Batta geri sayım başladı ( 8 )

Günaydın kızlaaaar :)

Ben grip gibiyim bu sabah. O kadar yoruldum ve soğukta dışarda vakit geçirmek zorunda kaldım ki.. Yaklaşık 11 saat uyumuşum :)

Fakat psikolojik olarak daha iyiyim. Tutunursa tutunur benim ki tutunamazsa önümüzdeki maçlara bakarız artık. Hem sigarayı da bırakmış olurum bu süreçte daha sağlıklı olur. Herşeyde vardır bir hayır.

En önemli ders "regl geçmeden test falan yapma!" Bikaç gün geçerse yaptırır rahatlarsın.. Keseyi görene kadar hamile falan değilsin zaten..

Dayanın kızlar başarıcaz!!!

Bence 10 gün geçtiyse kan testi yaptırmakta fayda var. Psikolojik olarak da gecikmiş olabilir hamile de olabilirsin 10 gün uzun bir zaman bence. Bu konuda pek tecrübeli sayılmam ama.. Bir kan verin rahatlayın derim ben en azından kafanız rahatlar.

Teşekkür ederim cevabın için İnan hiç vaktim olmadı kan testi için çalışıyorum bugün de çalışıyorum ama bir şekilde gidip kan testi yaotırıcam çok tuhaf bende psikolojik olduğunu düşünüyorum zaten belirti de Yok dediğim gibi

Kasımın 4 ünde adet oldum 7 sinde bitti kasımın 30 unda olmam gerekiyordu bugün oldu hala Yok

Birçok insanın yaşadığı tek belirti regl gecikmesi oluyor zaten. Sen bana falan bakma benim beynim hormoblarım oyun oynuyor bana. Daha reglim gecikmedi turşu falan aşeriyorum delirdim iyice. Bi an önce yaptır testi idrar testlerine de pek güvenme

Can'ımsın sağol böyle güzel cevaplar alınca olmasa bile insan çok rahatlıyor.estağfurullah kadın psikolojisi işte

Kasımın 4 ünde adet oldum 7 sinde bitti kasımın 30 unda olmam gerekiyordu bugün oldu hala Yok
İhmal etme bence bi an önce yaptır kan testini. Çıkmazsa da üzülme bi doktora görün derim. Ne olur ne olmaz. O kadar çok kafamıza takıyoruz ki istemeden de olsa vücut kendini şaşırıyor.

İhmal etme bence bi an önce yaptır kan testini. Çıkmazsa da üzülme bi doktora görün derim. Ne olur ne olmaz. O kadar çok kafamıza takıyoruz ki istemeden de olsa vücut kendini şaşırıyor.
Kesinlikle bugün yaptırıcam inşallah yoksa da doktoruma randevu alırım sana da haber veririm Sende bana müjdeli haberler ver

Kesinlikle bugün yaptırıcam inşallah yoksa da doktoruma randevu alırım sana da haber veririm Sende bana müjdeli haberler ver
Allah gönlüne göre versin inşallah canım. Muhakkak haber ver.

Benim regl pazartesi, gelmezse ona göre bişeyler yapıcam artık dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım. Hakkımızda hayırlısı :)

Allah gönlüne göre versin inşallah canım. Muhakkak haber ver.

Benim regl pazartesi, gelmezse ona göre bişeyler yapıcam artık dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım. Hakkımızda hayırlısı :)
Aminn hepimizin gönlüne göre versin önce hayırlısı inşallah güzel haberler olur canı gönülden herkese temennilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…