Batta geri sayım başladı ( 8 )

hadi hayırlısıyla sevinirsin inşallah gülüm ben de bugün temizlendim bakalım ilk denemeyi de yaptık

Ya kizlar size bi sorunum olucak..ben adetime 8 gun kala kahverengi gordum..hastaneye gittim..doktor dedi boyle durumlar hamile olabilirsiniz degilsen..adet olarak sayiyoruz dedi..kan testi yaptm negatif..bugun normalde adet gunum
.olmadim..simdi ben kahverengi gordugum gunu adet olarakmi sayicam..ayy kafam karisti..

Bende kahverengiden muzdaribim:) adet sayilmaz o ya ne zaman kirmizilari gorursun ozaman adet sayilir sen baska doktora gorun devam ederse

Hayır bence saymicaksin sonuçta 1 gun bile sürmedi dimi umarım yerleşme kanamasidir canım bence biraz bekle adetin gelmezse test yaptir

Bende sali gordum crsmba persmbe yoktu cuma cmrtesi devam etti bugunde cok az boyle adet olmazki ya baslicak adet on hazirlik yada gebelik
Yani bence..ben boyle olmazdim..direk kanamam olurdu..bide bana dedi strestende olabilir..bakalim artik..olmazsa hafta ici birgun evde test yapicam.

Normalde tatliyla aram yok..nedense bir haftadir canim tatli cekiyor..dusun kendime un helvasi yapip yemisim
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız aynı şekilde bende öyle şekerpare diye öldüm gece gece eşimi gönderdim almaya:)

Sen hic test yaptinmi..adet gunun gectimi
Ben gecmeden yaptim.negatifti zaten ilk kahverengi leke basladiginda 8 gun falan gecmeliymis idrarda cikmasi icin benim iki gun gecmisti hafta ortasina dogru olmazsam yapicam bakalim ne olcak

Selam Kızlarr beenimde Bata 6 gün var sol kasıgımda ara ara batmalar oluyor arada sağdada oluyor belirti olabilirmi ki ?
Adetten sonra 8. 11. 14. 17. 20. günler ilişki oldu şimdi az durdum nefes almak için

Yok canim ben calismiyorum calissam muhakkak kizilay tarafina gitmem lazim esimde pek istemiyor zaten bebek dusuncesi varken calismak zor burda bakicak guvenebilcegim.kimsede yok yan gel yat yapiyom
sen hangi semttesn ki
kız güzel bir iş bulursan bana haber ver çalışayım
tabi bebeği annesinin büyütmesi en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…