bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

konuyu çarpıtmaya çalışan çalışana olay bu değil ki olay saygı idi ama burda bile saygı yokken kadınları 2. sınıf gören erkeklerden saygı duymak pek bir lüks ..

Şahsen ben bir kadın olarak kimsenin kılını görmek zorunda değilim bizi niye kimse düşünmüyor acaba? Mahremiyet neden sadece erkeklere işliyor? Neden ayrı ayrı kabin yapılıyor o zaman tek bir oda yapsınlar tüm kadınlar topluca orada giyinsin. Erkeklerin kabin önünde bulunmaması savunulurken çok enteresan gerekçeler sunuluyor gerçekten.

Hanımlar kendimizi feda edelim bi süre soyunup soyunup cikalim (güzel vücutlu olanlarimiz)

Hannesli sen hala burda mısın? Dersine dön evladım

yok ben taciz olarak zaten bakmam. ama bak mesajlarıma bakarsan, yaşanıyor bunlar. perde kısa oluyor.. dışarda erkekler var. kabini tam kapatamıyor. 15 cm açıklık oluyor. erkek dışarda olunca tedirgin oluyor insan.
bir yandan giyinip bir yandan aman adamcağız görüyormu bir şey diyerek giyinmek hoş olmuyor. yada işte kıyafet deniyorsun çıkıp büyük aynada uzaktan bakayım diyorsun. içerde adamlar. insanlar bakarken arkasını dönüyor eteğine bakıyor dekoltesine bakıyor. deniyor dışarda. ama erkekler olunca rahatça hareket edemiyor kadın. yoksa sapıklık değil olay. sadece biraz ince düşünmek

Ayrica stilsizim yani. Ne olmus ki. Hic beceremem ben bu alisveris islerini. Esim guzel giyinir de giydirir de :)

Sonuna kadar okumadım sadece ilk sayfayı okudum ve tepkilere cok şaşırdım..

1.konu sahibi mağazaya girmesin demiyor ,eşlerimizle mağazaya gidenler bu kadar neye kızdınız?

2.Elbette kabin önünde bir erkeğin beklemesi uygun değil.çünkü elbise cok dar oluyor bazen tam oturmuyor fermuarın bir kusmı acık olabiliyor vesaire..

3.Eşine sevgilisine göstermek isteyen hanımlar giyindikleri zaman eşine seslensin yada yanına gidip baksın cantasını alıp.

4.kapalı bayanlar belki eşarpları kaymış olabiliyor giyinirken e bu halde aynaya bakıp göremediği için zor durumla karşılaşıyor.

5.Erkeklere sapık muamelesi yapılmıyor ama tedbirli davranmada fayda var.ÇÜNKÜ TOPLUM EVET MALESEF SAPIK KAYNIYOR.
Daha dün Nişanlısı tarafından taciz edilen bir kız yazıyordu ..kime güveneceğimizi şaşırdık malesef.

Dikkat ederseniz büyük marka mağazalarda kabinler daha biüyük içten aynalıdır .kadın erkek karışık kabinler yan yanada olsa mutlaka cok büyüktür.sevgilinizi yada arkadasınızı içeriye alabiliyorsunuz.bu olması gerekendir.
Varoş yerlerde ise durum tam tersidir.
Görgü ve saygı yı her mağaza sağlamıyor malesef..
Ben her erkeği bu mevzuda uyaramam ama mağazanın böyle bir kuralı olmalı.
Dediğim gibi zaten büyük mağaza ve hastanelerde kabinler bu saygı ve ahlak cercevesine göre yapılıyor

E başkasının özgürlüğünü kisitliyorsun ama kapalı mağazaya gidin diyerek bi sana mi özgür ülke

Ben kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyorum. Böyle bir yasak var mı ülkemizde kadınlar kabinini erkekler giremez diye yok değil mi? O zaman bu benim özgürlüğümdür sevgilim ile istediğim gibi kıyafet bakarım. Eğer rahatsız olan varsa kendini ona göre ayarlar. Böyle erkeklerin de girdiği mağazalara girmez olur biter.

norwegian sen degilsin, baska biri gratiste sevgilisiyle kozmetik bakan erkek gordum oraya da gelmesinler artik konsantre olamiyorum secerken gibisinden bisey demisti, ben oyle hatirliyorum, yanlisim varsa duzeltin

Buyrun

Evet aynen soyuncam artik...biz insanlara saygi duyuyoruz cekiniyoruz .ams yok saygi falan bos is demek ki...ondan bu karari aldim....ayrica vucudumda kil yok lazerle hepsini temizlettim ..burda yapilan espriyi bile ciddiye aliyorsunuz...aa bu arada yalniz oldugima nerden karar verdin...ben istedigim zaman kendime 50 tane sevgili yapabilirim gayet hoş ve bakimli bir bayanim..sen zorla bir kocis bulduysan sanlisin herkesi kendin gibi sanma..

Siz böyle görmüyorsunuz zaten bu yüzden sizin yorumlarinizin cogunu alinti yapmadim...Düsüncenizede saygi duyuyorum vehak verdigim bicok noktasida var...benim yorumlarim konu sahibi ve bikac at gözlügüyle bakan arkadasaydi... Genelleme yapiyorlar, erkeklerin hepsini ayni kefeye koyuyorlar, kadinlar eslerine danisiyor diye vasifsiz stilsiz diyorlar, mahremiyet bunu acmak istemiyorum din üzerine yazmak yasak siz benden iyi biliyorsunuz....yani bu yorumlari görünce aslinda sizin düsüncenizi savunacakken insanin savunasi gelmiyor...

Bakin magazadan kovmakla soyunma kabinin olduğu yerden gitmelerini istemek farkli şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…