Batta geri sayım başladı ( 8 )

evet üzülüyor insan bende geçen ay ağladm adet olunca
bu ay inşallah adet olmam
sen ne zamandır deniyordn yaş kaç canm ne zaman evlendn

Üzülme tamam mı sakın bak bana ben üzülüyor muyum 5 aydır uğraşıyorum ..
Hayırlısı artık kuzu ya önümüzde çok aylar var
bak önümüz aya bana arkadş çıktın
ben 1 ay yokum yani ocakta calışmalara başlarım eşim yok malum şubata kalanlarla görüşürüz

Kızlar merhaba bat a 4 gün kalmış biri olarak burdayim :) bende iki gunden beri
cok aşırı gaz var bizim daha ilk denememiz 26 yasimdayim sadece bu belirti var bide bundan bir hafta once sicagin icinde deli gibi dondugumu hissettim bi gece ama genele ateşte yükselme olur derler. oyle ne uyku mide bulantısı gogus uclarinda acima falan yok sadece adet once goguslerimde olan acı agrivar oda dokununca kendini belli ediyo Rabbim isteyenlere versin ne zaman test yapmali bilemedim ya belirti olmamasi da moralimi bozmuyor değil

benmde bata 4 gün var ben duramadm yaptm canm
ama gebeysem erken yumurtladığımı düşünüyorm şüpheli bi ilşkim oldu

benmde bata 4 gün var ben duramadm yaptm canm
ama gebeysem erken yumurtladığımı düşünüyorm şüpheli bi ilşkim oldu
Canım sanrm senin silik çıktı degil mi çok okudum yorumlari oyle yazdim da karıştırıyorum korkuyorum oldugu halde cikmazsa diye benim sat 21 kasim 1 3 5 7 10 aralikta olduk ya yarin sabah yapsam mi ki sende belirti varmiydi kuzu

kasıklarm ağrıdı canm
testimi atayım bak bi de sen

Bi kan testi yaptır canim görünüşe gore hamilesin en kısa sürede haberini bekliyorum :) ay çok sevindim yapsam mı ki test ne dersin? :) cok heveslendim

kızlar arkadaşımla görüştüm bi bebeği var ona attm ama o sayılmaz bu çizgi kopkoyu olması lazım diyor

Genelde silik çizgi testte bi sıkıntı olmadığı sürece hamileliği gösterir yarin sabah tekrarla bi ıstersen cnm bozma moralini

Genelde silik çizgi testte bi sıkıntı olmadığı sürece hamileliği gösterir yarin sabah tekrarla bi ıstersen cnm bozma moralini
canm ben dünde yaptm bi tık açıktı bundan
2 gün önce de yaptım o zaman varla yok arasıydı
ondn önceki gün ise bomboştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…