Dün attın silik cizgi vardi demi cnmkız ben 3 test yaptm ya zaten
bata 7 gün kala
5 kala
4 kala
yarında 2 gün kalayı yapcam takip ediyorm
görmedn mi o fotolorı gördn sen
evet dünDün attın silik cizgi vardi demi cnm
Uzulme biraz daha bekle olur insallahYaptım idrar testi negatif ciktibiraz daha bekleyip kan testi yapicam hayırlısı inşallah
Bugün yapmadin mievet dün
hayr canm değer 2 güne bir artıyormışBugün yapmadin mi
Canim sen ne yaptin.adet oldunmu..Uzulme biraz daha bekle olur insallah
Yok canim ya 5 gun kecdi. simdide tedtim neqativ cixiyo. pazartesi ultrasona giderim. bakalimCanim sen ne yaptin.adet oldunmu..
Yaa gece hafif kan gelmiş adete döner mi bilmiyorum ama sıkıldım artık testte negatif görünce bi gun sonra adet oluyorum beynime yenik düşüyorumUzulme biraz daha bekle olur insallah
inşallah canımmm
sen adet bitti mi çalışmalara başladn mı
Kızlar geçen ayda bu ayda adet gecikmesi ardından testte negatif görünce adet oldum eşimde bana kızdı beynin yenik düşüyor test yapmamalıydın dedi doktorunla konuştum stres yumurtlama varsa bile bastırır dedi ama stres yapmamak imkansızne yapicam bilmiyorum aslında daha 4 aydır deniyoruz ama bilmiyorum offf ve bu ay bütün gebelik belirtilerini yaşadım niye boyle oluyor anlamiyorum aranızda benim gibi olan var mi
Sabah dayanamadım test yaptım biri silik cikti hemen hastaneye gittim sonuc 0.05 altinda gebelik yok bile moralim cok bozulduDün attın silik cizgi vardi demi cnm
Öyle tabi ama dediğin gibi stres imkansız canım sen ne zamandan beri istiyorsun ve seninde mi negatif görünce adet oluyorsun hemen böyle mi oluyorHepimiz canım hoşgeldin
Stres yapmayacaksın falan boş işler onlar insanın sanki elinde mi.
Biraz daha dene zaten artık sende bıkıp normale döneceksin ,bir bakarsın o zaman olur.
Allah ne zaman yazarsa o zaman boşuna kendini kasma herşeyin vakti yazılı
Sabah dayanamadım test yaptım biri silik cikti hemen hastaneye gittim sonuc 0.05 altinda gebelik yok bile moralim cok bozuldu
Öyle tabi ama dediğin gibi stres imkansız canım sen ne zamandan beri istiyorsun ve seninde mi negatif görünce adet oluyorsun hemen böyle mi oluyor
Bnm 3 gunum var daha ne yapayim gec dollenme ihtimali var mi ? yada test mi bozuktu acaba o mu yaniltti beniHakkımızda hayırlısı olsun bende çok üzgünüm ama vardır Rabbimin bildiği
Sabah dayanamadım test yaptım biri silik cikti hemen hastaneye gittim sonuc 0.05 altinda gebelik yok bile moralim cok bozuldu
Hımmm anladım canım ama çok tuhaf gerçekten demekki beyin yönetiyor vücudu ve belirtileri yaşatıyor bize...Saldım derken mesela gun takibi yapıyor musun yoksa rastgele mi ilişki yaşıyorsunuz esinle canimTam üzerine bastın psikolojik birşey o,Normalde bir yerim ağrıdığında bile doktora gidince geçiyor düşün yani
Ben 5 aydır deniyorum olmadı saldım şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?