- 11 Aralık 2018
- 41.452
- 257.658
- 598
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
yanlış anlaşılmıyorsunuz, yanlış şeyler yazıyorsunuz. Belki aklınızdan geçenler farklı şeylerdir bilemiyorum tabi ama öyleyse kendinizi doğru ifade edemiyorsunuz demektir bu.Yani bende ya aldatılırsam diye deli divane gezmiyorum tabi ama öyle bir ihtimal de var burda çoğu kişi benim esim yapmaz modunda ben ona ithafen yazdim birde yani kızın özel bölgesine bakan adam için oyle sapıklar çok var dedim suç oldu:)evet var adam amirin diye süzüyor birsey diyemiyorsun makamını kullanıyor iyi niyetle yazdığım yorum nerelere geldi erkek savunuculuguna döndü olay neyse beni anlamıyorlar o yuzden daha yorum yazmayacağım bu konuya
Ben eşime güveniyorum, benim eşim yapmaz diyorum. Bunu diyemeyeceğim adamla evlenmezdim zaten. Öyle telefon falan kurcalayıp, hangi saatte nerede ne yaptığını da sorgulamam. Ama bu boş bir güven değil, sebepleri var.
1-Eşim aldatan insanlardan nefret eder. Cidden sinirlendiğini gözlerinde görebilirim öyle bir durumda.
2- Birbiriyle konuşabilen bir çiftiz. Aklımız, kalbimiz başkasına kayarsa (olabilir insanız sonuçta) bunu ilişkiye vardırmadan birbirimize söyleyebilir bir çözüm yolu bulabiliriz.
3- Aldatma durumunda eşim affetmeyeceğimi bilir, ben de onun affetmeyeceğini bilirim. İkimizden biri aldatma yoluna girdiyse diğeri gözden çıkarılmış demektir. Öyle bir durumda da yapılacak şey belli zaten.
Yani sözün özü, birbirine gerçekten güvenen, fırsat bulsa da aldatmayacak, evliliğine saygılı 45 yaş üstü makam mevki sahibi insanlar da var. Çoğunluğu azınlığı bilmem. Benim çevremde sizin anlattıklarınıza benzer olaylar yaşanmıyor. Aldatan 2 insan gördüm hayatımda. Biri arkadaşımın babası, biri bizzat benim arkadaşım.