pazar gunu yine test yaptır zaten yukselmisse tamamdır ama 7 cıkmıs ya gebelik vardır canım niye bozuyon moraliniÇok aceleci davrandım ya işte onun neticesi bu... Geldim eve giydim pijamaları walla bir hafta uyumak istiyorum... Eşimi de bütün gün aramadım doğru düzgün anlamasın sesimden birşey diye şimdi de bişey diyemiyorum ya çatlicam...
eşine söyleyin ama pekte sevinme canım inşallah katlanır değerin bende reglime 6 gün varken öğrendim bir kere 4 katına yükseldi sonra düştü regl oldum kimyasal gebelikmiş. doktorlar uyarıyor regl günü geçmeden test yapmayın diyeSelam kızlar :))
Ben bu sabah idrar testi yaptım. Silik ama baya silik ikinci bir çizgi gördüm.
Hemen kan testi yaptırdım. Sonuç 7 çıktı..
Heyecandan geberdim hala da geberiyorum.
Ama tam jokere girdim eşime sürpriz yapıp söylemek için. Çok sevdiğim ve yıllardır bebek sahibi olmaya calısan bir arkadasım aradı az önce.
Değerin çok düşük lütfen kendini hamile moduna sokma dedi.. Aslında olmaya da bilirsin, erken yapmasaydın bilmicektin ltfen bekle dedi..
Öğlenden beri sigara içmemiştim. Çıkıp bi sigara yaktım. Eve doğru gidiyorum şimdi.. Eşime de birşey söylemicem sanırım. Haftaya cumaya kadar bekleyip bir test daha yapıcam..
Kursağımda kaldı yani.. Hakkımızda hayırlısı...
Bu ayda bekleyenlerden biri olarak geri sayımı başlattım .
Bebek için tüm şartları hazırladım gerisini ALLAH'a bıraktım.
Ama var ya bu ay gebe kalırsam size yaşadığım mucizeyi anlatacağım.
Tüm belirtileri yaşıyor test yapmamakta kararlıyım günümü bekleyeceğim.
Bata 8 gün kaldı hadi hayırlısı İnşaALLAH .
Dua edin lütfenn....
Haklısın ben haftaya perşembeye kadar beklemeye karar verdim..
Şimdi söyledim eşime.. Şoka girdi.. Sarıldık ağladık beraber..
Bakalım inşallah doğrudur.. Değilse de çok üzmicem kendimi Allah ne zaman isterse o zaman olur..
Amiiiiin canım inşallah!Canim ya insallah katlanarak artar degerin olumlu dusunmek gerek olumsuz cumlelere kulagini tika.bu arada bat persembe mi?Tessacontessa
Yok cnm ya persembe cok hem beklemek cok zor bir surec. pazartesi belli olur hersey regl de gelmez ohhh misssAmiiiiin canım inşallah!
Pazartesi aslında ama perşembeye kadar bekliyim mi değerleri öyle değerlendirmek daha doğru olabilir diye düşündüm.
inşallah canm ya umutlandırmayın beniEvet cnm ya ilki cok kolay oldu valla belirti falan aramadan oluverdi ama o zamanlar iliski cok duzenliydi zaten.simdi bebege odakli iliski yasiyoruz sanki yumurtlama gununu falan bu bebegi isterken ogrendim.sizin de olur cnm hatta seninki yolda bence ins
Bi daha üzülmek istemiyorum açıkçası bekleyebildiğim kadar beklicem. Zaten olacağı varsa olur olmazsa onu da yine Allah bilir napayım..Yok cnm ya persembe cok hem beklemek cok zor bir surec. pazartesi belli olur hersey regl de gelmez ohhh misss
aha bende öyle yapıyorumCanim ay boyu bir gun olmazsa diger gun mutlaka olurdu yani
canm sen testin içini açmışsın nedenİnşallah ya belim çok ağrıyor. Sürekli ağrı saplanıyor kasiklarima beklemekten yoruldum
kuzuummm üzülme sakın daha erkenBi daha üzülmek istemiyorum açıkçası bekleyebildiğim kadar beklicem. Zaten olacağı varsa olur olmazsa onu da yine Allah bilir napayım..
testin fotosunu atsana canm yaaaBi daha üzülmek istemiyorum açıkçası bekleyebildiğim kadar beklicem. Zaten olacağı varsa olur olmazsa onu da yine Allah bilir napayım..
bu kimyasal gebelik tam olarak nedir doktor size ne dedi yanieşine söyleyin ama pekte sevinme canım inşallah katlanır değerin bende reglime 6 gün varken öğrendim bir kere 4 katına yükseldi sonra düştü regl oldum kimyasal gebelikmiş. doktorlar uyarıyor regl günü geçmeden test yapmayın diye
Tabi canım ya. Ani duygu değişimleri yaşadım bugün. Pek ihtimal vermiyordum biliyorsun zaten. Ama çizgiyi ve değeri görünce bi şaşırdım açıkçası.kuzuummm üzülme sakın daha erken
ilk heyecanlar işte
ama arkadşın doğru bişey demiş bak defalarca yazdm buraya bende ikinci çizgiyi gördm geçen ay hatta bundan da belirgindi ama adet oldum
kimyasal gebelik olabilir doktorlarda regl 5 gün geçsin sonrası hayal kırıklığı diyor
sen bekle kendini koru
normalde kaç çıkar ki gebe olmayan birinde o değer
kese ne zaman görünüyor ki
o zaman hiç birimiz diyemeyiz yani keseyi görmeden
Silikti hayatım fotoda çok net belli olmuyortestin fotosunu atsana canm yaaa
ben attm gördn mü
evet şımarıklık olmasn ama bende geçen ay çok üzüldm oysa senelerce bekleyen insanlar var Allah hepimize yardm etsn bende kolay etkileniyorum seni çok çok iyi anlıyorum canmTabi canım ya. Ani duygu değişimleri yaşadım bugün. Pek ihtimal vermiyordum biliyorsun zaten. Ama çizgiyi ve değeri görünce bi şaşırdım açıkçası.
Daha ilk heyecan bu aynen dediğin gibi. Sabaha birşeyim kalmaz inşallah. İnsanlar neler yaşıyorlar şımarıklık olarak algılanmak da istemem gerçekten.
Allah isteyen nerde kim varsa nasip etsin inşallah :)
Ben biraz sakinleşip bekleyeceğim :)
yaaa olsn benmde silik ama herkes görebilmiş ben şok oldm görmelerineSilikti hayatım fotoda çok net belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?