Bendede su gıbı akıntı geliyor sadece ıslaklıkben hala adet olmadım kahverengi leke geliyor duruyor geliyor duruyor stres geciktiriyo sanırım
geciktimi adetBendede su gıbı akıntı geliyor sadece ıslaklık
Evet dün dü bugunyumurtlamadan sonra ki 15.günüm ama test yapıyorum negatıfgeciktimi adet
geciktimi adet
Çok üzücü bir patlama Rabbim ölenlerin yakınlarına sabır versin yaralılara da şifa inşallahKızlar istanbulda bomba patladı...
bikac gun daha bekle hala negatifse kanda baktır bazen idrar testlerinde de cıkmayabiliyormusEvet dün dü bugunyumurtlamadan sonra ki 15.günüm ama test yapıyorum negatıf
Teşekkür ederim canım :)canm bir pet bardağa idrarı yap
üzerine de karbonat dök şöyle bi yemek kaşığı gibi
köpürüyorsa gebesin
dibe çöküyorsa değilsin
aslında bi sürü icat çıkardılar
diş macunu
karbonat
limon
şeker
sirke ve ton balığı suyu okudum ona koptum zaten
ay nimet hep günah yaaa valla
bence artık sallıyorlar
ama karbonatta çıkan şey limonda çamaşır suyunda çıkmadı
gerçi benm bata çok var ama
karbonatı tekrarlama sebebim bata 9 gün kala çıkmadı 8 gün kala aynı karbonat o günden beri köpürdü
İnşallah öyledir cnm ya geç döllenme olamaz çünkü zaten en son yumurtlama gününde bırlıktr olduk esımlebikac gun daha bekle hala negatifse kanda baktır bazen idrar testlerinde de cıkmayabiliyormus
gec dollenme dedikleri olay olabilirmi peki belkide oyuzden negatif cıkıyorAma söyle bu durum var bende 26 kasımda yumurtladım ovulasyon testi ıle belirledim yanı adetın 23.gunu yumurtladım bu nedenle adetımnotmalde 32 günde vur olurken geç yumurtladıgım ıcın regl 10 aralığa kaydı bugün yumurtlamadan sonra 15.gunum ve dün adet agrım varken bugün Yok testte negatıf Dr bana yumurtladığım günden 1 hafta sonra progesteron testı yapmamı istendi çatlamışmı diye yumurta sonuç 20 çıktı Dr çok çok iyi dedı ama bana ne oluyor anlamıyorum uzun oldu hakkınızı helal edın
aynısını yazdım bende:) valla canım bilemedim ama 15 gun olmus gebelde adetin gecikmesini bekleyin derler idrara gecmemistir belki dahaİnşallah öyledir cnm ya geç döllenme olamaz çünkü zaten en son yumurtlama gününde bırlıktr olduk esımle
Ama yumurtlama gününden sonra bırlıktelık olmadı esımle en son 14 gün önce yanıgec dollenme dedikleri olay olabilirmi peki belkide oyuzden negatif cıkıyor
Insallah oyledır cnm Çarşamba'ya kadarbeklerım sonra Dr giderim inşallahaynısını yazdım bende:) valla canım bilemedim ama 15 gun olmus gebelde adetin gecikmesini bekleyin derler idrara gecmemistir belki daha
hap bittikten sonra 10 gun sure icinde adet olursun kullandıgın sırada da olabilirsin ozaman ilacı bırak tabiKızlar aranızda #Tarlusal kullanan var mı .? 12 tablet sabah akşam alıyorum dün akşam başladım hap bitiminin sonunda mı regl olucak.bu sürede ilişkiye girmicem
Çok teşekkür ederim canım :)hap bittikten sonra 10 gun sure icinde adet olursun kullandıgın sırada da olabilirsin ozaman ilacı bırak tabi
Adet olmama yakın bi olamama hissi vardır bende sizde var mı bilmiyorum ama şuan da o rahatsızlığı yaşıyorumhap bittikten sonra 10 gun sure icinde adet olursun kullandıgın sırada da olabilirsin ozaman ilacı bırak tabi
valla tuhaf ya olmamak cok sıkıntılı insanı cok geriyor bi sıkıntı icinde hissediyorum ben kendimiAdet olmama yakın bi olamama hissi vardır bende sizde var mı bilmiyorum ama şuan da o rahatsızlığı yaşıyorum
canm adet oldun muvalla tuhaf ya olmamak cok sıkıntılı insanı cok geriyor bi sıkıntı icinde hissediyorum ben kendimi
yinede olsaydı ilşki canm ya ovulasyon ile mi belirledinz yumurtlama tarihiniAma yumurtlama gününden sonra bırlıktelık olmadı esımle en son 14 gün önce yanı
yok olmadı hala bekliyorumcanm adet oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?