canm ama dedim ya biz 7 sene bekledk artık herşeyimiz geç oluyoAmaninn kiz daha senin dugun sacin bile bozulmamistir dur hele
Bende Silik çizgi gördm canm seni umutlandırmak istemem ama test bozuk değilse var gibiAdetim 8 i olmaliydi hala olmadi
bende bir şey yok hala kan verdim 3 buçuk gibi çıkarmış amaann nasıl beynime girdiysem tüm fonksiyonlarım durduKızlarrrrr günaydın son durumlar nedir çabuk bana güzel haberler verin ihtiyacım var
bizde evlenmek için 6 yıl bekledik ama çocuk yeni aklımıza geldievet
canm ama dedim ya biz 7 sene bekledk artık herşeyimiz geç oluyo
okul geç bitiyo nişan düğün geç oldu
buna da geç kalmayalım artık dedik
yaşlarımızda geçiyor
Kızlar rahim ağzı yarası hakknda bilgisi olan bna söyleyebilirmii lütfen bende siz gibi bi bebeyim olsun istiyorum bir yildir olmuyo ama..bizde evlenmek için 6 yıl bekledik ama çocuk yeni aklımıza geldi
yeni dediğin bi kaç ay sonra ama canm o da bizim aramızdaki 1 senelik farktan olsun hadibizde evlenmek için 6 yıl bekledik ama çocuk yeni aklımıza geldi
Insallah bakali.Bende Silik çizgi gördm canm seni umutlandırmak istemem ama test bozuk değilse var gibi
Bizide haberdar etbende bir şey yok hala kan verdim 3 buçuk gibi çıkarmış amaann nasıl beynime girdiysem tüm fonksiyonlarım durdu
bilgim yok maalesef acil şifalar diliyorumKızlar rahim ağzı yarası hakknda bilgisi olan bna söyleyebilirmii lütfen bende siz gibi bi bebeyim olsun istiyorum bir yildir olmuyo ama..
hastane mi canmbende bir şey yok hala kan verdim 3 buçuk gibi çıkarmış amaann nasıl beynime girdiysem tüm fonksiyonlarım durdu
Teşekkür ederimbilgim yok maalesef acil şifalar diliyorum
en uzun zamandan bahsetmislerdir 3 bucuk derken. muhtemelen daha erken cikcak.bende bir şey yok hala kan verdim 3 buçuk gibi çıkarmış amaann nasıl beynime girdiysem tüm fonksiyonlarım durdu
ben tam 15:30 da ararım tahminimce 15:40 gibi de regl olurumen uzun zamandan bahsetmislerdir 3 bucuk derken. muhtemelen daha erken cikcak.
yok sağlık ocagına gittim gerçi idrar testim negatifti ama kafamdan silinsin istedimhastane mi canm
hiç bir bilgim yok malesef geçmiş olsun acil şifalarKızlar rahim ağzı yarası hakknda bilgisi olan bna söyleyebilirmii lütfen bende siz gibi bi bebeyim olsun istiyorum bir yildir olmuyo ama..
bizim sağlık ocağı ertesi gün öğleden sonra veriyordayok sağlık ocagına gittim gerçi idrar testim negatifti ama kafamdan silinsin istedim
he sen adeti cagirioyosun bayaa:)))) pozitif enerji gondersene evrene:)ben tam 15:30 da ararım tahminimce 15:40 gibi de regl olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?