- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Yumurta dolleniyor kan degerin artiyoor ama sagliksiz oldugu icin tutunamiyor adet kaniyla atiliyor vucuttan. Her kadinin basina gelirmis regl oncesi test yapilmadiginda bilinmiyor regl gunu birkac gun gecikmeyle adet olunuyor..bu kimyasal gebelik tam olarak nedir doktor size ne dedi yani
ben varim:)kızlar kimse yok muuu
ay kimsecikler gelmiyor sıkıldm vallahi naptın kuzumben varim:)
Bende gizli gizli okuyorum caktirmayinay kimsecikler gelmiyor sıkıldm vallahi naptın kuzum
ben bu aydan umidi kestim adetim basliyor:) birseylerin belli olmasi iyiymis ya olumsuzda olsa:) sen napiyosun kan testi falan dusunmuyonmu silikde ciktiay kimsecikler gelmiyor sıkıldm vallahi naptın kuzum
yeni bir sayfa aç canm yeniden deneben bu aydan umidi kestim adetim basliyor:) birseylerin belli olmasi iyiymis ya olumsuzda olsa:) sen napiyosun kan testi falan dusunmuyonmu silikde cikti
oldun mu adet canmBende gizli gizli okuyorum caktirmayin
Hayir beynimi nasil yikadiysam hala olamadim ama dayanamadim test yaptim negatif psikolojiktir buyuk ihtimaloldun mu adet canm
bugün müydü batHayir beynimi nasil yikadiysam hala olamadim ama dayanamadim test yaptim negatif psikolojiktir buyuk ihtimal
hayirlisi olsun herseyin canim ne zaman uygunsa ozaman hamile kalalim insallah:)yeni bir sayfa aç canm yeniden dene
yok canm benm bata 7 gün var test bozuktur belki bi adetim geçsn
ben geçen ay hemen bat günü yaptırdm kan testi de ağzımın payını aldm
yaptırmam 3 gün geçsin reglimi
kimyasal olabilr Allah korusun
evet her şeyin hayırlısını versin Allahhayirlisi olsun herseyin canim ne zaman uygunsa ozaman hamile kalalim insallah:)
belkide canm bilemiyoruz ki bekle bakalım geç döllenmedir inşallahDun ya da bugundu yok canim hic aksamazdi ama bu ay ilk denememizdi ya belki o da etkilemistir vucudun alisik olmadigi bir sey sonucta
Bence var. Çünkü ben ikinci günümde yaptım. silik çizgiyi gördüm. Kan vercem bugün inşallah hayal kırıklığına uğramakKizlar 2 gun kala yapdigim kan test neqativ cikmisdiya. adetim 2 gun g3cikdi. pozitiv olma sansi varmi simdi
Insallah gormersiz neqativi fotosu varmi testi at bakayimB
Bence var. Çünkü ben ikinci günümde yaptım. silik çizgiyi gördüm. Kan vercem bugün inşallah hayal kırıklığına uğramak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?