neye bakayımBen bu aralar fena tatlı istiyorum ya yemedigim şey kalmadı:)cips zararlı tabi taf na bak sadece :)
Tadına:)neye bakayım
yedimTadına:)
Ben keciorendeyim canimm ayy bilsem ankarayi bulurum valla ama kizilaya tek basima gitmisligim yoksen hangi semttesn ki
kız güzel bir iş bulursan bana haber ver çalışayım
tabi bebeği annesinin büyütmesi en iyisi
ne zamandır evlisin canmSelam Kızlarr beenimde Bata 6 gün var sol kasıgımda ara ara batmalar oluyor arada sağdada oluyor belirti olabilirmi ki ?
Adetten sonra 8. 11. 14. 17. 20. günler ilişki oldu şimdi az durdum nefes almak için
Afiyet olsun :)
ne kadardir ankaradaydn ki ay unuttum kuzuBen keciorendeyim canimm ayy bilsem ankarayi bulurum valla ama kizilaya tek basima gitmisligim yok
ne zamandır evlisin canm
ben napiim 2 güne bir yaptm
batmalar bende de oldu inşallah vardır test yapsana benm bata 5 gün var
Anladim canim..insallah hamilesin.Ben gecmeden yaptim.negatifti zaten ilk kahverengi leke basladiginda 8 gun falan gecmeliymis idrarda cikmasi icin benim iki gun gecmisti hafta ortasina dogru olmazsam yapicam bakalim ne olcak
Bir seneyi birazcik gecti canimne kadardir ankaradaydn ki ay unuttum kuzu
Hayirlisi olsun canim ikimizede kahverengiden sonra kirmizi gormeyelim:)Anladim canim..insallah hamilesin.
Insallah gormeyiz..Hayirlisi olsun canim ikimizede kahverengiden sonra kirmizi gormeyelim:)
canım akıntıdan ben yola çıkamıyorm çünkü benm akıntı oluyo zaten hepbenimde 6 gün var. Adet günüme kadar bekliycem kafaya koydum. İnşallah vardır kuzum
Bide bende akıntı cok böle sarımtırak birenk oldu anlamadım?
2 seneyi geçti canım. İki aydır deniyoruzcanım akıntıdan ben yola çıkamıyorm çünkü benm akıntı oluyo zaten hep
bu aralar ıslak hepsen ne zamandır deniyorsn ne zaman evlendn canm
inşallah olur canm yaş kaç2 seneyi geçti canım. İki aydır deniyoruz
Canim bence sen hamile olabilirsin..Kizlar bende hala olmadim ya 8 i olmaliydi.
Ayni durumdayiz test yaptin miKizlar bende hala olmadim ya 8 i olmaliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?