Batta geri sayım başladı ( 8 )

O testleri hiç denemedim aslında denemek de fayda var . Bu erken gebelik testlerine o kadar para verdim ki sonradan çok pişman oldum bi test aldım 26 TL dün hastane de kan da baktırdım 20 TL kazıklandım sankii
Yok kan testlerinin fiyatları o şekilde canım ama bilmiyorum ya bu evde yapılan testlerin doğruluk payı var mi inşallah vardır :)

Hamile bayanlar erken gebelik belirtilerinizi yazarmisiniz lütfen bizde bilelim :)

Daha ilk ayım benim ama bebek için işimi bırakmak zorunda kaldım sözleşmem de 3 yıl çocuk yok yazıyordu eşim çok isteyince dayanamadım sözleşmeyi feshettim

baska seylerden konusalım biraz yoksa kafayı yiyce:) Helena calısıyormusun sen
canm ben ekim başında düğüne hazırlanmak için işten çıktım tam 1 ay kala
evlilik tazminatıda aldm
minik bir rakam ama olsun 2 senedir çalışıyordm
o kadar yorulmuşum ki hiç çalışasım yok
ama yeni yeni iş bakıyorm canm sen??

Dış Ticaret mezunuyum Çemaş döküm fabrikasında yurt içi satış uzmanı olarak çalışmaya başladım işe ilk girerken böyle bi sözleşme yaptı müdürüm bölüm müdürüm ama genel müdür değil takıntılı bi adamdı

sen ne kadar çalıştın canm yaş kaçtı

21 yaşındayım Mayıs ayında mezun oldum haziran ayında evlendim temmuzda işe başladım 6 aydır çalışıyordum

kızlar benm canım cips çekiyo ha bire
bebek varsa zararlı dimi daha oluşmamıştır bile ama
hiçte yemezdm cips kilo yapmasn diye off ya

Yok canim ben calismiyorum calissam muhakkak kizilay tarafina gitmem lazim esimde pek istemiyor zaten bebek dusuncesi varken calismak zor burda bakicak guvenebilcegim.kimsede yok yan gel yat yapiyom

kızlar benm canım cips çekiyo ha bire
bebek varsa zararlı dimi daha oluşmamıştır bile ama
hiçte yemezdm cips kilo yapmasn diye off ya
Ben bu aralar fena tatlı istiyorum ya yemedigim şey kalmadı:)cips zararlı tabi taf na bak sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…