Bayan olarak çalışmak ne zor

yok artık.böyle bir genelleme yapamazsınız.her yaşta her konumda sapık adam var.
Bnm gördüğüm öyle . Bn genelliyorum andropozami giriyorlar nedir ben bilmem ama bi sıkıntı var temkinli olmakta fayda var. Tabiki herkes öyle değildir belki .bu kadar adamın öyle olmasıda bnm sanssizligim belkide bilemicem . Ama aynı isyerinde gençler saygılı efendiyken bunlar niye böyle .) . Neyse iyi dusunelm iyi olsunlar Allah akıl fikir versin oylelerinede diyelm

Bnm gördüğüm öyle . Bn genelliyorum andropozami giriyorlar nedir ben bilmem ama bi sıkıntı var temkinli olmakta fayda var. Tabiki herkes öyle değildir belki .bu kadar adamın öyle olmasıda bnm sanssizligim belkide bilemicem . Ama aynı isyerinde gençler saygılı efendiyken bunlar niye böyle .) . Neyse iyi dusunelm iyi olsunlar Allah akıl fikir versin oylelerinede diyelm
fikrinize katılmasam da öyle diyelim bakalımmm

Konuyu neden anlamadığını düşündün? Bence gayette anlamış. Rahatsız olduğumu, yatmak olarak bahsetmediğimi, konuşmasından rahatsız olduğumu ve işyerlerinde kimseye güven olmadığını çokta güzel örnek vererek yazmış
Peki sen bu durumdan rahatsız olduğunu o adamlara söyledin mi? Çok net biçimde önünü kestin mi rahatsız olduğun konuların? Adamlara karşı yani.

Her yazdığını hayretle okuyorum.bana ilk önce kilodan bahsetti, bende çok yerim aslında dedim gayet sıradan bir konuşmaydı. Lafı değiştiren sonra fiziğime getiren, eşin çok sanslı diyen müdür ve sonra konuyu hemen kapattım ve yüzüm düştü.tabiki devamı gelirse bu tarz muhabbetlerden hoşlanmadığımı söylerim
Tüm konuyu yeni okuyup geldim. İlk anlattığınızda adam fit olduğunuzu, eşinizin şanslı olduğunu söylediğinde “çok yerim aslında” dediğinizi yazmışsınız. Öncesinde değil. Alakasız bir cümleyle tuhaf bir cevap vermişsiniz, lafı geveleyip konu değiştirmişsiniz gibi duruyor bu şekilde. Bu da o an şaşırmış, karşısındakinin dediklerine ne cevap vereceğini bilememiş birisi izlenimi veriyor. Bazen benim de dalgınlığıma gelir ya da basiret bağlanması mı olur bilmiyorum artık, alakasız yanlış şeyler söylediğim oluyor.

Belki yanlış hatırladınız, belki üzerinde düşünmeden yazıp kendinizi yanlış ifade ettiniz ama fit olduğunuzu söylediğinde sizin böyle dediğinizi yazmışsınız başta. Sonradan cümlelerin yeri değişti. İnsan sinir olunca da böyle diyalogları kronolojik sırayla hatırlayamayabilir, normal.

Babam abimde bişi yok şimdilik belki koltuk olmadigindan .bunu azcık havadan koltuk bulanlar yapıyor kendini bı halt sanip kadın çalışan yüz verirmi diye yoklayan pislik adiler .erkek çoğunluk(200 erkek) iki farklı kurumda 5 yil çalıştım gözlemlediklerm bunlar malesef .polyanna olamicam bnm gördüklerm bu şekilde. Gençler efendi saygılı hicbiseylerini görmedim .
Muhtemelen makam mevki sahibi biri tarafından resdedildiniz, ondan bu nefret bu hırs...

Tabii msn yasaklanınca birtek bilgi işleme düşmedi, ozaman şuanki gibi wp, akıllı telefonlarda yoktu. Bulmuşlardır çaresini
Bence okunduğunu düşünmemişlerdir
Kalabalık bir kurumdu öyle küçük biryer değildi.
Her adımları takip edildiğini bilseleri yazmalardı bence. Yada belkide takip edilebileceklerini düşünemediler, bilemiyorum.
Çünkü normalde bakınca hani adam sanırsın ya öyle tiplerdi çoğu.
Kadınlarda vardı tabii çok pislik olan içlerinde. Ama inanın çok mide bulandırıcı sohbetler dönüyordu.
Çalıştığım yerde de böyle bir sistem var, ben çok kullanmıyorum, çok kullananlar var, ne cesaret bilmiyorum. Anca başka adliyede birine işim düşerse, zaten bunun için bu sistem var, çok saçma orda dedikodu etmek. 😂

Tüm konuyu yeni okuyup geldim. İlk anlattığınızda adam fit olduğunuzu, eşinizin şanslı olduğunu söylediğinde “çok yerim aslında” dediğinizi yazmışsınız. Öncesinde değil. Alakasız bir cümleyle tuhaf bir cevap vermişsiniz, lafı geveleyip konu değiştirmişsiniz gibi duruyor bu şekilde. Bu da o an şaşırmış, karşısındakinin dediklerine ne cevap vereceğini bilememiş birisi izlenimi veriyor. Bazen benim de dalgınlığıma gelir ya da basiret bağlanması mı olur bilmiyorum artık, alakasız yanlış şeyler söylediğim oluyor.

