- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Pantolonuna niye baktı ki, genelde göğüs bölgesine bakarlar. Önünde bir kabarıklık falan görmüş olabilir mi? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin gibiler derken
Ne var benim gibilerde, serviste 8 kişiyiz. Ve eğitime gitmesi işi öğrenmesi gereken daha genç arkadaşlar var mazeretimi sunmam çok normal ve anlayışla karşıladı zaten
Babam yaşındaki adamın bacaklarıma bakmasından, iltifat etmesinden rahatsız olmam anormallikse anormalim o zaman ne diyim
Bilmem kimin g… ve m…. ni gördünmü?Karşılıklı rızayla yapılan şeyler ama bunlar. Evet iş saatlerinde ve ortamında olmamalı ama rızaya dayalı sonuçta. O adamlar o kadınlarla istemedikleri halde o tip sohbetler yapmıyorlardı öyle değil mi? Kadın istemiyorsa çeker setini koyar mesafesini olur biter.
Nasıl bir iş yeri orası çok merak ettim. Siz şikayetçi oldunuz mu , okuyup ne yaptınız ?Bilmem kimin g… ve m…. ni gördünmü?
Az önce koridorda karşılaştık, şeyim kalktı
Offf hayalı bile mahfediyor beni avuçlamak kim bilir nasıldır, sünepe gibi de kocası var geçende gördüm ikisini yazık kadına…..
gibi erkekler arası iğrenç muhabbetler. İş arkadaşları, elemanları hakkında. Bence kadınların bundan haberi yoktu.
Benim görmediğim okumadığımda neler vardı eminim.
Ha karşılıklı aşk meşk yaşayanlar ayrı zaten.
Hepsi uyarı aldı, kimi başka görev yerlerine sürüldü vs.
Sanki böyle şeyler yokmuş gibi adamları masum çıkarmayı anlamiyorum.
Kadın rahatsız oldum diyor, başka zaman olsa sesin çıksın denir burdada ne var ya abartma oluyor. İllaki elle yada direk sözlü tacizmi gerekiyor? Kötü hissetmesi bence yeterli bir sebeb
E bu muhabbeti engelleyemezsiniz ki. Ordan yapmaz telefondan yapar, telefondan yapmaz yüzyüze yapar.Bilmem kimin g… ve m…. ni gördünmü?
Offf hayalı bile mahfediyor beni avuçlamak kim bilir nasıldır, sünepe gibi de kocası var geçende gördüm ikisini yazık kadına…..
gibi erkekler arası iğrenç muhabbetler. İş arkadaşları, elemanları hakkında. Bence kadınların bundan haberi yoktu.
Kadın rahatsız oldum diyor, başka zaman olsa sesin çıksın denir burdada ne var ya abartma oluyor. İllaki elle yada direk sözlü tacizmi gerekiyor? Kötü hissetmesi bence yeterli bir sebeb
Orası bir devlet dairesiydi. Dışardan bakınca çok ciddi bir kurum hata. Kişiler hakkında bazısına uzaklaştırma bazısına başka kuruma görevlendirmesi oldu. Birisi emekli olmuştu vs.Nasıl bir iş yeri orası çok merak ettim. Siz şikayetçi oldunuz mu , okuyup ne yaptınız ?
Engellenir demedim. İş yerinde msni kapattılar, onlar başka platformdan devam etmişlerdir. En azından okunduğunu öğrenmişlerdir vs.E bu muhabbeti engelleyemezsiniz ki. Ordan yapmaz telefondan yapar, telefondan yapmaz yüzyüze yapar.
Kadınlara tacize varmıyorsa kim karışabilir ya da engel olabilir ki buna?
Leş abaza muhabbetleri. Bunları her yerden yapıyorlardır, kurum içi msn sistemini kapatmakla bitmeyecek. Sadece siz şahit olmayacaksınız. Heriflerdeki cesareti de anlamıyorum, kimse görmüyor mu sanıyorlar ki.Bilmem kimin g… ve m…. ni gördünmü?
Evet restimi çekmem gerek, herkese iyi niyetli bakmaktan geldi başıma ne geldiyse, elimde net bir durum yok evet ancak hoşlanmadığım bir durum var, elin adamından iltifat olmak hoşuma gitmiyor işte hele müdürseEngellenir demedim. İş yerinde msni kapattılar, onlar başka platformdan devam etmişlerdir. En azından okunduğunu öğrenmişlerdir vs.
Sanki iş ortamında herşey çok güllük gülistanlıkmış gibi gösterenlere örnek verdim.
Hani adam iyi niyetlidir falan filan yazanlar var.
Herkes öyle sandığımız gibi iyi niyetli değil işte, helede iş ortamında.
Torun sahibi dedeler bile sapıklık peşinde olabiliyor.
Konu sahibi siz restinizi çekin, iyi niyetlide olsa kötüde olsa haddini bilsin. Kiminle nasıl konuşması gerektiğini öğrensin.
Bacaklarıma baktı fark ettim zaten sonrada konuyu fiziğime getirdi,incelemiş yani bildiğinPantolonuna niye baktı ki, genelde göğüs bölgesine bakarlar. Önünde bir kabarıklık falan görmüş olabilir mi?![]()
aile dostu yakın akraba kanka falan dışında her ortamda mesafe gerekli bana göre.alışverişte de gerekli iş hayatında da komşuluk ilişkilerinde de kuaförde bile gerekli.kuaförüm bana saçın güzel oldu diyebilir sadece.yüzüme fiziğime tek laf edemez ettirmem.öyle laubali sohbet de yapamaz.anca havadan sudan günlük hayattan konuşabiliriz.çocuğuma da aynını öğretiyorumm.o da bilmem ne amca diye her gördüğü adamla konuşmazEngellenir demedim. İş yerinde msni kapattılar, onlar başka platformdan devam etmişlerdir. En azından okunduğunu öğrenmişlerdir vs.
