Batta geri sayım başladı ( 8 )

pazar gunu yine test yaptır zaten yukselmisse tamamdır ama 7 cıkmıs ya gebelik vardır canım niye bozuyon moralini

Bilmiyorum canım ya.. Ben 7 yi görünce ve ikinci çzgiyi görünce acaip heyecanlandım.
Bu arkadasım da ben kaç kere o civarlarda gördüm sonra yok oldu falan deyince iyice asabım bozuldu..
Doktorumu da arayamıyorum cünkü biliyosunuz keseyi görmeden bişey demiyorlar ve kese için şu an daha çooook erken...

eşine söyleyin ama pekte sevinme canım inşallah katlanır değerin bende reglime 6 gün varken öğrendim bir kere 4 katına yükseldi sonra düştü regl oldum kimyasal gebelikmiş. doktorlar uyarıyor regl günü geçmeden test yapmayın diye

Haklısın ben haftaya perşembeye kadar beklemeye karar verdim..

Şimdi söyledim eşime.. Şoka girdi.. Sarıldık ağladık beraber..

Bakalım inşallah doğrudur.. Değilse de çok üzmicem kendimi Allah ne zaman isterse o zaman olur..

Canm 2 gunun gecti sanirim durumlar nedir :)

inşallah canm ya umutlandırmayın beni

Bi daha üzülmek istemiyorum açıkçası bekleyebildiğim kadar beklicem. Zaten olacağı varsa olur olmazsa onu da yine Allah bilir napayım..
kuzuummm üzülme sakın daha erken
ilk heyecanlar işte
ama arkadşın doğru bişey demiş bak defalarca yazdm buraya bende ikinci çizgiyi gördm geçen ay hatta bundan da belirgindi ama adet oldum
kimyasal gebelik olabilir doktorlarda regl 5 gün geçsin sonrası hayal kırıklığı diyor
sen bekle kendini koru
normalde kaç çıkar ki gebe olmayan birinde o değer
kese ne zaman görünüyor ki

o zaman hiç birimiz diyemeyiz yani keseyi görmeden

bu kimyasal gebelik tam olarak nedir doktor size ne dedi yani

Tabi canım ya. Ani duygu değişimleri yaşadım bugün. Pek ihtimal vermiyordum biliyorsun zaten. Ama çizgiyi ve değeri görünce bi şaşırdım açıkçası.
Daha ilk heyecan bu aynen dediğin gibi. Sabaha birşeyim kalmaz inşallah. İnsanlar neler yaşıyorlar şımarıklık olarak algılanmak da istemem gerçekten.

Allah isteyen nerde kim varsa nasip etsin inşallah :)

Ben biraz sakinleşip bekleyeceğim :)

evet şımarıklık olmasn ama bende geçen ay çok üzüldm oysa senelerce bekleyen insanlar var Allah hepimize yardm etsn bende kolay etkileniyorum seni çok çok iyi anlıyorum canm
foto çekmedn mi testin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…