfeksiyon tedavisi gördüm fitil ve birkaç ilaç ile çözüldü derdim. Bu ay inşallah tutmuştur diyorum.. 1 saat bacaklar dikik durmaktan valla gına geldi :):) ama bebek var ya ipin ucunda tutacağını bilsem 4 saat bile yatarım o şekil :) göğüslerimin ucu sızlıyor ve kuruluk var uçlar da. Belirtiden sayılırsa tek bu var elimde ama zaten aynı regl belirtisi bu :):)
ben 5 dk havaya dikiyom bacaklari duramiyom fazla:))
Sağol canım :))
Ama benim bayağı regl olcakmışım gibi karnım ağrıyor. Hayırlara vesile inşallah :) sabah regl olursam çok gülerim yalnız ya
Hiç sanmıyorum ama inşallah canım,Bak bugün haberlerini bekliyorum ,ama güzel haberle gell
Hiç sanmıyorum ama inşallah canım,
Olmasa da süper bi gün olsun hepimiz için inşallaaah
Ay çok geçKız sen bu saattte ne kalktın ,heyecana bak sen yaa aç karnına git kuzu yeme içme birşey hele sıgara no no no no
Ay çok geç(( bütün gün adliye gezicem. Aç karnına çekilmez ki o manyaklar :))
Evde kendi laboratuvarimi kurarim ben o parayaFlorence a geldim. Kan testi 167 tl dediler bence delirmişler. Ben beklicem kızlar regliyi walla havaya bu kadar para veremicem..
kızlar kızlar ne yaptınız
Florence a geldim. Kan testi 167 tl dediler bence delirmişler. Ben beklicem kızlar regliyi walla havaya bu kadar para veremicem..
Evde kendi laboratuvarimi kurarim ben o parayasaglik ocagina gidip kan verseydin keske mis gibi bedava:)) ogleden sonra sonucu veriyorlar
gizli takipteyim gizliden gizliden okuyorum topiğiKız sen nerdesin gözün çıkmasın
Durumlar nasıl ?
gizli takipteyim gizliden gizliden okuyorum topiği
bugün veya yarın bat bakalım hiç bir belirti yok ot gibi yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?