Belki yanlış hatırladınız, belki üzerinde düşünmeden yazıp kendinizi yanlış ifade ettiniz ama fit olduğunuzu söylediğinde sizin böyle dediğinizi yazmışsınız başta. Sonradan cümlelerin yeri değişti. İnsan sinir olunca da böyle diyalogları kronolojik sırayla hatırlayamayabilir, normal.
Şaşırdım zaten
Hiç beklemiyordum, diğer çalışanlara göre daha farklı davrandığını hissediyordum ama serviste sıkıntı yaşadığımı bildiği ve bölüm değiştirmek istiyorum dediğim için moralimi yükseltmeye çalışıyor diye düşündüm. İşle ilgili övüyordu sadece
İlk defa fiziğimden bahsedince vede bacaklarıma baktığını görünce şaşırdım ve konuyu kapattım hemen anlasın diye
Çok yerim aslında cümlesini ilk önce zayıflıktan bahsedildi, hep böylemiydin uyguladığın diyet varmı vs diye günlük konulardan bahsedince çok yerim aslında dedim, sonra eşin çok şanslı fiziğin hiç 10 yaşında çocuğun varmış gibi durmuyor gayet fitsin dedi, konuyu kapattım hemen

Peki sen bu durumdan rahatsız olduğunu o adamlara söyledin mi? Çok net biçimde önünü kestin mi rahatsız olduğun konuların? Adamlara karşı yani.
Hangi adamlara
Daha öncekinden bahsediyorsan, buna benzer bir durum daha yaşadım, 50li yaşlarda memur bir adam iltifat etti, o artık fazla abartmıştı hiç yüz vermedim konuşmadım sonrada emekli oldu gitti zaten
Bu o kadar olmasada iltifatla başladı ve devamı gelirse diye endişe ediyorum, adam müdür tartışmada olsun istemiyorum, benim o tarz bir insan olmadığımı anlasın istiyorum

Benim çalıştığım kurumda buna benzer benim bulunduğum yerde 45 yal üstü tuhaf. Benimle aynı yaşlarda olan kişilerde bu şekilde durumlar görmedim. Tabi bu benim çalıştığım kuruumda böyle diye heryerde aynı olucak anlamına gelmiyor genelleme yapmamak lazım

Katılıyorum
Ben ama yanlış anlar, belkide öyle demek istememiştir acaba öylemiydi şöylemidi bile düşünmem. Direk bozar, mesafemi korurum. İster arkamdan konuşsun ister kendini beğenmiş desin ne derse desin. Erkekler çok pislik olabilir ama oda bana ışık yaktı, kuyruk salladı bile diyebilirler. İftira atabilirler. En iyisi baştan kesip atmak o yüzden
Benim yerimde olsanız bu şekildemi tepki verirdiniz
Tartışma yapmadan anlasın istiyorum, sonuçta müdür mobing uygularsa bana
İzin almam gerekiyor vs dikkatli davranmam gerekiyor

Benim yerimde olsanız bu şekildemi tepki verirdiniz
Tartışma yapmadan anlasın istiyorum, sonuçta müdür mobing uygularsa bana
İzin almam gerekiyor vs dikkatli davranmam gerekiyor
Evet tabiki
Yüzüne karşı karthoroz demiceksiniz tabiki
Kesin bir dille iş ortamında, yöneticiniz ile birtek iş hakkında konuşmak istediğinizi belirteceksiniz. Mobbing uygulayacak kişi bunu hertürlü yapar zaten.
Ama tecrübelerime göre aynı şekilde kendiside size mesafe koyacaktır, küstüm oynamıyorum yapacaktır.
Sizin çekinceğiniz birşey yok.
İzin vermez korkusuyla hareket ederseniz anlatığınız kadar rahatsız olmadığınızı düşünürüm.

Evet tabiki
Yüzüne karşı karthoroz demiceksiniz tabiki
Kesin bir dille iş ortamında, yöneticiniz ile birtek iş hakkında konuşmak istediğinizi belirteceksiniz. Mobbing uygulayacak kişi bunu hertürlü yapar zaten.
Ama tecrübelerime göre aynı şekilde kendiside size mesafe koyacaktır, küstüm oynamıyorum yapacaktır.
Sizin çekinceğiniz birşey yok.
İzin vermez korkusuyla hareket ederseniz anlatığınız kadar rahatsız olmadığınızı düşünürüm.
Tekrar aynı şekilde konuşmaya devam ederse, müdürüm teşekkür ederim ama ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum desem uygun olur mu anlar mı
Canım hiç işe gitmek istemiyor

Tekrar aynı şekilde konuşmaya devam ederse, müdürüm teşekkür ederim ama ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum desem uygun olur mu anlar mı
Canım hiç işe gitmek istemiyor
Evet öyle diyebilirsiniz.
İyi niyetinizden şüphem yok ama iş ortamında daha profesyonel olmayı tercih ediyorum, yanlış anlamalara mahal vermemek adına diye ekleyebilirsiniz.
Anlar herhalde.

Back
X