Eşim zaten orada beklemez. Ben kabinden çıkınca kafayı uzatıp bakar.İnsan içinde rahatça giydiğin bişeyse eşiniz mağzanın içinde başka bir alanda beklesin, siz gidin yanına gösterin işte. Kabinden çıkınca aynaların olduğu bir alan var, kıyafet deneyenler rahat rahat baksınlar diye. Orada beklemesi şart mı? Siz de onu erkek kabin alanında mı bekliyorsunuz?
olayın tek açıklaması. öyle olmasa tek kabin ve karma olurdu. nedeni açık değil miDikkat ederseniz büyük mağazalarda erkek ve kadın soyunma kabinlerinin yeri bile farklı. Demek ki kadın- erkek çekinilecek durumlar var...
Kendi dinime göre cevap veriyorum benim için kadının bakması haram değil erkeğin bakması haram.baska inanclardakiler ne düşünür bilememIyi de kadinlar erkeklerden daha cok bakiyor. Buna ne diyeceksiniz?
Bence ayni fikirdeyiz:)belki bizimde durumumuz eşimizie kıyafetimizi az ileride göstermek için uygun olmayabilir değil mi? biraz geniş çaplı düşünün lütfen
bencillik ile konunun ne alakası var. sadece sizinle aynı görüşte değiliz okadar
Arkadas genelleme yapmis ben kabine yapisanlari demiyorum ama benim esimde ben giyinirken kenarda bekler, zevkine güveniyorum cikip onada gösteriyorum, e orda baska erkeklerde eslerini bekliyor diye cikmayayimmi yada bu düsünce yüzünden esimin fikrini almayimmi, yani aralarinda süzme salaklar var tabii ama bi cogu emin olun zaten sIkIlmis sekilde eslerini bekliyor...ya Allahaşkına burada buna karşı çıkanlar erkekler sapıkmı diyor. şu geçmiş mesajları okuasanıza. ayna olmayan kabinler var,kazayla boş diye açılan ve içerde soyunurken görenen kadınlar,tam kapanmayan perdeler var. bir zahmet soyunma kabinin önünde olmasın erkekler diyoruz
Ozellikle indirim zamanlarinda....zaten kalabalik oluyor ....isten izin alip hafta ici magazaya gittigimi biliyorum...sirf kalabaliktan kacmak icin..Bence ayni fikirdeyiz:)
Bakin ne güzel dediniz demek ki başka
erkeğin sizi uygun olmayan durumda görmemesi için esinizi cagriyorsunuz.. Başka bir bayansa sizinle ayni durumda ama kabinde dakikada bir kafa uzatip esinizin uzaklamasini ve elbisesine bakacagi ani bekliyor...
Eşiniz hemen ayrılan dusuncelir biri olabilir ama o kabinden milim oynamayan adamlar var bu durumda ya alisveris yapip gitmelerini beklemek zorunda kalıyorsunuz ya da sinir olup elbiseyi birakip gidiyorsunuz..
Burda kimseyi sapik olarak yargilamadik..bazi erkekler dedik....ayrica kazara olan durumlardan bahsettik...cogusuda bakiyor valla goz bu kayar yani normal...kiz iceri giriyor soyunmaya cocugun gozlrr fildir fildir
çağımızın hastalığını bilen var mı kızlar?
Bizim lafımız kabinler için ayrılan bölümde bekleyenlere zaten. Kabinden çıkmayın demek çok abes. Eşiniz hemen kabin alanın dışında bekliyorsa, aramak zorunda kalmazsınız zaten.Eşim zaten orada beklemez. Ben kabinden çıkınca kafayı uzatıp bakar.
Evet, denediğim kıyafetle mağazanın içinde haldır haldır gezinmek çok mantıklı gerçekten.
Senin durumum uygun degil diye magaza icinde dolanamiyorsun cok güzel haklisin..peki biz soynup giyinirken sizin esleriniz yuzunden uygunsuz durumumuzda rahatsiz olucagimiz aklınıza gelmiyor mu...belki bizimde durumumuz eşimizie kıyafetimizi az ileride göstermek için uygun olmayabilir değil mi? biraz geniş çaplı düşünün lütfen
bencillik ile konunun ne alakası var. sadece sizinle aynı görüşte değiliz okadar
forum saygısızlık yapma platformu değil, fikir alışverişi yapılan bir platformdur...Evet gormustum.
Siteye 2 yil neden almadilar seni simdi anladim.
Belki adam son kullandığı rimel ya da ruj hakkında sevgilisine fikir verecektir neden kıskanıyosun ki?Ben de Gratis ya da Watsons'a sevgilileriyle gelen kızlara gıcığım. Adam ne anlayacak kozmetikten? Kuru kalabalıktan başka bir şey değil, konsantre de olamıyorum alacağıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?