10 gün bekleyebilecek misin ciddenben ilk gün yapmayı düşünüyorum stresten reglde olamam zaten bu gidişle
Benim de 8 gün kaldı.. bir kaç gündür akıntım, kasık ağrım, bel ağrım ve mide bulantım var.. herkes belirtilerini paylaşsın hadi.. hepimizinhakkında hayırlısı olsun inşallah..
Meraba kızlar günaydın
Günaydın canım diğer konudan okudum canın sıkkındı ,bende yaşıyorum arada ama ben şakaya vuruyorum kendine bak sen önce,kuruttun beni diye
Canını sıkma sen kaç oldu senin ?
içinizde en sağlam benim ya hiç bir şeyim yok turp gibiyim maşallahDesene sende benim gibi çok hastaymışsın
Acile gidelim biz
Ney kaç oldu canım
Arkadaşlar hepiniz için hayırlısı olsun inşallah , Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin en kısa zamanda AMİİİİN ❤
hiç bir yerimin ağrımamasına bu kadar kafamı takacağım aklıma gelmezdi
Amin canım sağol Allah razı olsun ❤
Sendende kocamannn sevgiler..
Sendende kocamannn sevgiler..
13 canım ben dün yumurtladım gece baktım yumurta akı yapış yapış akıntım vardı değerlendirdik zaten bugünüde değerlendireceğiz inşallah
Konuyu takipteyim , en kısa zamanda mutlu haberlerinizi alırım inşallah
İnşaAllah
Güzel kalbine kocaman büyük sevgiler gönderiyorum.
Olmasada teselli edersin artık
Dün bekleseydin bugün yapsaydın ..
Tam zamanında yumurtlamışsın demek ki .
Gayet sağlıklısın bence herşeyin zamanı var sonuçta bu bebeklerinde kaderi belli doğum ve ölüm tarihleri çok kasmayın eğleniyorum ben hoşuma gidiyor beklemek .
Üüzülüyorum ama çabuk geçiyor Allaha küsecek halim yok ya haşa vardır bir bildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?