Test yaptın dimi?Adet olamiyorum belimin agrisindan ayakta bile duramiyorum idrar testi negatif olamamakta zormus yani olsan bi turlu olmasan bi turlu
Olabilir bende regl öncesi 3 gün akşam baş ağrısı çektim bel ve kasık ağrısı arada oluyorduKizlar batim yarin ama agrim filan yok adet gibi olacak gibide degilim aceba gebislik varmidir...kasiklarda arada bir batma oluo...
Yarın bi test yapsanıza?Kizlar batim yarin ama agrim filan yok adet gibi olacak gibide degilim aceba gebislik varmidir...kasiklarda arada bir batma oluo...
Ay hala kan testi yaptırmadınız dimi ya?Olabilir bende regl öncesi 3 gün akşam baş ağrısı çektim bel ve kasık ağrısı arada oluyordu
İdrar testi yaptim da bir sey cikmadi psikolojik bir gecikme olabilirTest yaptın dimi?
Kekik çayı yapsana canımİdrar testi yaptim da bir sey cikmadi psikolojik bir gecikme olabilir
Yapcam artik bir seyler pazartesi bir test daha yaparim olmazsa cumaya kdr bekleyecegim hala olamazsam doktora giderimKekik çayı yapsana canım
Evet haklısın biraz daha beklemekte fayda var. Bekleyemeden test yapan bir manyak olarak ne desem bilemiyorum artık :)Yapcam artik bir seyler pazartesi bir test daha yaparim olmazsa cumaya kdr bekleyecegim hala olamazsam doktora giderim
Bence yap varsa cikarMerhaba arkadaşlar adetim 2 gun geçti dün geceden veri boynum sırtım çok ağrıyor halsizlik kasıklarda batma var sizce hamile olabilir miyim idrar testi yapsam çıkar mi
Teşekkürler o halde yarın yaparım :)Bence yap varsa cikar
Bizede at fotoyuMerhaba arkadaşlar adetim 2 gun geçti dün geceden veri boynum sırtım çok ağrıyor halsizlik kasıklarda batma var sizce hamile olabilir miyim idrar testi yapsam çıkar mi
Hayırlısı inşallah güzel haberler alirizBenimde batim yarin bakalim ne olucak
Yaptırmadim ustune grip nezle karışık bişi oldum pazartesi kan testi yaptırırım 6. Haftadan sonra hastaneye giderimAy hala kan testi yaptırmadınız dimi ya?
Kiz simdi yap bi guzel haber alalimTeşekkürler o halde yarın yaparım :)
Tamam yaptigimda atarım:)Bizede at fotoyu
Şimdi misafirlikteyiz eczanelerde kapalı malum nöbetçi eczane bulmak zor en iyisi yarın yaparım inşallah İnşallah ya :)Kiz simdi yap bi guzel haber alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?