Sanki iş ortamında herşey çok güllük gülistanlıkmış gibi gösterenlere örnek verdim.
Konu sahibi siz restinizi çekin, iyi niyetlide olsa kötüde olsa haddini bilsin. Kiminle nasıl konuşması gerektiğini öğrensin.
Tabii msn yasaklanınca birtek bilgi işleme düşmedi, ozaman şuanki gibi wp, akıllı telefonlarda yoktu. Bulmuşlardır çaresiniLeş abaza muhabbetleri. Bunları her yerden yapıyorlardır, kurum içi msn sistemini kapatmakla bitmeyecek. Sadece siz şahit olmayacaksınız. Heriflerdeki cesareti de anlamıyorum, kimse görmüyor mu sanıyorlar ki.![]()
işte bunu engelleyemeyiz ama yüzümüze laflarını imalarını pis bakışlarını pekala engelleyebiliriz.duruş duruş duruşşTabii msn yasaklanınca birtek bilgi işleme düşmedi, ozaman şuanki gibi wp, akıllı telefonlarda yoktu. Bulmuşlardır çaresini
Bence okunduğunu düşünmemişlerdir
Kalabalık bir kurumdu öyle küçük biryer değildi.
Her adımları takip edildiğini bilseleri yazmalardı bence. Yada belkide takip edilebileceklerini düşünemediler, bilemiyorum.
Çünkü normalde bakınca hani adam sanırsın ya öyle tiplerdi çoğu.
Kadınlarda vardı tabii çok pislik olan içlerinde. Ama inanın çok mide bulandırıcı sohbetler dönüyordu.
Adamın niyetini bilmiyoruz ki. Hepimizin ortak olduğu nokta zaten adamın niyetinden bağımsız olarak konu sahibinin rahatsız oluyorsa sınır çizmesi gerektiği. Sınır da “eheheh ben çok yerim aslında yaa” diyerek çizilmez.Engellenir demedim. İş yerinde msni kapattılar, onlar başka platformdan devam etmişlerdir. En azından okunduğunu öğrenmişlerdir vs.
Katılıyorumişte bunu engelleyemeyiz ama yüzümüze laflarını imalarını pis bakışlarını pekala engelleyebiliriz.duruş duruş duruşş
Bacım konuyu bir kere daha oku istersen, anlamamışsın bence.Yani bir kadın olarak bile hemcinsine böyle yaklaşıyorsanız erkeklerin tavırları anormal gelmeyecek nerdeyse
Kadın benimle yatmak istedimi demiş?
Karthorozun tekinden rahatsız olmuş. Durup dururken olmamıştır, bikerelikde değildir. Duymuyoruz görmüyoruz sanki iş ortamlarını.
Bizim kurumda neler oluyordu. Ozamanlar msn vardı iletişim için, kurum içi ne pislik sohbetler için kullanıyordu bazı sapıklar bir bilseniz şok olursunuz. Ponçik, iyi niyetli aile babası görünümlü pislikler kurum içi kadınlar hakkında ne ağıza alınamayak muhabbetler yapıyordu. Eş aldatmalarımı ararsın, mesai saati içinde sanal seksmi ne muhabbetleri ne aşkları dönüyordu. Sonra msn yasaklandı kurumda. Bilgi işlemin midesi kaldırmadı biyerden sonra.
Her yazdığını hayretle okuyorum.bana ilk önce kilodan bahsetti, bende çok yerim aslında dedim gayet sıradan bir konuşmaydı. Lafı değiştiren sonra fiziğime getiren, eşin çok sanslı diyen müdür ve sonra konuyu hemen kapattım ve yüzüm düştü.tabiki devamı gelirse bu tarz muhabbetlerden hoşlanmadığımı söylerimAdamın niyetini bilmiyoruz ki. Hepimizin ortak olduğu nokta zaten adamın niyetinden bağımsız olarak konu sahibinin rahatsız oluyorsa sınır çizmesi gerektiği. Sınır da “eheheh ben çok yerim aslında yaa” diyerek çizilmez.
Konuyu neden anlamadığını düşündün? Bence gayette anlamış. Rahatsız olduğumu, yatmak olarak bahsetmediğimi, konuşmasından rahatsız olduğumu ve işyerlerinde kimseye güven olmadığını çokta güzel örnek vererek yazmışBacım konuyu bir kere daha oku istersen, anlamamışsın bence.
Babam abimde bişi yok şimdilik belki koltuk olmadigindan .bunu azcık havadan koltuk bulanlar yapıyor kendini bı halt sanip kadın çalışan yüz verirmi diye yoklayan pislik adiler .erkek çoğunluk(200 erkek) iki farklı kurumda 5 yil çalıştım gözlemlediklerm bunlar malesef .polyanna olamicam bnm gördüklerm bu şekilde. Gençler efendi saygılı hicbiseylerini görmedim .Valla gına geldi sizin gibilerden, nefret söylemlerinizden. Babanızdan abinizden falan yakın çevrenizden başlayın gömmeye madem.
yok artık.böyle bir genelleme yapamazsınız.her yaşta her konumda sapık adam var.Babam abimde bişi yok şimdilik belki koltuk olmadigindan .bunu azcık havadan koltuk bulanlar yapıyor kendini bı halt sanip kadın çalışan yüz verirmi diye yoklayan pislik adiler .erkek çoğunluk(200 erkek) iki farklı kurumda 5 yil çalıştım gözlemlediklerm bunlar malesef .polyanna olamicam bnm gördüklerm bu şekilde. Gençler efendi saygılı hicbiseylerini görmedim .