Batta geri sayım başladı ( 8 )

Kizlar benim arkadasim adeti 10 gun gecmisti evde idrar testi yapmisti negatif cikmisti..neyse uc gun sonra hasteye gitmis niye adet olmuyor diyor doktor ultrasyona bakmis kese gozukmuyor..hamile degilsin..demis ne olur ne olmas bi kan testi yapalim..yapmis degeri 48 falanmis..ve suan kizi 5 yasinda..

Kızlar geçen ayda bu ayda adet gecikmesi ardından testte negatif görünce adet oldum eşimde bana kızdı beynin yenik düşüyor test yapmamalıydın dedi doktorunla konuştum stres yumurtlama varsa bile bastırır dedi ama stres yapmamak imkansız ne yapicam bilmiyorum aslında daha 4 aydır deniyoruz ama bilmiyorum offf ve bu ay bütün gebelik belirtilerini yaşadım niye boyle oluyor anlamiyorum aranızda benim gibi olan var mi

Hepimiz canım hoşgeldin
Stres yapmayacaksın falan boş işler onlar insanın sanki elinde mi.
Biraz daha dene zaten artık sende bıkıp normale döneceksin ,bir bakarsın o zaman olur.
Allah ne zaman yazarsa o zaman boşuna kendini kasma herşeyin vakti yazılı

Öyle tabi ama dediğin gibi stres imkansız canım sen ne zamandan beri istiyorsun ve seninde mi negatif görünce adet oluyorsun hemen böyle mi oluyor

Öyle tabi ama dediğin gibi stres imkansız canım sen ne zamandan beri istiyorsun ve seninde mi negatif görünce adet oluyorsun hemen böyle mi oluyor

Tam üzerine bastın psikolojik birşey o,Normalde bir yerim ağrıdığında bile doktora gidince geçiyor düşün yani
Ben 5 aydır deniyorum olmadı saldım şimdi..

Tam üzerine bastın psikolojik birşey o,Normalde bir yerim ağrıdığında bile doktora gidince geçiyor düşün yani
Ben 5 aydır deniyorum olmadı saldım şimdi..
Hımmm anladım canım ama çok tuhaf gerçekten demekki beyin yönetiyor vücudu ve belirtileri yaşatıyor bize...Saldım derken mesela gun takibi yapıyor musun yoksa rastgele mi ilişki yaşıyorsunuz esinle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…