- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
estafurullah güzele süze süze bakılırda. ondan dedim
çok çirkinim bana bakılmıyor. ondandırGuzel cirkin sisman zayif herkese bakiliyor. Alisverisi internetten yapiyorsunuz galiba?
Kızlar ben sevdiceğimi soyunma kabinine sokuyorum. orada gösteriyorum giydiğim şeyi.
Kabindeyken de bi güzel öpüşüyoruz
ya Allahaşkına burada buna karşı çıkanlar erkekler sapıkmı diyor. şu geçmiş mesajları okuasanıza. ayna olmayan kabinler var,kazayla boş diye açılan ve içerde soyunurken görenen kadınlar,tam kapanmayan perdeler var. bir zahmet soyunma kabinin önünde olmasın erkekler diyoruz
Oldu sen kocani getircen diye kucucuk kabinde yarim yamalak gordugumuz seyi alip gidelim...Eşimize de "nasıl olmuş" diye soramayacak mıyız?
İnsan içinde giyilemeyecek şeylerse neden kabin dışına çıkıyorsunuz kalın kabin içinde...
çok çirkinim bana bakılmıyor. ondandır
belaltı vurma. olsun alışığımEvet gormustum.
Siteye 2 yil neden almadilar seni simdi anladim.
İnsan içinde rahatça giydiğin bişeyse eşiniz mağzanın içinde başka bir alanda beklesin, siz gidin yanına gösterin işte. Kabinden çıkınca aynaların olduğu bir alan var, kıyafet deneyenler rahat rahat baksınlar diye. Orada beklemesi şart mı? Siz de onu erkek kabin alanında mı bekliyorsunuz?Eşimize de "nasıl olmuş" diye soramayacak mıyız?
İnsan içinde giyilemeyecek şeylerse neden kabin dışına çıkıyorsunuz kalın kabin içinde...
ya Allahaşkına burada buna karşı çıkanlar erkekler sapıkmı diyor. şu geçmiş mesajları okuasanıza. ayna olmayan kabinler var,kazayla boş diye açılan ve içerde soyunurken görenen kadınlar,tam kapanmayan perdeler var. bir zahmet soyunma kabinin önünde olmasın erkekler diyoruz
Bence bazilari sapik oyle deme..Sanki ciplakliga alisik bir ulkedeyizde yorumlara bak...ya Allahaşkına burada buna karşı çıkanlar erkekler sapıkmı diyor. şu geçmiş mesajları okuasanıza. ayna olmayan kabinler var,kazayla boş diye açılan ve içerde soyunurken görenen kadınlar,tam kapanmayan perdeler var. bir zahmet soyunma kabinin önünde olmasın erkekler diyoruz
o kadar rahatsız oluyorsanız sizde kabinin içindeki aynalarda dilediğiniz gibi kendinize bakabilirsiniz.
insanların alacakları kıyafetleri eşlerine göstermesinden daha doğal birşey yoktur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?