yinede olsaydı ilşki canm ya ovulasyon ile mi belirledinz yumurtlama tarihini
Canim bence sen hamilesin.ikinci cizgi baya belli oluyor.bende kizimda test yapmistim cok silikti..ve suan kizim 3 yasinda..
Benimde bugun bat gunum ama daha olmadim..adetime 8 gun kala kahverengi leke gordum..kan testi yaptim..negatif..Gebesiniz galiba maşallah:) benimde son 5 :) ama zerre belirti yok ? Sizde durumlar nasıl ?
kız sen gebesiiiiin
ya korkuyorum test yanlışsa ya da kimyasal sa diyeCanim bence sen hamilesin.ikinci cizgi baya belli oluyor.bende kizimda test yapmistim cok silikti..ve suan kizim 3 yasinda..
bu testlere güven olmuyor ki kuzumkız sen gebesiiiiin
bak adetim gecikti boyle cıktı desen guvenme derdim ama 5 gun var ve pembelesmis o cizgi bence sen yarın kan testi yaptır ben cok eminim olduguna yaya korkuyorum test yanlışsa ya da kimyasal sa diye
bu testlere güven olmuyor ki kuzum
Canim insallahh hamilesin..bende adetime 6 gun once ogrenmistim..benimki baya silikti..ben hemen aksam acilden kan testi yaptim degeri 48 falandi..ya korkuyorum test yanlışsa ya da kimyasal sa diye
bu testlere güven olmuyor ki kuzum
inşallah gebeyimdir canmGebesiniz galiba maşallah:) benimde son 5 :) ama zerre belirti yok ? Sizde durumlar nasıl ?
ha 5 gün var o yüzden silik olması normal diyorsun yani canmbak adetim gecikti boyle cıktı desen guvenme derdim ama 5 gun var ve pembelesmis o cizgi bence sen yarın kan testi yaptır ben cok eminim olduguna ya
inşallah gebeyimdir canm
darısı tüm iteyen sizlere hepimize olsun inşallah şu mübarek günde
28 günde bir mi oluyorsn canm yumurtlamamızda aynı gün o zaman
ya aslında belirti aramak yanlışmış 4. haftadan önce belirti olmazmış kusma baş dönmesi vs
ama ben geçen ay da denedm boş günlerimde yapmışız ilişkiyi ve hiç belirtim olmadı turp gibiydim
bu ay 2 gün kasıklarm ağrıdı yatak yorgan yattım
bel ağrım oldu zaman zaman
bi de şüpheli ilşkinin ertesi günü başım döndü halsizlik vardı
regl gibi bi kaç gün huysuz gezdim sinirlerim bozuk ve duygusaldım baya
eğer tabi hamileysem
Canim tebrikler ..insallah sag salim kucagina alirsin..darisi bizlerin basina..bende adetime 8 kala kahverengi leke gordum 4 gun surdu..bugun adet gunum..ama daha olmadim.Kizlar, ben bu sabah ikinci cizgiyi gordum:) Aylarca negatif sonuc almaktan umidim kirilmisti ama bu sefer ben de garip seyler oluyordu. Hemen sizinle belirtilerimi paylasayim belki bir faydasi dokunur.
Adetime 10 gun kala
Beyaz ve seffaf akinti baslamisti 3-4 gun surdu sonra kesildi.
Yine ayni donemde goguslerim buyudu, her zaman adetimden 4 gun once goguslerim hassaslasirdi ama bu sefer cok once basladi ve kosunca rahatsiz oluyordum. damar falan gozukmuyor bende yada meme ucu koyu degil normal.
Bir de tansiyonum dusuyordu. gozlerim karariyordu. hep canim bezelye ve kuskonmaz cekiyordu. sonra bi baktim bu sebzelerde ne vitamin var ki benim vucudum eksikligini cekiyor. Folik Asit! Bildiginiz uzre bebeklerin gelisimi icin sart bi vitamin. Bu beni cok suphelendirmisti hem de cok!
Adet olucakmisim gibi agrim oldu 10 gun oncesinden. Dedim bu sefer erken oluyorum kesin. benim bunye allak bullak oldu sanirim hormonlarim kafayi yedi diye dusundum. Olmadim! 3 gun once gene agridi ve yine olmadim. Adetim 2 gun gecikti ve bu sabah test yaptim. Hamileyim.
Bir de cok duygusallik olustu tabiki.
Insallah siz de en yakin zamanda pozitif sonuc alirsiniz
kan testi yaptn mı canımKizlar, ben bu sabah ikinci cizgiyi gordum:) Aylarca negatif sonuc almaktan umidim kirilmisti ama bu sefer ben de garip seyler oluyordu. Hemen sizinle belirtilerimi paylasayim belki bir faydasi dokunur.
Adetime 10 gun kala
Beyaz ve seffaf akinti baslamisti 3-4 gun surdu sonra kesildi.
Yine ayni donemde goguslerim buyudu, her zaman adetimden 4 gun once goguslerim hassaslasirdi ama bu sefer cok once basladi ve kosunca rahatsiz oluyordum. damar falan gozukmuyor bende yada meme ucu koyu degil normal.
Bir de tansiyonum dusuyordu. gozlerim karariyordu. hep canim bezelye ve kuskonmaz cekiyordu. sonra bi baktim bu sebzelerde ne vitamin var ki benim vucudum eksikligini cekiyor. Folik Asit! Bildiginiz uzre bebeklerin gelisimi icin sart bi vitamin. Bu beni cok suphelendirmisti hem de cok!
Adet olucakmisim gibi agrim oldu 10 gun oncesinden. Dedim bu sefer erken oluyorum kesin. benim bunye allak bullak oldu sanirim hormonlarim kafayi yedi diye dusundum. Olmadim! 3 gun once gene agridi ve yine olmadim. Adetim 2 gun gecikti ve bu sabah test yaptim. Hamileyim.
Bir de cok duygusallik olustu tabiki.
Insallah siz de en yakin zamanda pozitif sonuc alirsiniz
evet oyuzden dedim zaten gecenki varla yoktu ama bu pembelesmeye baslamıs..5 gun kala bide cok normal boyle cıkması..yarın mutlaka kan testi yaptır canım varsa gebelik hemen yapılması gereknlere baslarsın vitamindir falan filan:)ha 5 gün var o yüzden silik olması normal diyorsun yani canm
ya kimyasalsa gdicem öğrenicem sonra adet olcam geçen ay hafif silikti ama tek test yapmştm bozukta olabilirdi o
şimdi 2 yaptm geçenki daha silikti gördün dimi 2 gün öncekini canım
şu an ne kadarlık hamilesin canmCanim insallahh hamilesin..bende adetime 6 gun once ogrenmistim..benimki baya silikti..ben hemen aksam acilden kan testi yaptim degeri 48 falandi..
Canim ben suan hamile degilim..ilk.hamileligimde oyle ogrenmistim..suan kizim 3 yasinda..simdi 2.dusunuyoruz.şu an ne kadarlık hamilesin canm
ben keseyi görmeden inanmam
evet canm bat cumaO dedigin durumlar bende de var :) hatta gecen aylar daha şiddetli kasık agrıları yaşadım ama sonuç hüsran :) şimdide hafif hafif giriyo agrılar.
Bende 28-29 günde bi adet oluyom. Büyük ihtimal aynıdır senle.. . Cuma benim bat. Senin de cuma mı ? Bende yapsam cıkar ozaman :)
Hayir ona sira gelmedi daha. Ama haftaya bir de kan testi yaptiricam.kan testi yaptn mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?