• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan olarak disarida kalmak

Kısıtlama olayı kişiden kişiye değişir sanırım
Ben heryere giderim ama eşim 6 dan önce evde olmaya çalış der bu kimisi için kısıtlama olabilir ama benim için değil
Çünkü arabamız yok İstanbulun trafiğide malum iş çıkış saatleri minübüsler otobüsler tıklım tıklım oluyor bazen 7 buçukta filanda evde olmuşluğum vardır ama eşime akşam söylerim bu sebeplerden dolayı oldu diye.
Kişinin kendi sorumluluğu ayrıdır
Eşim demesede zaten ben kendimi ayarlıyorum
Bekarkende öyleydi. Kısıtlamazdı ailem nereye gittiğimi bilirlerdi ama 8 den sonra eve gelmişliğim çok nadirdir yani.

Son düzenleme:
nerede olduguma baglı tamamen
akşam okul çıkışı telefon edip arkadaşlarımla biraz oturayım dersem ve gece eve 3te gidersem elbet olmaz
ama mesela arkadaşlarımdan biri evine davet etmiştir, önceden eşime de haber vermişimdir, hiç karışmaz istediğim kadar dururum istersem sabaha kadar otururum
diyeceği en fazla, kalkacagında söyle de ben alayım seni olur.
veya arkadaşımın doğumgünü varsa, önceden eşime haber falan verdiğim herhangi bi organizasyon yani, mekanı filan söylerim, yine saat kısıtlaması olmaz
ama bu gibi arada sırada olan şeyler dışında ben de eşim evde yalnız otururken gidip pek gezip tozma yanlısı değilim, bi uğrar çıkarım illa gidilmesi lazımsa

sadece evlı bayanların değıl evlı erkeklerınde belırlı bı saatden sonra evde olması gerekır bence

bu kısıtlama ıse evet kısıtlıyorum :1:

hee arada bı gıder gece geç gelır nerde olduğunu bıleyım yeterlı

benim geceleri calismama bir sey demedi ama bu ne mantiktir ben anlayamadim ha arkadaslarimin evindeyim ha is yerinde nasil olsa hemen arabama binip eve gelirdim bu durumlar hemen hemen aynisi degil mi arkadaslar?

vallahi benim erkek arkadaşım da hava kararınca özellikle saat 9 dan sonra bir işim olursa iki eli kanda olsa gelir birlikte gideriz. dışarda iti kopuğu var laf atarlar birşey olur sana değil insanlara güvenmiyorum yanlış anlama iyede sürekli açıklama yapar.

benim geceleri calismama bir sey demedi ama bu ne mantiktir ben anlayamadim ha arkadaslarimin evindeyim ha is yerinde nasil olsa hemen arabama binip eve gelirdim bu durumlar hemen hemen aynisi degil mi arkadaslar?

Nasıl yani gece çalışmana müsade edip akşam gezmelerinemi karışıyor çok saçma buldum.Önemli olan nerede olduğunu bilmesidir bence ve bildiği halde çalışmana izin verip gezmene vermiyorsa güvenmiyordur.

Nasıl yani gece çalışmana müsade edip akşam gezmelerinemi karışıyor çok saçma buldum.

ya iste onu ben de diyorum o su an türkiyede asker ve ben almanyada yasiyorum ve ne yaptigimi hic bilmiyor bekle ben geldim mi daha cok kalirsin seni arabaylan alip eve götürürüm cünkü o saatte bitlisi sarhosu falan var disarida aklim sende kalir diyor ama sizce hangisi daha kötü her gün geceleri disariya cikip calismak mi yoksa haftada bir kere arkadasimin evine gidip biraz gec saatte eve gelmem mi? su an calismiyorum geceleri ama böyle bir sey aklimdan gecti ve söyle olsaydi nasil olurdu diye sordum ona...

Back
X