Batta geri sayım başladı ( 8 )

Ama söyle bu durum var bende 26 kasımda yumurtladım ovulasyon testi ıle belirledim yanı adetın 23.gunu yumurtladım bu nedenle adetımnotmalde 32 günde vur olurken geç yumurtladıgım ıcın regl 10 aralığa kaydı bugün yumurtlamadan sonra 15.gunum ve dün adet agrım varken bugün Yok testte negatıf Dr bana yumurtladığım günden 1 hafta sonra progesteron testı yapmamı istendi çatlamışmı diye yumurta sonuç 20 çıktı Dr çok çok iyi dedı ama bana ne oluyor anlamıyorum uzun oldu hakkınızı helal edın

Teşekkür ederim canım :)

gec dollenme dedikleri olay olabilirmi peki belkide oyuzden negatif cıkıyor

Kızlar aranızda #Tarlusal kullanan var mı .? 12 tablet sabah akşam alıyorum dün akşam başladım hap bitiminin sonunda mı regl olucak.bu sürede ilişkiye girmicem

Kızlar aranızda #Tarlusal kullanan var mı .? 12 tablet sabah akşam alıyorum dün akşam başladım hap bitiminin sonunda mı regl olucak.bu sürede ilişkiye girmicem
hap bittikten sonra 10 gun sure icinde adet olursun kullandıgın sırada da olabilirsin ozaman ilacı bırak tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…