Canim benim Allahın izniyle olacaktır inşallah
Ben de duâ ve sevgilerimi yolluyorum
Tabiki herşeyin bi vakti var benim moral bozuk ya ondan böyleyim canım sen neşeni bozma boşver ben alınmam sana merak etme :) tam zamanında yumurtladım gerçekten maşallah bugünüde değerlendireceğiz inşallah bu sefer tutar
İnşaALLAH ALLAH razı olsun .
Yüzümüz gülerse sanada çokkk dua edeceğim dile benden ne dilersen
aman sorun olmasnda canm zamanı gelince olur inşallahRahim filmi. 14 ay oldu doktora gittik eşime de bana da bakıldı ve sorun yok denildi
yaa sorma canm umutlanıyo isim düşünüyoHemen havaya giriyorlar değil mi ? ama onlar içinde çok heyecan verici inşaALLAH süprizler yaparız.
İnşaALLAH tutar ya istersen daha çok var bir dua zinciri kurarız 7 kişiyle 41 vakıa suresi hergün birine günümüz gelene kadar biter hayırlı haberler alırız hemde dua bu boşamı gidecek ALLLAHIN rızasını kazanırız
Bir ömür hepkmizin sağlığı ,mutluluğu ve huzuru ,baska ne dilerim ki
yaa sorma canm umutlanıyo isim düşünüyo
odasını şöyle yaparız diyo offf daha gebe değilim ki hemen havaya giriyor
2 hafta sonra haberini alırız diyo üzülüyorm ona da
Olur neden olmasın canım vakıa süresi çocuk olması ile ilgilimi
Evet 41 vakıa her türlü dilek için çok güçlü istersen 7 kişiyle yapalım 9 günde bitiririz hergün birine okuruz inşaALLAH
o kolay ya bi olsaydıEvet 41 vakıa her türlü dilek için çok güçlü istersen 7 kişiyle yapalım 9 günde bitiririz hergün birine okuruz inşaALLAH
o kolay ya bi olsaydı
dün batma yaşadm kasıkta acı vermiyordu ama dinledim durdum batmayı uyuyamadm kafayı bozdm ha bire wc gittim. üşütüncede giderm zaten
sabahta bi halsizlk var üzermde ama kar yağdı buraya havadanda olablr çok yatmaktan da
sanki kanepeden kalkınca düşecek mişim gbi bir his oluyor
ben şöyle düşünmştm sizede fikir olurAy kıyamam ya ozaman inşaALLAH bu ay herkes hayırlı haberler versin eşlerine ama birde süprizzi açıklamak için bir dünya sıkıntıya düşeceğiz nasıl süpriz yapsak diye pufff hayat çok zor
ben düğüne rahat rahat hazırlanmak için işten ekim ayında ayrıldm canm kasım başında da evlendmVallahi sağlam belirtilerin var maaşALLAH.
Sen çalışmıyor musun?
ben şöyle düşünmştm sizede fikir olur
eşim ilk gelince ayakkabısını çıkardığı için çıkardığı yere minik bebek pandiflerinden koymayı düşünmüştm
ya da sofra da çorbalıklar varya onun içine pandifleri koyabilirdm ama o biraz daha klasık bir de kaseyi elinden düşürür kapağını falan yazık olur takıma
ben düğüne rahat rahat hazırlanmak için işten ekim ayında ayrıldm canm kasım başında da evlendm
düğüne 1 ay kala 2 yıl çalıştığım yerden çıktm
iyi bir yerdi ama stresi yetmişti artık canıma o yüzden iyi oldu kafam rahatladı
hafta sonu tatl bir iş bakıyorm daha yeni yeni dinlendm canm bir de 2 düğün yapınca biz
yarn bi iş görüşmem var bakalım inşallah
canm bi olsnda öyle düşün derm hayal kırıklığı olmasn sonra Allah korusundaÇok iyiydi o yaa hakkaten tabaktan bir tane gittimi bitiyor herşey geçen eşime kızdım salladım bi tane tezgaha doğru kırıldığını görüünce tabağın tüm hırsım geçti takıma üzüldüm bu sefer
Gittim eşimden özür diledim gülüyoruz beraber gitti takım diye
Ya şöyle sıra dışı birşeyler düşünelim mi acayip şeyler yani adamlar kendini inanılmaz mutlu hissetsin.
Bebeğin ağzıyla mektup yazalım mesela şartlarımızı yazalım annem ne diyorsa kabul et baba falan belki duygusal anlarına gelir
evtt yeni evliyim ama yaş 28 canm geçiyor hahaSen daha yeni mi evlisin
Ne bebeği düşünüyorsun ozaman yaaaaaa az evliliğinin keyfini çıkarsanaa.
Ya boşver hesap kitap yapmayı gez dolaş istediğin saatte kalk istediğin saatte yat az kemiklerin dinlensin sonra sonra
evtt yeni evliyim ama yaş 28 canm geçiyor haha
bi de biz 7 senedir çıkıyoruz zateb artık çocuğumuz olsn istiyoruz
e zaten bebek olana kadar yine baş başayız canm ne olacak
şimdi bebek olurdu olmazdı çalışmalardı vs zaten zaman alacak şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?