doğrusuda bu. bazen perde tam kapanmıyor bazen aldığıın küçük geliyor , o şekilde çıkıp görevliye seslenemiyorsun. arkanın fermuarı kapanmamış mesela. kadın olsa çık oradaki görevliye büyüğü varmı de. ama adamlar var. içerde bağırıp duruyorsun. biri bana yardımcı olabilirmiiiii diye..artık sesin duyulursa,görevli gelirse.Halbuki mangonun kabin önünde sürekli.aski yapan bir görevli oluyor ve erkekleri kesinlikle içeri almıyordu
o perdelerde tam kapanmaz çekersin çekersin bir yerden fora verir. çoğu kez perdeyi tutarak giyindiğim olmuştur.Birde niyeyse iç camasir magazalarinin çoğu kabini perdeli.. Penti de avuç içi kadar mağaza zaten bikinin üstünü giymemisim dur yardim edeyim diye yok demeye kalmadan acti perdeyi deli midir nedir....
Yok dersen de perdenin arasından bakip laf veriyor sürekli uyuz
Bak sen...canim ben mango nun zaranin tabiti caizse icinden cikmiyorum..sen mangoyu bana mi anlatiyorsun..calisanlar kabinlerin girisinde bekler...her kabininin onunde çalışan durmaz..giriste durur...sen gidip yardim istemek zorunda kaliyorsun..indirim zamaninda onu bile bulamiyorsun.
Onlar tabiki erkek degil..kabin onunda sevgilisini bekleyen erkeklerden bahsettom ben.mangodada var zaradada var bershka da stradivous da hepsinde var...buyuk avmlerde .istanbulda durum bu başka yerleri bilemem..Yazis tavriniz bir tuhaf ... Ben de erkeklerin orada durmasindan hoslanmiyorum ancak mango bu konuda en rahat ettiğim mağaza belki bölgeden ve ya mağazadan değişiklik vardır..
Her kabinin önünde durur demedim kabinlerin en basinda kabine giriste numara veren aski yapan calisanlarin simdiye dek erkek soktuğunu görmedim ben. Yalan borcum yok size
olay sapıklık değil. bak mark and spencerde başıma geleeni yazıyorum. adam sapık değil ama al işte rahat değilsin. iç çamaşırı denerken bazen ben hafif aralayıp başımı çıkarıp seslenirim şu rengi varmı diye. ee adamlar orada. hoş değil kısacası. o adama sapık demiyoerum ama bazı kazalar olabilir orada. o yüzden centilmen erkek olarak kabin dışında olmaları gerek.Kadin magazasina erkeklern grmesni mi yasaklayacaksiniz? Kabinden cikmak zorunda degilsiniz giyindikten sonra. Esim yanimda degilse cikmam ben cikip kime gostercem. Ayrica ic camasiri magazasina esim bensiz de girer. Ama neyseki turkiyede yasamiyo da bu sapik muamelesine maruz kalmiyor adamcagiz.
olay sapıklık değil. bak mark and spencerde başıma geleeni yazıyorum. adam sapık değil ama al işte rahat değilsin. iç çamaşırı denerken bazen ben hafif aralayıp başımı çıkarıp seslenirim şu rengi varmı diye. ee adamlar orada. hoş değil kısacası. o adama sapık demiyoerum ama bazı kazalar olabilir orada. o yüzden centilmen erkek olarak kabin dışında olmaları gerek.
ben tek alışveriş yapıyorum. o yüzden bu şansım yok[QUOTE="dansmarue, post: 37244580, member: 411235"]Ben disari cikmaktansa yanimdakine hafifce perde aralayip gosteririm annem olur esim olur arkadasim olur. Hic o koridora cikip dolanmam yani. Anca gece kiyafeti aliyosam cikarim. Onda da magazada gezen adama mudahale edemezsin zaten. Ama mangoda kabinden cikmam mesela. Bence usul boyledir rahatsiz olan sakinmalidir.
Sapik muamelesini ona demedim ben. Gormemistim yazmissin demin. Genel olarak ic camasiri magazasina erkek girmesinden rahatsiz olunuyor. Girmek zorunda degil tabi. Girmese olmez. Ama yurtdisinda rahat rahat bana victoria secrettan hediye alabiliyoken trde girmiyo zaten. Marks and spencerda da otyrma yeri sadece kabinlerin dibinde var. Ve orda hep erkekler oturuyor :)
ben tek alışveriş yapıyorum. o yüzden bu şansım yok
.şunu düşün bazı mağazalarda ayna yok
tam yanda var. çıkıp bakıyorsun. arkadaşların dediği gibi iç çamaşırın görülebilir boyu hoş olmaz orada kendini kontrol ederken şurasıı nasıl burası nasıl,podyımdaki gibi birilerinin seni o şekilde seyretmesi hoş olmaz.
yani iç çamaşırı bölümü gerçekten hoş olmuyor. görgü olarak bile erkeklerin orada olmaması lazım. yani kabinlerin içinde.victoria secrette buradanda alabilir. bunda sorun yokki. ama giyşnme yerinde hoş olmuyor.
bazen perdeler tam kapanmıyor. berckada öyleydi mesela. yan tarafa saklanacağım görülmeyeyim diye akrobasi yaptığımı hatırlarım: )
Siz rahat edin diye musteri sikisip kalsin o daracik yere..haklisin yabanci ulkelerde rahat cunku ordaki erkekler bakmaz bile ciplakliga aliskinlar....heralde arka fermuarin da kabinde cekiyorsun...Ben disari cikmaktansa yanimdakine hafifce perde aralayip gosteririm annem olur esim olur arkadasim olur. Hic o koridora cikip dolanmam yani. Anca gece kiyafeti aliyosam cikarim. Onda da magazada gezen adama mudahale edemezsin zaten. Ama mangoda kabinden cikmam mesela. Bence usul boyledir rahatsiz olan sakinmalidir.
Sapik muamelesini ona demedim ben. Gormemistim yazmissin demin. Genel olarak ic camasiri magazasina erkek girmesinden rahatsiz olunuyor. Girmek zorunda degil tabi. Girmese olmez. Ama yurtdisinda rahat rahat bana victoria secrettan hediye alabiliyoken trde girmiyo zaten. Marks and spencerda da otyrma yeri sadece kabinlerin dibinde var. Ve orda hep erkekler oturuyor :)
Siz rahat edin diye musteri sikisip kalsin o daracik yere..haklisin yabanci ulkelerde rahat cunku ordaki erkekler bakmaz bile ciplakliga aliskinlar....heralde arka fermuarin da kabinde cekiyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?