Bence yaptir..insallah hamilesin..guzel haber verirsin.Kasiklarim bir agriyor bir duruyor tam oldum diye kosuyorum akinti gelmis oluyor belimde agriyor bir turlu olamadim
Hosgeldin.Heyoo ben geldimm :)
Test ayni cikiyo silik cizgiAyni durumdayiz test yaptin mi
Silikse tamam iste daha ne istiyosun benim kar beyazTest ayni cikiyo silik cizgi
İnsallah su mubarek gunde olsun insallah ama umutlu degilim yine deBence yaptir..insallah hamilesin..guzel haber verirsin.
Ama simdi deger yukselmis olabilir sende yaptirsana yarin totem yapalim :)Adete 2 gun kala yapturmisdim neqativ
Ama adete 2 gu kala kan neqativSilikse tamam iste daha ne istiyosun benim kar beyaz
Sahimi ya insallah bakalimAma adete 2 gu kala kan neqativ
Yox yaa. buraz bekleyim varsa keseyi gormeye giderimAma simdi deger yukselmis olabilir sende yaptirsana yarin totem yapalim :)
Bende ayin 9 u olmalıydım ama biraz daha beklemeye karar verdik eşimle canım hayırlısı inşallah hepimiz için ...Kizlar bende hala olmadim ya 8 i olmaliydi.
BencedeKeske evde kan testi yapabilsek bunun icinde cihaz uretilse ya
Insallah. dualarim sizinleBende ayin 9 u olmalıydım ama biraz daha beklemeye karar verdik eşimle canım hayırlısı inşallah hepimiz için ...
Keske evde kan testi yapabilsek bunun icinde cihaz uretilse ya
Aynen yaaa... kizlar hepinizin ilk bebegimi..benim 3 yasinda bi kizim var.ama kizimda 2 yil sonra geldi.Keske evde kan testi yapabilsek bunun icinde cihaz uretilse ya
Benim kısmetse ilk olucak cnmAynen yaaa... kizlar hepinizin ilk bebegimi..benim 3 yasinda bi kizim var.ama kizimda 2 yil sonra geldi.
canm foto atsana yeni yükseldi belki de geç döllenmeAdete 2 gun kala yapturmisdim neqativ
benmde olursa ilkAynen yaaa... kizlar hepinizin ilk bebegimi..benim 3 yasinda bi kizim var.ama kizimda 2 yil sonra geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?