Batta geri sayım başladı ( 8 )

Hipofizer hCG: Hipofiz bezinde LH üreten hücreler çok az miktarda hCG de üretirler. Gebe olmayan bir kadının kanında 5-10 IU/mL düzeyinde hCG saptanmasının nedeni bu üretimdir.
çok doğru bebekteki HCG ye beta denmesinin nedeni budur. çünkü insanda alfa HCG var o da hipofizer HCG bu yüzden 5-10 birimi doktorlar gebelikte alt sınır koyuyor. ve bu kadar az değerler çıktğnda pozitif konuşamıyorlar

Ben emin olmak için yarın tekrar yaptıracağım yükselme yoksa da önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)

Kizlar ben gruptan ayriliyorum sizlerle cok guzel sohbetlerimiz oldu birlikte heyecanla bekledik ama burda herkes bir seyler yaziyor bu da benim psikolojimi etkiledi surekli sacma sapan belirtiler uydurdum iki yildir gecikmeyen adetim bu ay kac gun oldu olamiyorum ben galiba okuduklarimdan cok etkileniyorum o yuzden hamile kalana kadar foruma ara veriyorum insallah hepiniz tez zamanda guzel haberler alirsiniz dualarim sizinle hepinizi opuyorum

Eee kaç günde gecikti niye acaba kan mi verseniz belki çok küçüktür inşallah hayırlısı olur ya ben hala bekliyorum yapmadım test filan..
5 gun gecdi. adete 2 gun kala kan testi neqativdi. artiq idrarda neqativ. bakalim 5 gun daha kecsin. bi yoklanmaya giderim

Çok çok haklısın.. Ben de bu ay bişi yoksa kaybolucam. İyi şanslar , Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)))

dur bende son bi alıntı yapiiim :)
bende yoksa gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…