Fotografta silik cizgi varrr benden bir sey cikmaz ama sen mutlaka git bugun kan verEki Görüntüle 1923749 belkide canim
Hadi insallah. bizide haberdar etSabah vakti dustum yollara okuldan da izin aldim bakalim bir sey cikar insallah soran olursa ortak kulak iltihabi derim
Amaninn kiz daha senin dugun sacin bile bozulmamistir dur helehee yat canm yarın okulun var
bende tembel hatunum son dakka eşimin pantolonunu ütülüyorm yarın giycek salladım durdum bu saate kadar ütüyü uykum geldi
5 kasım canm
ikinci düğünüm de 12 kasım
Bende Temmuz da evlendim bende ilk ay da hamile kalınıyor sanıyordum ama oyle olmuyormuş gördükBu Temmuz da evlendik biz ama cocuk isteyince hemen olur zannediyordum herkes o kadar zaman beklemis ki ilk ayda olmasi mucize gibi oluyor o yizden sanmiyorum bende sen ne kadarlik evlisin bu arada gozlerim kapaniyor uyursAm yarin sabah donerim
sen görmedin mi silik çizgiyiBen 18 yasimda evlendim. 7 ay sonra kizima hamile kaldim. 7 aylikken dogurdum 9 ayin getiremedim. cok sukur simdi 4 yasinda. kizim 1 yas oldugundan bu gune kadar istoyoruz ve hala olmuyo bakalim
ben bir deney yaptım sonucu bekliyorumBende Temmuz da evlendim bende ilk ay da hamile kalınıyor sanıyordum ama oyle olmuyormuş gördük
Ben ilk kez regl gecikmesi yaşadım doktor bana pco var dedi birde o cıktı başıma allah daha büyük dert vermesin tabi ilaç kullanıyorum şimdi birde regl olunca soğan kürü yapcm inş olumlu sonuc alırım :)ben bir deney yaptım sonucu bekliyorum
aynen bende olur olmaz soğan kürüne başlayacağım birlikte yapalımBen ilk kez regl gecikmesi yaşadım doktor bana pco var dedi birde o cıktı başıma allah daha büyük dert vermesin tabi ilaç kullanıyorum şimdi birde regl olunca soğan kürü yapcm inş olumlu sonuc alırım :)
Yapalım canım bana doktor tarlusal verdi regl olayım diye 3 gün once bitti bekliyorum olmayı ondan sonra yapalım inş olumlu sonuclar alırız canımaynen bende olur olmaz soğan kürüne başlayacağım birlikte yapalım
alırız Allah'ın izniyle şu tahlil sonucum çıksın ben yarına adet olurum zaten psikolojik benim gecikmem ben biliyorumYapalım canım bana doktor tarlusal verdi regl olayım diye 3 gün once bitti bekliyorum olmayı ondan sonra yapalım inş olumlu sonuclar alırız canım
sen Temmuz dan beri deniyorsun o zaman ben geç kaldım bu ay başladıkYapalım canım bana doktor tarlusal verdi regl olayım diye 3 gün once bitti bekliyorum olmayı ondan sonra yapalım inş olumlu sonuclar alırız canım
Gerçekten takmamak gerekiyormş rahat olmak gerekiyormş ama oyle demekle olmuyor 5 ay bitti evlilikte 22 yaşındayım bende eşim 28 normal olarak insan istiyor bi bebeği olsun ve olursa eğer Ocak ayında doğum günüm en büyük hediyem olur bana allahın izniyle :)alırız Allah'ın izniyle şu tahlil sonucum çıksın ben yarına adet olurum zaten psikolojik benim gecikmem ben biliyorum
Temmuz da evlendik Ekimden beri istiyoruzsen Temmuz dan beri deniyorsun o zaman ben geç kaldım bu ay başladık
benim doğum günümde 29 ocakGerçekten takmamak gerekiyormş rahat olmak gerekiyormş ama oyle demekle olmuyor 5 ay bitti evlilikte 22 yaşındayım bende eşim 28 normal olarak insan istiyor bi bebeği olsun ve olursa eğer Ocak ayında doğum günüm en büyük hediyem olur bana allahın izniyle :)
Gordumde kan testi beni biraz dusunduruyo. bendede yoxsa baslayicam sogan kurusune yapalimsen görmedin mi silik çizgiyi
:) 21 Ocak benim de ay o zaman mutlaka haberleşelim bekletmez inş bebişlermz :)benim doğum günümde 29 ocakinşallah olur canım hayırlısıyla vaktini bekliyordur bebişler
:) 21 Ocak benim de ay o zaman mutlaka haberleşelim bekletmez inş bebişlermz :)
yeni bir topik açın o zaman soğan kürcüler olarak ordan devam edelim regl oluncaGordumde kan testi beni biraz dusunduruyo. bendede yoxsa baslayicam sogan kurusune yapalim
Aynen aklımda var zaten canım ama regl olmasıbı bekliyorumyeni bir topik açın o zaman soğan kürcüler olarak ordan devam edelim regl olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?