Teşekkür ederim canm saol yinede.hiç bir bilgim yok malesef geçmiş olsun acil şifalar
ben tam 15:30 da ararım tahminimce 15:40 gibi de regl olurum
Teşekkür ederim canm saol yinede.
ben bu ay için son hevesimi idrar testiyle çöpe attımhe sen adeti cagirioyosun bayaa:)))) pozitif enerji gondersene evrene:)
gelir gelirben bu ay için son hevesimi idrar testiyle çöpe attımsonraki aylara geri hevesim gelir ama
du bakalim guzel hayirli sonuclara insallah. bekliyorum ben de sonucunuben bu ay için son hevesimi idrar testiyle çöpe attımsonraki aylara geri hevesim gelir ama
du bakalim guzel hayirli sonuclara insallah. bekliyorum ben de sonucunu
benim hikayeme ne kadar da benziyorHhahah bende birgün öyle oldum ,5 gün regli olmadım bekledim sonra sabah erken kalkıp doktora gittim tahlil yaptırdım ,sonucu aldım doktora verdim birşey yok dedi odadan çıktım regli olmuşum korkudan sanırım
Allah korusun pozitif çıkar falan mazallah
Kaka pislik eğ dünyanın en kötü kelimeleri
çok iyi gayet net çizgin valla hayırlı olsunn darısı başımızakızlar bata 4 gün var testi yarn yapacaktm çizgiyi takip etmek için ama bugn oluşan adet ağrım sinirlerimi bozdu testi tekrarladm duramadm
Eki Görüntüle 1923830
Ocak ayı umudum10 dakika icinde regl olabilecegime inancim tamocak ayi bat bekleyenler topigi ne tarafta acaba
canm sıfırdan başla hiç üzülmeSonuc negatif cikti tabiki
ederim kuzum etmem mi Allah isteyen herkese tez zamanda versin hayırlısınuAy canım maşallah hamile oldugun bariz belli allah rızası için bize de dua et :)
erken mi çıktıSonuc negatif cikti tabiki
Tabi canım o kadarını kimseye. Vermesin Rabbim cok zor ama takıntı olmasa da insan yine aşırı da olmasa yine üzülüyor ama sizn gibi arkadaşlarım görünce çift çizgiyi gördüğünüzü görünce bunu cok samimi söylüyorum hem umut oluyor hem de cok seviniyorum sizin adınıza :)ederim kuzum etmem mi Allah isteyen herkese tez zamanda versin hayırlısınu
inşallah vardır.
benm annem 12 sene sonra çocuk sahibi oldu
valla biz bi kaç ay bekleyemiyoruz
kadın alttan baktırmış göbekten açtırmış neler neler
o yüzden en iyi ben bilirim annemden dolayı bu işlerin ne derece zor olduğunu
ben tek çocuğum olmamış bi daha canm üzülmeyn o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?