Yok kan testlerinin fiyatları o şekilde canım ama bilmiyorum ya bu evde yapılan testlerin doğruluk payı var mi inşallah vardır :)O testleri hiç denemedim aslında denemek de fayda var . Bu erken gebelik testlerine o kadar para verdim ki sonradan çok pişman oldum bi test aldım 26 TL dün hastane de kan da baktırdım 20 TL kazıklandım sankii
İdrar testini yarın veya salı günü yapmayı düşünüyorum tabi inşallah kırmızıları gormezsem:)Yarın dene istersen testi
İnşallah güzel hayırlı haberleri alırız canım ne kadardır istiyorsun bebişBende öyle diyordum yarın olurum akşama olurum ertesi sabaha olurum diye diye bugüne geldim
Ne zamandır yani :)Bende öyle diyordum yarın olurum akşama olurum ertesi sabaha olurum diye diye bugüne geldim
Onu sormuyorum canım yani kaç aydır çalışmalar devam ediyor bebiş için :)Bat 2 Aralık dı bugün 11 Aralık işte 10 gündür gelen giden yok
Hımm anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallahDaha ilk ayım benim ama bebek için işimi bırakmak zorunda kaldım sözleşmem de 3 yıl çocuk yok yazıyordu eşim çok isteyince dayanamadım sözleşmeyi feshettim
canm ben ekim başında düğüne hazırlanmak için işten çıktım tam 1 ay kala
o ne üzerine bi işki canmDaha ilk ayım benim ama bebek için işimi bırakmak zorunda kaldım sözleşmem de 3 yıl çocuk yok yazıyordu eşim çok isteyince dayanamadım sözleşmeyi feshettim
sen ne kadar çalıştın canm yaş kaçtıDış Ticaret mezunuyum Çemaş döküm fabrikasında yurt içi satış uzmanı olarak çalışmaya başladım işe ilk girerken böyle bi sözleşme yaptı müdürüm bölüm müdürüm ama genel müdür değil takıntılı bi adamdı
hayırlısı olsn canm çok gençsn daha21 yaşındayım Mayıs ayında mezun oldum haziran ayında evlendim temmuzda işe başladım 6 aydır çalışıyordum
Yok canim ben calismiyorum calissam muhakkak kizilay tarafina gitmem lazim esimde pek istemiyorcanm ben ekim başında düğüne hazırlanmak için işten çıktım tam 1 ay kala
evlilik tazminatıda aldm
minik bir rakam ama olsun2 senedir çalışıyordm
o kadar yorulmuşum ki hiç çalışasım yok
ama yeni yeni iş bakıyorm canm sen??
Ben bu aralar fena tatlı istiyorum ya yemedigim şey kalmadı:)cips zararlı tabi taf na bak sadece :)kızlar benm canım cips çekiyo ha bire
bebek varsa zararlı dimi daha oluşmamıştır bile ama
hiçte yemezdm cips kilo yapmasn diye off ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?