bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Erkeklere sapıklık yapılmadığı müddetçe sıkıntı yok

Ruslar hep ciplak dolan yor oralarda daha kimse kovulmadi....soyunma kabininde soyunuk olmak delilik ama adamlari direk gibi orda bekletmek cok akillica..

bazı elbise fermuarları kalçadan başlıyor onu tek basına çekeni tebrik ederim yani :S

tebrikler :)
ne güzel açıklamışsınız fakat yine de bazıları anlamazlarsa inanın hiç şaşırmayacağım

rusları kovan hiç olmadı ..deli diyede bakılmadı hoş.

Yok ya cidden enteresan...hayir bos yere diretmeniz takdire sahan.sizde yaptiginizin yanlis oldugunu biliyorsunuz bence....gorevli kiz gelip yardim edicek ondan disari cikiyoruz o halde..
Gelinlik abiye vs her türlü kıyafetimde kendi fermuarımı kendim çekebiliyorum. Çekilemeen tek yer en üst kısımdır. Oradan da mahrem yerleriniz gözükmez.
Saçmasapan sebeplerle gelmeyin o zaman.
Saçmasapan sebepler:
Kıl tüy: kadınlar da görmek zorunda değil
Abiye fermuarı: azıcık becerikli olun. Belli yere kadar çekin gerisini görevli çekse de mahreminiz gözükmez
Südyen bikini: kadınlar da sizin memişleri görmek zorunda değil
Marketlerde de var: sana ne istediği yerden alır
Belki mini etek deniyorum: arkadaş mini olduğuna kabinden çıkıp pozisyon yapmadan varamıyor musun?
Bu böyle uzar.
saçmasapan sebepler sunuldukça kocalarını sokanlara saygı duyacak bir şey kalmıyor. Valla ben tesettürlülerden başka saygı duyulacak bir sebep göremedim. Ama onlar da içeride ayna varsa zaten dışarı çıkmazlar. Ben zaten kabininde ayna olmayan bir yere denk gelmedim avm'lerde.

Yine tipik bir "herkes beni şey etmek istiyor!" hastalığı.
Bir şey olmaz, o da orada sevgilisinin üstünde nasıl durduğunu görmek için bulunuyor.

rusları kovan hiç olmadı ..deli diyede bakılmadı hoş.
Herifler orda ciplak kadin gormesin diye magaza tuketiciyi kovucak bak sennn...
Bazi hatunlarda mantik ara gel...
Ciplak gormek istemeyen kabinde beklemez...bunu savunanlar heralde sutyenli dekolteli fermurai kapanmamus bir kadin gorse kabinden cikan ayy teshirciler der soverdi eminim...

Evet yalniz kadinlar, evli ya da sevgili olanlardan rahatsiz oluyor. Burasi ozgur bir ulke. Denedigim kiyafete kocam bakacak tabii. Kime ne.

yapmayın allaşkına, bal gibi de temizlikle alakalı. o alınmayan tüylerin nasıl koku tuttuğunun farkında değilsiniz herhalde.

kovamaz zaten. orası bayanlara ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…