evet üzülüyor insan bende geçen ay ağladm adet oluncaTabi canım o kadarını kimseye. Vermesin Rabbim cok zor ama takıntı olmasa da insan yine aşırı da olmasa yine üzülüyor ama sizn gibi arkadaşlarım görünce çift çizgiyi gördüğünüzü görünce bunu cok samimi söylüyorum hem umut oluyor hem de cok seviniyorum sizin adınıza :)
ilahi kızzz0,2 o kadar çabaladım 1 e bile çıkamamışım emeğe saygı olarak 1 olsaydı bari
Canim hayirlisi..insallah en kisa zamanda hamile kalirsin.0,2 o kadar çabaladım 1 e bile çıkamamışım emeğe saygı olarak 1 olsaydı bari
Canim bence sen kesin hamilesin..kızlar bata 4 gün var testi yarn yapacaktm çizgiyi takip etmek için ama bugn oluşan adet ağrım sinirlerimi bozdu testi tekrarladm duramadm
Eki Görüntüle 1923830
0,2 o kadar çabaladım 1 e bile çıkamamışım emeğe saygı olarak 1 olsaydı bari
inşallah canm ya adet sancm başladı şimdide bi kaç gündür ağrım yoktu iyiydmCanim bence sen kesin hamilesin..
Canim insalllahh olmazsin..rahat ol canim..inşallah canm ya adet sancm başladı şimdide bi kaç gündür ağrım yoktu iyiydm
adet olcam diye korkmaya başladm
inşallah canm sağolun Allah razı olsun hepinizdenCanim insalllahh olmazsin..rahat ol canim..
ben 1 ay yokum yani ocakta calışmalara başlarım eşim yok malum şubata kalanlarla görüşürüzÜzülme tamam mı sakın bak bana ben üzülüyor muyum 5 aydır uğraşıyorum ..
Hayırlısı artık kuzu ya önümüzde çok aylar var
bak önümüz aya bana arkadş çıktın
benmde bata 4 gün var ben duramadm yaptm canmKızlar merhaba bat a 4 gün kalmış biri olarak burdayim :) bende iki gunden beri
cok aşırı gaz var bizim daha ilk denememiz 26 yasimdayim sadece bu belirti var bide bundan bir hafta once sicagin icinde deli gibi dondugumu hissettim bi gece ama genele ateşte yükselme olur derler. oyle ne uyku mide bulantısı gogus uclarinda acima falan yok sadece adet once goguslerimde olan acı agrivar oda dokununca kendini belli ediyo Rabbim isteyenlere versin ne zaman test yapmali bilemedim ya belirti olmamasi da moralimi bozmuyor değil
Canım sanrm senin silik çıktı degil mi çok okudum yorumlari oyle yazdim da karıştırıyorum korkuyorum oldugu halde cikmazsa diye benim sat 21 kasim 1 3 5 7 10 aralikta olduk ya yarin sabah yapsam mi ki sende belirti varmiydi kuzubenmde bata 4 gün var ben duramadm yaptm canm
ama gebeysem erken yumurtladığımı düşünüyorm şüpheli bi ilşkim oldu
canm ben erken yumurtlamadan şüphelendm bi de kasıklar çok ağrıdı duramadmBi kan testi yaptır canim görünüşe gore hamilesin en kısa sürede haberini bekliyorum :) ay çok sevindim yapsam mı ki test ne dersin? :) cok heveslendim
canm ben dünde yaptm bi tık açıktı bundanGenelde silik çizgi testte bi sıkıntı olmadığı sürece hamileliği gösterir yarin sabah tekrarla bi ıstersen cnm bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?