- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
Ha şöyle beybi yaaa önümüz yılbaşı boşveeeeerrrr :)hic takmıyorum artık ya olursa olur olmazsa olmaz napıyım diyorum beynimi yendim
hayırlısı olsun ya ne zaman bebis gelirse ozaman uygun zamandır demekki deriz bizde:)Ha şöyle beybi yaaa önümüz yılbaşı boşveeeeerrrr :)
Benim de karnım ağrıyor yine çok fena şu an yolda galiba kendileri :)
çok doğru bebekteki HCG ye beta denmesinin nedeni budur. çünkü insanda alfa HCG var o da hipofizer HCG bu yüzden 5-10 birimi doktorlar gebelikte alt sınır koyuyor. ve bu kadar az değerler çıktğnda pozitif konuşamıyorlarHipofizer hCG: Hipofiz bezinde LH üreten hücreler çok az miktarda hCG de üretirler. Gebe olmayan bir kadının kanında 5-10 IU/mL düzeyinde hCG saptanmasının nedeni bu üretimdir.
Ben emin olmak için yarın tekrar yaptıracağım yükselme yoksa da önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)çok doğru bebekteki HCG ye beta denmesinin nedeni budur. çünkü insanda alfa HCG var o da hipofizer HCG bu yüzden 5-10 birimi doktorlar gebelikte alt sınır koyuyor. ve bu kadar az değerler çıktğnda pozitif konuşamıyorlar
Adet oldunuz mu veya test yaptınız miInsallah. dualarim sizinle
Neqativmi??Sonuc negatif cikti tabiki
Adet olmadim test yapdim simdi silik cizgide yox artiqAdet oldunuz mu veya test yaptınız mi
Eee kaç günde gecikti niye acaba kan mi verseniz belki çok küçüktür inşallah hayırlısı olur ya ben hala bekliyorum yapmadım test filan..Neqativmi??
Bişi dicem benim predictorle yaptığım test silik cizgi cıktı, kanda düşük bir değer çıktı ama bugün yaptığım ucuz olan test bembeyaz :)Adet olmadim test yapdim simdi silik cizgide yox artiq
Sizin adetiniz ne kadar geçtiBişi dicem benim predictorle yaptığım test silik cizgi cıktı, kanda düşük bir değer çıktı ama bugün yaptığım ucuz olan test bembeyaz :)
Umutsuzluğa kapılmayın bence regl geciktiğine göre bi kan verin
5 gun gecdi. adete 2 gun kala kan testi neqativdi. artiq idrarda neqativ. bakalim 5 gun daha kecsin. bi yoklanmaya giderimEee kaç günde gecikti niye acaba kan mi verseniz belki çok küçüktür inşallah hayırlısı olur ya ben hala bekliyorum yapmadım test filan..
Aynen inşallah güzel haberler alırız inşallah...5 gun gecdi. adete 2 gun kala kan testi neqativdi. artiq idrarda neqativ. bakalim 5 gun daha kecsin. bi yoklanmaya giderim
Insallah hepimiz canim. sende neler varAynen inşallah güzel haberler alırız inşallah...
Çok çok haklısın.. Ben de bu ay bişi yoksa kaybolucam. İyi şanslar , Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)))Kizlar ben gruptan ayriliyorum sizlerle cok guzel sohbetlerimiz oldu birlikte heyecanla bekledik ama burda herkes bir seyler yaziyor bu da benim psikolojimi etkiledi surekli sacma sapan belirtiler uydurdum iki yildir gecikmeyen adetim bu ay kac gun oldu olamiyorumben galiba okuduklarimdan cok etkileniyorum o yuzden hamile kalana kadar foruma ara veriyorum insallah hepiniz tez zamanda guzel haberler alirsiniz dualarim sizinle hepinizi opuyorum
Bugündü benim olmadım :)Sizin adetiniz ne kadar geçti
dur bende son bi alıntı yapiiim :)Kizlar ben gruptan ayriliyorum sizlerle cok guzel sohbetlerimiz oldu birlikte heyecanla bekledik ama burda herkes bir seyler yaziyor bu da benim psikolojimi etkiledi surekli sacma sapan belirtiler uydurdum iki yildir gecikmeyen adetim bu ay kac gun oldu olamiyorumben galiba okuduklarimdan cok etkileniyorum o yuzden hamile kalana kadar foruma ara veriyorum insallah hepiniz tez zamanda guzel haberler alirsiniz dualarim sizinle hepinizi opuyorum
Benim 4 gun geçti test filan yapmadım bakalım bekliyorumInsallah hepimiz canim. sende neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?