Batta geri sayım başladı ( 8 )

Bende yarin sabredebilirsem pazar sabahi yapmayi planliyorumbata 4 kalacak hicbirsey cikmazsa onumuzdeki aya fixlenicem artik

Kızlar takvimim bu ne diyorsunuz tutmuş mudur ayın 3 ünde hasta olunca doğum kontrol hapini kullanmayı bıraktım yani ilk ayım bu korunmasız. Biliyorum ayıp bir şey şu takvimi yollamam ama eşim çok istiyor ona hamileyim demek istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20161209-154828.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 70
Regl zamanlarida da mi denediniz

Ekran fotosu çekince alabildim kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20161209-155353.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 70
Bence bir problem yoksa tutmustur takvime gore ins cnm

Ya orda hasta gibi gösterdi takvim yanlışlıkla işaretledim hastayım diye mersinde ailemin yanındaydım orda hasta oldum 4 gun sürdü takvimi netim yok diye guncelleyemedim sonuç bu

Ya orda hasta gibi gösterdi takvim yanlışlıkla işaretledim hastayım diye mersinde ailemin yanındaydım orda hasta oldum 4 gun sürdü takvimi netim yok diye guncelleyemedim sonuç bu
Ben bu testten anlamadim cnm ama gunun de gecmis senin sanirim

Aslında takvim de sıkıntı da olabilir diye emin olamıyorum ben kendi kendine 34 gün yazıyor adet döngüye ama ben 29 günde bir oluyorum

Hmm testin degisikmis cift cizgi aradi benim gozum ama sen hamilesin bence gunun de gecmis daha ne

Evet 8 gün diyor bu doğru çünkü döngüyü düzelttim takvime göre. Çarşamba olmam gerekiyordu 29 olarak düzelince 2 Aralık yazdı bat a

İnşallah ya kaynanam korunduğumu bildiği halde etrafta bizim gelinin de çocuğu olmuyor diyormuş

Selam kızlar :))

Ben bu sabah idrar testi yaptım. Silik ama baya silik ikinci bir çizgi gördüm.

Hemen kan testi yaptırdım. Sonuç 7 çıktı..

Heyecandan geberdim hala da geberiyorum.

Ama tam jokere girdim eşime sürpriz yapıp söylemek için. Çok sevdiğim ve yıllardır bebek sahibi olmaya calısan bir arkadasım aradı az önce.

Değerin çok düşük lütfen kendini hamile moduna sokma dedi.. Aslında olmaya da bilirsin, erken yapmasaydın bilmicektin ltfen bekle dedi..

Öğlenden beri sigara içmemiştim. Çıkıp bi sigara yaktım. Eve doğru gidiyorum şimdi.. Eşime de birşey söylemicem sanırım. Haftaya cumaya kadar bekleyip bir test daha yapıcam..

Kursağımda kaldı yani.. Hakkımızda hayırlısı...

ya milletin dedigine bakma birden bire dusurmus modunu sigara icmene sebep olmus 7 cıktıgına gore gebelik var ama cok yeni 5 in ustune zaten gebelik diye bakarlar senin daha adetinde gecikmemisti bide boyle dusunsene

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

ya milletin dedigine bakma birden bire dusurmus modunu sigara icmene sebep olmus 7 cıktıgına gore gebelik var ama cok yeni 5 in ustune zaten gebelik diye bakarlar senin daha adetinde gecikmemisti bide boyle dusunsene
Çok aceleci davrandım ya işte onun neticesi bu... Geldim eve giydim pijamaları walla bir hafta uyumak istiyorum... Eşimi de bütün gün aramadım doğru düzgün anlamasın sesimden birşey diye şimdi de bişey diyemiyorum ya çatlicam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…