Batta geri sayım başladı ( 8 )

hee yat canm yarın okulun var
bende tembel hatunum son dakka eşimin pantolonunu ütülüyorm yarın giycek salladım durdum bu saate kadar ütüyü uykum geldi
5 kasım canm
ikinci düğünüm de 12 kasım
Amaninn kiz daha senin dugun sacin bile bozulmamistir dur hele

Ben 18 yasimda evlendim. 7 ay sonra kizima hamile kaldim. 7 aylikken dogurdum 9 ayin getiremedim. cok sukur simdi 4 yasinda. kizim 1 yas oldugundan bu gune kadar istoyoruz ve hala olmuyo bakalim

Bu Temmuz da evlendik biz ama cocuk isteyince hemen olur zannediyordum herkes o kadar zaman beklemis ki ilk ayda olmasi mucize gibi oluyor o yizden sanmiyorum bende sen ne kadarlik evlisin bu arada gozlerim kapaniyor uyursAm yarin sabah donerim
Bende Temmuz da evlendim bende ilk ay da hamile kalınıyor sanıyordum ama oyle olmuyormuş gördük

ben bir deney yaptım sonucu bekliyorum
Ben ilk kez regl gecikmesi yaşadım doktor bana pco var dedi birde o cıktı başıma allah daha büyük dert vermesin tabi ilaç kullanıyorum şimdi birde regl olunca soğan kürü yapcm inş olumlu sonuc alırım :)

aynen bende olur olmaz soğan kürüne başlayacağım birlikte yapalım

Yapalım canım bana doktor tarlusal verdi regl olayım diye 3 gün once bitti bekliyorum olmayı ondan sonra yapalım inş olumlu sonuclar alırız canım
alırız Allah'ın izniyle şu tahlil sonucum çıksın ben yarına adet olurum zaten psikolojik benim gecikmem ben biliyorum

alırız Allah'ın izniyle şu tahlil sonucum çıksın ben yarına adet olurum zaten psikolojik benim gecikmem ben biliyorum
Gerçekten takmamak gerekiyormş rahat olmak gerekiyormş ama oyle demekle olmuyor 5 ay bitti evlilikte 22 yaşındayım bende eşim 28 normal olarak insan istiyor bi bebeği olsun ve olursa eğer Ocak ayında doğum günüm en büyük hediyem olur bana allahın izniyle :)

benim doğum günümde 29 ocak inşallah olur canım hayırlısıyla vaktini bekliyordur bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…