- 30 Kasım 2016
- 221
- 125
- 18
- 32
Insallah. dualarim seninle.Şimdi misafirlikteyiz eczanelerde kapalı malum nöbetçi eczane bulmak zor en iyisi yarın yaparım inşallah İnşallah ya :)
Allah razı olsun cnmInsallah. dualarim seninle.
Bende evde bi gebelik testi denedim sekerle eger sekerin hepsi erirse hamile degilsin eger dipinde az bisey topak topsk olursa gebesin...benim dibinde az bisey seker vardi ve cok kucuk topaklar vardi ..Hayırlısı inşallah güzel haberler aliriz
Ben simdi duydum. gercekmi pekiBende evde bi gebelik testi denedim sekerle eger sekerin hepsi erirse hamile degilsin eger dipinde az bisey topak topsk olursa gebesin...benim dibinde az bisey seker vardi ve cok kucuk topaklar vardi ..
Hımm bende duymuştum umarım doğrudurBende evde bi gebelik testi denedim sekerle eger sekerin hepsi erirse hamile degilsin eger dipinde az bisey topak topsk olursa gebesin...benim dibinde az bisey seker vardi ve cok kucuk topaklar vardi ..
Açıkçası bilmiyorum bende limon ve çamaşır suyu testi yaptım güya pozitif ama doğru sonucu bence idrar verir bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz icinBen simdi duydum. gercekmi peki
InsallahAçıkçası bilmiyorum bende limon ve çamaşır suyu testi yaptım güya pozitif ama doğru sonucu bence idrar verir bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz icin
bende çamaşır suyu gebe değil sonucunu verdiAçıkçası bilmiyorum bende limon ve çamaşır suyu testi yaptım güya pozitif ama doğru sonucu bence idrar verir bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz icin
yok o ilk döküşte öyle kabarıyor çamaşır suyuCsuyunuda denedim bende ama cok kabarmadi ..hafifden kabardi bende belki yeni oldugu icin hafif kabardi...bilmiom ne kadar dogruluk payi var
Karbonatla nasıl yapılıyor :-Dbende çamaşır suyu gebe değil sonucunu verdi
karbonat gebe
Peki eczaneden idrar testi alıp yaptınız miBilmiom birdende dokmeyin dio yawasca dokun dio bilmiom ya artik hersey allaha kalmis bisey
Yok almadim denemedim dahaPeki eczaneden idrar testi alıp yaptınız mi
Evt simdi okudum yeni daha yaKızlar istanbulda bomba patladı...
ayyyyyyKızlar istanbulda bomba patladı...
canm bir pet bardağa idrarı yapKarbonatla nasıl yapılıyor :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?