- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
Bence 10 gün geçtiyse kan testi yaptırmakta fayda var. Psikolojik olarak da gecikmiş olabilir hamile de olabilirsin 10 gün uzun bir zaman bence. Bu konuda pek tecrübeli sayılmam ama.. Bir kan verin rahatlayın derim ben en azından kafanız rahatlar.Kızlarrr adetim 10 gün gecikti üçüncü testim ama hiç birşey gözükmüyor kan testi yaptıramadım kasıklarımda ufak ağrı var ama şiddetli değil bunun dışındada hiç bir belirtim Yok zaten
Teşekkür ederim cevabın için İnan hiç vaktim olmadı kan testi için çalışıyorum bugün de çalışıyorum ama bir şekilde gidip kan testi yaotırıcam çok tuhaf bende psikolojik olduğunu düşünüyorum zaten belirti de Yok dediğim gibiBence 10 gün geçtiyse kan testi yaptırmakta fayda var. Psikolojik olarak da gecikmiş olabilir hamile de olabilirsin 10 gün uzun bir zaman bence. Bu konuda pek tecrübeli sayılmam ama.. Bir kan verin rahatlayın derim ben en azından kafanız rahatlar.
Kasımın 4 ünde adet oldum 7 sinde bitti kasımın 30 unda olmam gerekiyordu bugün oldu hala YokTeşekkür ederim cevabın için İnan hiç vaktim olmadı kan testi için çalışıyorum bugün de çalışıyorum ama bir şekilde gidip kan testi yaotırıcam çok tuhaf bende psikolojik olduğunu düşünüyorum zaten belirti de Yok dediğim gibi
Bende aynı inşallah olur canım Rabbim sanada olmayan herkese de nasip etsin inşallah Amin9 gün geçti benimde ama hiç bir şey yok az önce yaptım testi
Birçok insanın yaşadığı tek belirti regl gecikmesi oluyor zaten. Sen bana falan bakma benim beynim hormoblarım oyun oynuyor bana. Daha reglim gecikmedi turşu falan aşeriyorum delirdim iyice. Bi an önce yaptır testi idrar testlerine de pek güvenmeTeşekkür ederim cevabın için İnan hiç vaktim olmadı kan testi için çalışıyorum bugün de çalışıyorum ama bir şekilde gidip kan testi yaotırıcam çok tuhaf bende psikolojik olduğunu düşünüyorum zaten belirti de Yok dediğim gibi
Can'ımsın sağol böyle güzel cevaplar alınca olmasa bile insan çok rahatlıyor.estağfurullah kadın psikolojisi işteBirçok insanın yaşadığı tek belirti regl gecikmesi oluyor zaten. Sen bana falan bakma benim beynim hormoblarım oyun oynuyor bana. Daha reglim gecikmedi turşu falan aşeriyorum delirdim iyice. Bi an önce yaptır testi idrar testlerine de pek güvenme
İhmal etme bence bi an önce yaptır kan testini. Çıkmazsa da üzülme bi doktora görün derim. Ne olur ne olmaz. O kadar çok kafamıza takıyoruz ki istemeden de olsa vücut kendini şaşırıyor.Kasımın 4 ünde adet oldum 7 sinde bitti kasımın 30 unda olmam gerekiyordu bugün oldu hala Yok
Kesinlikle bugün yaptırıcam inşallah yoksa da doktoruma randevu alırım sana da haber veririm Sende bana müjdeli haberler verİhmal etme bence bi an önce yaptır kan testini. Çıkmazsa da üzülme bi doktora görün derim. Ne olur ne olmaz. O kadar çok kafamıza takıyoruz ki istemeden de olsa vücut kendini şaşırıyor.
Aşkolsun. Hepimiz jinekolog olduk burda. Feci yanlış yapıyoruz da işte yine engel olamıyoruz kendimize. :)Can'ımsın sağol böyle güzel cevaplar alınca olmasa bile insan çok rahatlıyor.estağfurullah kadın psikolojisi işte
Allah gönlüne göre versin inşallah canım. Muhakkak haber ver.Kesinlikle bugün yaptırıcam inşallah yoksa da doktoruma randevu alırım sana da haber veririm Sende bana müjdeli haberler ver
Aminn hepimizin gönlüne göre versin önce hayırlısı inşallah güzel haberler olur canı gönülden herkese temennilerim :)Allah gönlüne göre versin inşallah canım. Muhakkak haber ver.
Benim regl pazartesi, gelmezse ona göre bişeyler yapıcam artık dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım. Hakkımızda hayırlısı :)
:):):)Aşkolsun. Hepimiz jinekolog olduk burda. Feci yanlış yapıyoruz da işte yine engel olamıyoruz kendimize. :)
Amin canım inşallah bende pazartesi gidicem doktora yüksek ihtimalle adet söktürücü verip gönderecekBende aynı inşallah olur canım Rabbim sanada olmayan herkese de nasip etsin inşallah Amin
Ay hadi güzel haberlerle inşallahh! Haber ver muhakkak :)Bu bekleyiş insanı öldürüyor ya ben kan testi yapmaya gidiyorum varsa var yoksa yok en azından niye adet olmuyorum onu öğrenirim
Benim de yoktu dün kanda çıktı. Sakin ol Allah hayırlısını versin inşallah :)Tamam canım haber veririm hiç umudum yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?