Bay yakışıklı ve yakın arkadaşım?

evet ikisiylede calıştıgım yerde tanıstım ve yaklasık olarak bir yıl

Tam ne diyecegimi bilemedim bu konuda. Mesela benimde bir yildir calistigim bir arkadasim vardi,
hala görüsürüm onunla, cünkü cok severim kizi. Hani o birini sevse, cocuk benden hoslansa sanirim kabul etmzdim.
Ama 1 yil birlikte calistigim baska insanlarda var, hala görüstügüm ama fazla samimi olmadigim. Onlar pek umrumda olmazdi.
Samimiyete bagli biraz Buna siz karar vereceksiniz.

Tam ne diyecegimi bilemedim bu konuda. Mesela benimde bir yildir calistigim bir arkadasim vardi,
hala görüsürüm onunla, cünkü cok sevmistim kizi. Hani o birini sevse, cocuk benden hoslansa sanirim kabul etmzdim.
Ama 1 yil birlikte calistigim baska insanlarda var, hala görüstügüm ama fazla samimi olmadigim. Onlar pek umrumda olmazdi.
Samimiyete bagli biraz Buna siz karar vereceksiniz.
anladım evet fazlasıyla samimiyiz ama bazen öyle bir duruma geliyorumki benimle olan samimiyetinin belki de beni durdurmak için olduğunu düşünüyorum sonrada böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum

Bay yakışıklıya açılmalısın bence, sonuçta arkadaşın söylemiş ama olumsuz cevap almış.

bende aramız bozulmasın diye hiç söylemedim ama çocuğun ona yüz vermediği ve bundan sonrada vermeyeceği bir gerçek. Bende şansımı denemek isterdim ama açılmakta istemiyorum hem arkadaşımı kaybetmekten hem de ret edilmekten korkuyorum.

Çaktırmadan şansını dene o zaman. Yani arkadaşına çaktırmadan , kötü biterse de kimse duymasın :KK66: İşler iyi giderse da kabullenmek durumunda kalır, kabullenmezse de yapacak bir şey yok.

bak ablanı dinle.erkekler bu kadar beklemez.8 ay uzun süre.hem üniversite okuyor olman felan farketmez.çıtır der atlardı üstüne.
al işte kesin bana karşı bir şey hissetmiyor :)) ya o zaman uğraşmasın benimle özel hayatımı merak etmesin mesela , faceden takip etmesin sonra yanlış anlaşılıyor işte ama anlamıştır zaten açılsa evet diyeceğimi aman neyse kendine eğlenecek meşgale arıyor heralde bilemedim...

İyi akşamlar arkadaşlar
Geçen sene bir yerde işe başlamıştım çalıştığım yerde benim yaşımda bi kız daha çalışıyordu tanıştık haliyle, hatta yakın arkadaş bile olduk sayılır. Çalıştığımız yere patronun erkek kardeşi sürekli gidip geliyordu ilk gördüğümde çok beğenmiştim yakışıklı çocuk. Zamanla ondan hoşlandığımı fark ettim ve hakkında bilgi sahibi olmak için beraber çalıştığım arkadaşımın ağzını ararken onun bay yakışıklıyı sevdiğini hatta çok öncesinde açıldığını ama ret edildiğini öğrendim. Bende arkadaş olduğumuz için konuyu hiç açmadım. şimdi bay yakışıklının çalıştığı şubede çalışıyorum ve bana çok fazla takılıyor ama arkadaşımla da aram çok iyi. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

arkadasın açılmadan önce de çocuk ona bakıp umut veriyor muymuş ?
arkadasın sana onu sevdiğini ilk söylediğinde onunla yakın arkadaş mıydın ? yoksa arkadaşlığın başlangıcında mıydın ?
eğer başlangıcındaysan neden dönmedin ?
8 aydan bahsedıyorsun bu kişi neden itiraf etmedi şimdiye kadar ? acaba senın yakın arkadaşının durumuyla onu reddedecegını mı duşundu, yoksa bu bakmalar nedensız bakmalar mı ?
bu kızla ne kadar süredir arkadaşsınız ne kadar sık görüşüyorsunuz ?

arkadasın açılmadan önce de çocuk ona bakıp umut veriyor muymuş ?
arkadasın sana onu sevdiğini ilk söylediğinde onunla yakın arkadaş mıydın ? yoksa arkadaşlığın başlangıcında mıydın ?
eğer başlangıcındaysan neden dönmedin ?
8 aydan bahsedıyorsun bu kişi neden itiraf etmedi şimdiye kadar ? acaba senın yakın arkadaşının durumuyla onu reddedecegını mı duşundu, yoksa bu bakmalar nedensız bakmalar mı ?
bu kızla ne kadar süredir arkadaşsınız ne kadar sık görüşüyorsunuz ?
ilk söylediğinde yakın arkadaş değildik tabi daha yeni girmiştim işe ve cocuk hakkında bir şeyler öğrenmek için bir kaç laf attım ortaya sonra o da hemen onu sevdiğini zamanında açıldıgını olmadıgını ama hala sevdiğini söyledi. nedensiz bakmalar mı bilmiyorum belkide o da arkadasım dolayısıyla kabul etmeyecegimi düşünüyor olabilir bilmiyorum. kızdan bunları duyunca ben geri cekildim zaten ondan sonrada surekli ikimiz yan yanayız aksama kadar haliyle insan yakınlık kuruyor seviyorum kızı . cok sık görüşmüyoruz benm okulum var o da sürekli calısıyor. bir de bana bi olay anlatmıstı zamanında birini cok sevmiş sonra en yakın arkadasına anlatmıs ve arkadası bundan gizli onunla sevgili olmus falan sonra bu ögrenmiş bunlar ayrıldıktan sonra ama hala görüşüyorlar ve hala yakın arkadaslar

ilk söylediğinde yakın arkadaş değildik tabi daha yeni girmiştim işe ve cocuk hakkında bir şeyler öğrenmek için bir kaç laf attım ortaya sonra o da hemen onu sevdiğini zamanında açıldıgını olmadıgını ama hala sevdiğini söyledi. nedensiz bakmalar mı bilmiyorum belkide o da arkadasım dolayısıyla kabul etmeyecegimi düşünüyor olabilir bilmiyorum. kızdan bunları duyunca ben geri cekildim zaten ondan sonrada surekli ikimiz yan yanayız aksama kadar haliyle insan yakınlık kuruyor seviyorum kızı . cok sık görüşmüyoruz benm okulum var o da sürekli calısıyor. bir de bana bi olay anlatmıstı zamanında birini cok sevmiş sonra en yakın arkadasına anlatmıs ve arkadası bundan gizli onunla sevgili olmus falan sonra bu ögrenmiş bunlar ayrıldıktan sonra ama hala görüşüyorlar ve hala yakın arkadaslar
keske hoslandıgını duyunca kızdan uzaklassaydın, bu duruma gelmezdi, acaba o bahsettığı kurgu olabilir mi seni düşünerek eger sezdiyse bu durumu.. bilemiyorum şimdi belki kız dogru söylüyor da olabilir

Back
X