- 2 Mart 2011
- 1.478
- 10
- 358
- 38
- Konu Sahibi souklima20
-
nasıl yanii tanımadığı bi insan hakkında sadece yaşı büyük diye mi bu tip şeyler söylüyo :44: yoksa sen tanıştırmadan önce de baban tanıyomuydu onu
Hayır hiçbirşekilde tanımıyor.. sadece gördü 1 kez arkasına bakmadan kaçtı konusmam etmem dedi.. Simdide 8 aydır tanıdıgım adamı bana kötülüyor....
allahım ya kusura bakmayın ama hiç tanımadığı bi insan hakkında nasıl konuşabiliyyo böyle. aslında anlarımm benm babam da yapar aynı şeyii. ama canım bak siz mutluysanız anlaşabiliyosanız kmseyi düşünme derim. zten evlilikte erkek büyük olması gerekiyo. ben brsürü insan gördüm yaşı aynı olup yada yakın olup boşanan. ve yne çok gödüm yaş farkı çok olupta gayet mutlu olan. en yakınım teyzem var mesela vermiştim zten örnek. önmli olan 2 kişinin anlaşması gerisi fasa fiso .
Eğer anlaşıyosan seviyorsan hiç önemli değil...Onun yaşı normal ama sen bizra küçük kalırsın bence...Koca adam değil neden olsun ki....Yaşanmışlık farkı çok büyük olur...Umarım ortak paydada buluşabilirsiniz....
daha önceki konuna da cevap yazmıştım,yine bişeyler yazmak istiyorum..nice insanlar var aralarında fazla yaş farkı yok ama kavga gürültüden geçilmiyor boşanan boşanana,şöyle düşünsene;erkek zaten olgunlaşamıyor olgunlaşsa da çok geç!bu senin için hatta ben de aynı durumda olduğum için benim için de büyük avantaj.önemli olan anlaşabilmek uyumlu olabilmek.
aslına bakarsan senin aklına taktığın ne biliyor musun?etraf çevre insanlar..acaba insanlar ne der nasıl karşılar dışardan nasıl görünüyoruz ben yanında çok mu küçük kalıyorum aramızdaki yaş farkı çok mu belli tarzında..inan bana o yaş farkını senden başka kimse görmüyor ve bilmiyor,herkesin kafası meşgul çünkü.gören de kıskançtır zaten fesattır başka işi yoktur..insanlar asker yolu evlenmek için para diye beklerken sen en fazla iki sene sonra aynı evi paylaşabilecek durumdasın..
insanların ne düşündüğünü boşver sen,asıl önemlisi senin düşüncen.eğer ki ben yaş farkını aşamam bunu dile getirmesem de aklımın bi köşesinde hep var dersen zaten mutlu olamazsın..önemli olan beyninden içinden bunun geçmemesi.gidip 70 yaşında adamla çıkmıyorsun ya..sorun yok,sorgusuzca sevmeye ve yaşamaya devam et,inan bana!sana demiştim benim erkek arkadaşımla da fark var aramda ama umrumda mı?asla..
Evet canım aynen öyle düşünüyordum karsıdan nasıl gözüküyoruz millet ne düşünüyor arkamızdan konusuyorlarmı dalga geçiyorlarmı falan.. Ya onu çok seviyorum ben,takmamaya calısıyorum yaş sorununu,arada sırada aklıma geliyor işte ama sevgim daha ağır basıyor.. Tanışalı 1 sene oldu ilk günkü gbi güzel gidiyor.. Tek bir sorun var artık babam kocaman adamı ne yapıcan evine gelip gitmem tarzı konuşuyor.. ne yapıcam ben :2:
ahhh canım benim ahh..onu tanıdığımda 18 yaşındaydım,ilk kez evimden uzaktım ve onu tanıdım 5yıl oldu..son iki senedir ise bu tarz konularda dünya umrumda değil,kim nasıl görmüş dalga geçerler mi..herkes kendine baksın önce dedim ben hep!ve kazanan da hep biz olduk.çünkü hep kıskanıldık aslında..istikrarla yürüyen ve beni başına taç eden bir sevgili..herkesin istediği de bu değil mi?mini etekli birini gördü mü başını eğer vb..
babana gelince;ailevi ilişkilerin nasıl bilmiyorum..babam benim umrumda değil artık,önceden olsa takardım ama önemsiz..sadece annem beni düşündüren çünkü asla istemiyor..ama ben inanıyorum ki baban bir süre sonra kabul eder,bana inan..eğer kızını mutlu görürse bi süre sonra yumuşar,deve kini olmadıktan sonra
tabii bu konuda damat beye de biraz iş düşüyor kendisini ailene kanıtlaması konusunda..
yaş sorununu unut..çünkü o bi sorun değil..belki de bizim için bi şans,bilemeyiz..Allah uygun görmüş ki onların sevgisini vermiş içimize.unutma onları bize sevidren de Allah..sakın ama sakın özellikle erkek arkdaşına ara sıra da olsa yolda tedirgin bi şekilde acaba ne düşünüyorlar tarzındaki hallerini ona yansıtma,kırılır..umarım bigün evleniyorum diye bi başlık açtığını da görürüm..sevgiyle ve sevgilinle kal..
:)) Sonuna kadar onunlayım çok teşekkür ederim.. gerçekten duygularıma tercüme oldun çok teşekkür ederim.. İnsallah daima mutlu oluruz.. Sizde, bizde
Sizi çok iyi anlıyorum, belirtmek isterim ki aynı yaştayız sizinle ancak biz eğitimlerimize odaklanmış bulunmaktayız şöyle bir 10 yıl daha da ciddi düşünmeyecek kadar da bu yola adadık kendimizi. Size nacizane tavsiyem mutlu olmaya bakın ancak tedbirleri elden bırakmayın, hepimiz yalnız geldik bu dünyaya başkası olmaksızın da hayatın devam ettiğini unutmayın, hayattan zevk almaya gezip tozmaya mümkün olduğu sürecede çok insan tanımaya çalışın. Hakkınızda en iyisi olsun
Sen 40 O 50 Olursa Olur..
Ama Sen 20 O 30 Olmaz
önemli olan anlaşmak canım ben eşimden 6 yaş büyüğüm son derece güsel giden uyumlu bir evliliğim var yaş hiçbi zaman engel ve sorun deil anlaşabilmek kafa yaşlarının birbirini tutması önemlidir ben ne 40-50 yaşında insanlar gördüm beyinleri 10 yaşındaki gibi çalışıyordu kapasite yetersizliği.ben ne 18-20 yaşında insanlar gördüm 30-40 yaşındakiler gibi olgun düşünceli bu yüsden takma bunlarıBayan ile erkek arasında 10 yaş fazlamıdır.. Lütfen yardımcı olun.. Sevgi varsa yaş önemsizmidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?