Bay yakışıklı ve yakın arkadaşım?

yenibiryasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
124
51
38
31
İyi akşamlar arkadaşlar
Geçen sene bir yerde işe başlamıştım çalıştığım yerde benim yaşımda bi kız daha çalışıyordu tanıştık haliyle, hatta yakın arkadaş bile olduk sayılır. Çalıştığımız yere patronun erkek kardeşi sürekli gidip geliyordu ilk gördüğümde çok beğenmiştim yakışıklı çocuk. Zamanla ondan hoşlandığımı fark ettim ve hakkında bilgi sahibi olmak için beraber çalıştığım arkadaşımın ağzını ararken onun bay yakışıklıyı sevdiğini hatta çok öncesinde açıldığını ama ret edildiğini öğrendim. Bende arkadaş olduğumuz için konuyu hiç açmadım. şimdi bay yakışıklının çalıştığı şubede çalışıyorum ve bana çok fazla takılıyor ama arkadaşımla da aram çok iyi. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

ne olmuş arkadaşınız seviyorsa sonuçta onunla aralarında bir şey olmamış bence aranızda bir elektirik varsa değerlendirin günümüzde ne kadar zor birinden hoşlanıyoruz bır senellik alt tarafı iş arkadaşı için aşk sevgi tepilmez bence..

Adamı biraz daha iyi tanımadan adım atma. Tanıdıkça seversen arkadaşının tapulu malı değil sonuçta adım atarsın ama sevmezsen arkadaşını da kaybetmemiş olursun. Zamana bırakmalısın bence.

evet ama kendimi onun yerine koyuyorum bana böyle bir şey yapılmasını istemezdim bir de anlıyor gibi zaten sürekli sevdiğini dillendiriyor

Adamı biraz daha iyi tanımadan adım atma. Tanıdıkça seversen arkadaşının tapulu malı değil sonuçta adım atarsın ama sevmezsen arkadaşını da kaybetmemiş olursun. Zamana bırakmalısın bence.
yaklaşık olarak 8 aydır zamana bırakılmış bir durumda

Böyle konularda etik ne der, ne demelidir'de çok takılıyorum ben de yav. Bana kalırsa yaz gitsin ama işte benim idea dünyamdaki yakın arkadaş da buna bozulmuyor.
Buna göre değerlendirmek lazım.

Böyle konularda etik ne der, ne demelidir'de çok takılıyorum ben de yav. Bana kalırsa yaz gitsin ama işte benim idea dünyamdaki yakın arkadaş da buna bozulmuyor.
Buna göre değerlendirmek lazım.
ama benim idea dünyamdaki yakın arkadaşımın buna bozulacağı gayet net ve açık

Ben olsam arkadaşımı reddetmis bile olsa ilgi duyduğu biriyle çıkmaZdım. Aranız açılacak çünkü. Ne yaparsan yap bozulacak bu duruma.
bende aramız bozulmasın diye hiç söylemedim ama çocuğun ona yüz vermediği ve bundan sonrada vermeyeceği bir gerçek. Bende şansımı denemek isterdim ama açılmakta istemiyorum hem arkadaşımı kaybetmekten hem de ret edilmekten korkuyorum.

evet ama kendimi onun yerine koyuyorum bana böyle bir şey yapılmasını istemezdim bir de anlıyor gibi zaten sürekli sevdiğini dillendiriyor
devamlı sevdiğini dillendiriyorsa o zaman hiç bulaşma derim arkadaşın gerçekten aşık olmuş anlaşılan çok acı çeker yazık ya ah eder felan şu durumda etik değil sevdiği adamla yakınlaşman.

O zaman ondan bir ışık bekleyeceksin. Sonuçta reddedilmekte var bu kötü ışte. O teklif ederse arkadaşın otomatik saf dışı olur zaten

devamlı sevdiğini dillendiriyorsa o zaman hiç bulaşma derim arkadaşın gerçekten aşık olmuş anlaşılan çok acı çeker yazık ya ah eder felan şu durumda etik değil sevdiği adamla yakınlaşman.
Bilmiyorum başka şeylerde var mesela yaklaşık bir senedir seviyor ama başkasıyla da çıktı denedi sonra bu çocuk öğrendi diye ayrıldı. evet seviyor ama kesinlikle karşılığı yok ve ben engelliyorum kendimi işten ayrıldım bir süre çalışmadım tekrar başladım şimdi hemde çocugun çalıştığı subede simdi daha yakınız daha çok konuşuyoruz kafam karışıyor.

Adam adım atmamış anladığım kadarıyla. Bu durumda arkadaşınız gibi reddedilmeyeceğiniz ne malum? Adam herkese boncuk dağıtıyor olmasın?

O zaman ondan bir ışık bekleyeceksin. Sonuçta reddedilmekte var bu kötü ışte. O teklif ederse arkadaşın otomatik saf dışı olur zaten
yani her şey bay yakışıklımızın adımına bağlı. o da biraz zor çünkü biraz burnu havada bir tip . gerci bana ilgisi gerçekse hoşlanıyorsa söylemesini bekleyecem artık . peki söylerse o zaman ne yapmalıyım ?

adam adım atmadan çok düşünmeye gerek yok zaten şuan.arkadaşınız açılmış cevabını almış hoşlanması sevmesi onun sorunu.kendi içinde halletmesi gerek.söyleyip söyleyip sizin mutluluğunuza engel olmamalı.oluyosa da arkadaşından vazgeçmende sakınca yok bana göre.

Burnu havadaysa sizin iş yaş zaten. Çıksanız bile uzun sürmez. O zaman bi konudaha acarsin bi yol buluruz

Adam adım atmamış anladığım kadarıyla. Bu durumda arkadaşınız gibi reddedilmeyeceğiniz ne malum? Adam herkese boncuk dağıtıyor olmasın?
evet adım atmadı ama konusmaları şakaları takılmaları cok fazla ve benden bi adım görmezse adım atmayacak bir tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…