- Konu Sahibi souklima20
-
Bayan ile erkek arasında 10 yaş fazlamıdır.. Lütfen yardımcı olun.. Sevgi varsa yaş önemsizmidir..
Nişanlımla aramda 1 yaş var . Fakat 10 yaş olsa da benım ıcın hıc bırsey degısmezdi
Tabiki yaş sorunu olur dış çevre tarafından ama önemli olan anlaşma dıyorum hem 2o yaş degıl ya 1o yaş demişssin
:) Çook seviyorum ben onu.. Evet dışardan pek iyi karşılanmıyor şimdilik .. 8 ay oldu birlkteyiz kimseye kulak asmadık.. ama bazen 'kocaman adam ne yapıcaksın onu ' demeleri etkilemiyor değil çok kötü birşey.Bırakmamalıyım onu dimi..
Canım o kaç yasında sen kaç yasındasın gelecegını her hangı bı sorun yaratıcanı dusunuyormusun bunları daha cok sen bılırsın eger sorun yoksa kulak asma kalp bu.
Ben 19 yasındayım o ise 29 yasında.. 2 yıla evlilik düşünüyoruz çok iyi anlaşıyoruz hiçbir zıtlık yok.. Tek sorunum ailemin arada benle dalga geçmesi.. baska bulamadınmı gibilerinden of...
isterse sevglin senden 10 yaş kçk olsn yoktur cnm. peygamberimizn hz. haticeyle arasnda 15 yaş vardı. (böyle örnek vericem aklıma gelmezdi ama doğruu)önemli olan aşk bence ve anlaşmaları bazıları yaş farkı yüzünden birbirni anlamaz anlaşıolarsa sorun yok
Bugün babam çok bağırdı çok dil döktü bırak o adamı ondan sana hayır gelmez çok büyük ve kilolu.. ne boynuzlar atar sana sadık oldugunumu sanıyorsun,seni oynatıyor resmen diyoronla aranda bişi olsun sana gelip gitmem diyor .. Ama onu tanımıyor... Çok üzgünüm kafam çok karışık nolur yardım edin:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?