Batta geri sayım başladı ( 8 )

10 gün bekleyebilecek misin cidden ben ilk gün yapmayı düşünüyorum stresten reglde olamam zaten bu gidişle

Yok ben alıştım 5 aydır Kocam bıktı zaten her ay sonu aynı terane beni teselli ediyor canım yaa
Ben 5 aydır deniyorum önceden zannederdim ilk yapışta olur hayat neler öğretiyor insana
Ablam evliliğinin ilk günü hamile kaldı düşük yaptı sonra gelen ay tekrar hamile kaldı çocuğunu biraz büyüttü yine hamile kaldı ikiz bebeği oldu ALLAH bağışlasın.
Zaten şişman o benimde tüm kısmetimi o yedi herhalde şişkooo
Birde bana bak debeleniyorum gelde içme

Benim de 8 gün kaldı.. bir kaç gündür akıntım, kasık ağrım, bel ağrım ve mide bulantım var.. herkes belirtilerini paylaşsın hadi.. hepimizinhakkında hayırlısı olsun inşallah..

13 canım ben dün yumurtladım gece baktım yumurta akı yapış yapış akıntım vardı değerlendirdik zaten bugünüde değerlendireceğiz inşallah

13 canım ben dün yumurtladım gece baktım yumurta akı yapış yapış akıntım vardı değerlendirdik zaten bugünüde değerlendireceğiz inşallah

Dün bekleseydin bugün yapsaydın ..
Tam zamanında yumurtlamışsın demek ki .
Gayet sağlıklısın bence herşeyin zamanı var sonuçta bu bebeklerinde kaderi belli doğum ve ölüm tarihleri çok kasmayın eğleniyorum ben hoşuma gidiyor beklemek .
Üüzülüyorum ama çabuk geçiyor Allaha küsecek halim yok ya haşa vardır bir bildiği

Tabiki herşeyin bi vakti var benim moral bozuk ya ondan böyleyim canım sen neşeni bozma boşver ben alınmam sana merak etme :) tam zamanında yumurtladım gerçekten maşallah bugünüde değerlendireceğiz inşallah bu sefer tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…