gun asırı yapmak lazım yani bundan sonra boyle deniyelim aslında cocuk fikriyle yapmamak lazımmıs ama kafamızdan atmak mumkunmuCanim ay boyu bir gun olmazsa diger gun mutlaka olurdu yani
Evet cnm biz regl bitince baslardik ama calismaya degil yani canimiz isterdi olurdu ayy utandim valla ama oyle yanigun asırı yapmak lazım yani bundan sonra boyle deniyelim aslında cocuk fikriyle yapmamak lazımmıs ama kafamızdan atmak mumkunmu
Regl zamanlarida da mi denedinizKızlar takvimim bu ne diyorsunuz tutmuş mudur ayın 3 ünde hasta olunca doğum kontrol hapini kullanmayı bıraktım yani ilk ayım bu korunmasız. Biliyorum ayıp bir şey şu takvimi yollamam ama eşim çok istiyor ona hamileyim demek istiyorum
Bence bir problem yoksa tutmustur takvime gore ins cnmKızlar takvimim bu ne diyorsunuz tutmuş mudur ayın 3 ünde hasta olunca doğum kontrol hapini kullanmayı bıraktım yani ilk ayım bu korunmasız. Biliyorum ayıp bir şey şu takvimi yollamam ama eşim çok istiyor ona hamileyim demek istiyorum
Ben bu testten anlamadim cnm ama gunun de gecmis senin sanirimYa orda hasta gibi gösterdi takvim yanlışlıkla işaretledim hastayım diye mersinde ailemin yanındaydım orda hasta oldum 4 gun sürdü takvimi netim yok diye guncelleyemedim sonuç bu
Hayirli olsun bebisin ins cnmEvet 8 gün diyor bu doğru çünkü döngüyü düzelttim takvime göre. Çarşamba olmam gerekiyordu 29 olarak düzelince 2 Aralık yazdı bat a
ya milletin dedigine bakma birden bire dusurmus modunu sigara icmene sebep olmus 7 cıktıgına gore gebelik var ama cok yeni 5 in ustune zaten gebelik diye bakarlar senin daha adetinde gecikmemisti bide boyle dusunseneSelam kızlar :))
Ben bu sabah idrar testi yaptım. Silik ama baya silik ikinci bir çizgi gördüm.
Hemen kan testi yaptırdım. Sonuç 7 çıktı..
Heyecandan geberdim hala da geberiyorum.
Ama tam jokere girdim eşime sürpriz yapıp söylemek için. Çok sevdiğim ve yıllardır bebek sahibi olmaya calısan bir arkadasım aradı az önce.
Değerin çok düşük lütfen kendini hamile moduna sokma dedi.. Aslında olmaya da bilirsin, erken yapmasaydın bilmicektin ltfen bekle dedi..
Öğlenden beri sigara içmemiştim. Çıkıp bi sigara yaktım. Eve doğru gidiyorum şimdi.. Eşime de birşey söylemicem sanırım. Haftaya cumaya kadar bekleyip bir test daha yapıcam..
Kursağımda kaldı yani.. Hakkımızda hayırlısı...
Çok aceleci davrandım ya işte onun neticesi bu... Geldim eve giydim pijamaları walla bir hafta uyumak istiyorum... Eşimi de bütün gün aramadım doğru düzgün anlamasın sesimden birşey diye şimdi de bişey diyemiyorum ya çatlicam...ya milletin dedigine bakma birden bire dusurmus modunu sigara icmene sebep olmus 7 cıktıgına gore gebelik var ama cok yeni 5 in ustune zaten gebelik diye bakarlar senin daha adetinde gecikmemisti bide boyle dusunsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?