- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
size birsey diyim mi, bu zihniyette olan, yani "ay niye disarida erkek bekliyor, oramiza buramiza bakiyorlar" diyen kadinlar, eslerini veya sevgililerini de kesinlikle sokmuyorlardir soyunma kabininin bulundugu bolgeye. neden mi, cunku iclerinde "benim esim de simdi burdaki kadinlardan birine bakarsa ya" gibi bi dusunce vardir kesin!
arkadasim kimse benim denedigim seyi esime gosterme hakkimi engelleyemez. orada herkes dikizlemek icin bulunmuyor. herkesi sapik yerine koymayin, kendinizi de gulunc duruma dusurmeyin. rahatsiz edici sekilde bakanlari tabi ki uyarin ama orda sadece durup esini bekleyenlere de ayni muameleyi yapmayin.
Ayna yoksa ne yapmamizi onerirsiniz? Biz bakmadan alalim ama siz kocalarinizla modanin nabzini mi tutun yani anlamiyorum anlayisli olmak çok zor değil ki
ya Allahaşkına burada buna karşı çıkanlar erkekler sapıkmı diyor. şu geçmiş mesajları okuasanıza. ayna olmayan kabinler var,kazayla boş diye açılan ve içerde soyunurken görenen kadınlar,tam kapanmayan perdeler var. bir zahmet soyunma kabinin önünde olmasın erkekler diyoruz
Evet sokmuyorum..ona buna bakicak diye degil ama kendi zevkime guvendigim icin..kimseyi giyicegim kiyafete karistirmsmak icin..erkek arkadasimi aski gorevi yapmadığım ve bana sponsor olmadigi icin...en onemliside diger kadinlarin rahatsiz olabilecegini dusundugum icin aa bide kiz arkadas gibi erkeklerin kadinlara yorum yapmasini sevmiyorum.feminen bir tavir geliyir bana..size birsey diyim mi, bu zihniyette olan, yani "ay niye disarida erkek bekliyor, oramiza buramiza bakiyorlar" diyen kadinlar, eslerini veya sevgililerini de kesinlikle sokmuyorlardir soyunma kabininin bulundugu bolgeye. neden mi, cunku iclerinde "benim esim de simdi burdaki kadinlardan birine bakarsa ya" gibi bi dusunce vardir kesin!
arkadasim kimse benim denedigim seyi esime gosterme hakkimi engelleyemez. orada herkes dikizlemek icin bulunmuyor. herkesi sapik yerine koymayin, kendinizi de gulunc duruma dusurmeyin. rahatsiz edici sekilde bakanlari tabi ki uyarin ama orda sadece durup esini bekleyenlere de ayni muameleyi yapmayin.
Gorusumle ayni olmak zorundasiniz demedim.. Ve ben de yorumumu site kurallarinca yapabilirim ayni sizin gibi...neyi savunduğunuzu bilmeden yorum yapmayın allah aşkına
konu sahibi kuzeninin düğünü için alışveriş yapıyor. demekki aldığı kıyafeti yüzlerce kişi içinde giyecek kabinin önünde bekleyen kişiden mi rahatsız oluyor. haa saçma bir insana denk gelmiştir o ayrı ama genelleme yapamazsıznız
ben konusahibine fikrimi ilettim. herkes konu açan kişi ile aynı görüşte mi olmak zorunda
evet modanın nabzını eşimle tutarım yada tutmam size mi soracağım?
Yarım yamalak görme sen de çık bak, milletin kocasının da işi yoktu sizi süzecek.Oldu sen kocani getircen diye kucucuk kabinde yarim yamalak gordugumuz seyi alip gidelim...
Vay anasını sayın seyirciler sosyolog abla da geldi engin yorumunu yaptı...
Evet çok kıskancız biz, zaten evden dışarı çıkmadan evvel kocişlerimizim sevgililerimizin gözünü bantlıyoruz...
Hadi herşeyi geçtim hadi biz kıskancız da o yüzden paylaşamıyoruz kocişleri, aşkitoları peki makyaj malzemesi alırken de mi kocişin böcüşün fikrine ihtiyaç var?
'Aşkım hangi marka eyeliner alayım hı?'
Gorusumle ayni olmak zorundasiniz demedim.. Ve ben de yorumumu.site kurallarinca yapabilirim ayni.sizin gibi...
Herkesin içinde giyeceginiz kiyafeti sizde esinize az ötede gösterebilirsiniz ayni.mantikla değil mi? Ayrıca konu sahibinin iç camasiri , sutyeni uygun olmayabilir ve bu şekilde başka biri tarafından izlenmek.hoşuna gitmeyebilir ve rahatsiz olabilir.
Modanin nabzini tutabilirsiniz bencil olmak daha kolay olur cunku her zaman...
Burda kimseyi sapik olarak yargilamadik..bazi erkekler dedik....ayrica kazara olan durumlardan bahsettik...cogusuda bakiyor valla goz bu kayar yani normal...kiz iceri giriyor soyunmaya cocugun gozlrr fildir fildirbu yorumu yapmak icin sosyolog olmaya gerek yok sekerim, biraz gozlem biraz da insanlari tanima yeterli.. nasil siz herkesi "sapik" olarak yaftaliyorsaniz, o zaman benim de rahatsiz olan bayanlari "kiskanc" olarak genellememe bozulmazsiniz diye dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?