- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
- Konu Sahibi Lalalalaalala
-
[/ ben size hesapsızca harcadım dedim mi? Saldırmaya gelmeyin ayrıca kimseden para alamam cümlesine ailem de dahil. Bir çözümünüz yoksa beni sinir edip sorunun bir parçası olmayın lütfenAilen göndermez mi? Neden hesapsız harcadın?
Günlük stand görevlisi , marketlerde ürün satımı gibi işler oluyor .Merhaba ablalar değerli hanım kardeşlerim;
Para anlamında battım basıma bisey gelmedi ama ciddi anlamda battım ögrenciyim okuma kitaplarımı satmaya çalışıyorum ama alan bile olmaz muhtemelen. Ayin 1in de para alacağım. Su anda cebimde tek gidislik dolmus parası haricinde para yok ve kartımda 20 lira var ne yapabilirim kimseden de para alamam. Ne yapacağım? Nolur bir çözüm gösterin
Neden hesapsızca harcadın bu bir hesap sormaydı? Lütfen birsey yazmayınKimse sana saldırmadı! Fazla mi saygısızsın?
Sadece soru sordu
Komik olan nedir?
Hep sıkıntı yaşamıyorum bu ay bazı sağlık sorunlarım oldu o yüzdenAnlık çözüm mü arıyorsun hep mi sıkıntı yaşıyorsun? Yarı zamanlı bi iş bulursan genel olarak bu sorunu çözersin ama bugün yarın nasıl halledersin bilemedim. Belki günlük iş falan bulabilirsin internetten bi bakın.
Çok hoşsunuz ama gitmedim :) Haziran’a erteledik.Uçakla İstanbul'dan İzmir e gidip...akşamına tekrar ucakla İzmir'den İstanbul a donsem ben de o ay batarim
Ee gitmediysen oraya ayırdığınız bütçeyi harca o zaman.Çok hoşsunuz ama gitmedim :) Haziran’a erteledik.
Ayrıca uçak biletine harcayacağım paranın iki katını sağlık problemim icin harcadım. Ama kadın kadının düsmani sanırım açık bulmaya çalışmakta üstünüze yokÇok hoşsunuz ama gitmedim :) Haziran’a erteledik.
Oraya harcayacağım bütçenin iki katını oranın parasi dahil sağlık problemime harcadımEe gitmediysen oraya ayırdığınız bütçeyi harca o zaman.
Ayyy bayılıyordum biliyo musun sana cevap yazmayaNeden hesapsızca harcadın bu bir hesap sormaydı? Lütfen birsey yazmayın
Sağlık problemlerini ailenle neden konusamiyor olduğun, benim senin için olan hislerimden daha önemli olmalı senin için.Ayrıca uçak biletine harcayacağım paranın iki katını sağlık problemim icin harcadım. Ama kadın kadının düsmani sanırım açık bulmaya çalışmakta üstünüze yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?