- 12 Şubat 2014
- 183
- 8
- 38
- Konu Sahibi denizderinn
-
Merhaba bayanlar 4 gün önce burun ameliyatı oldum ama şişliklerim çok fazla yani korkutuyor beni. Boğazım küçük dilim enfekaiyon kapmış yara olmuş. Burnumun içi çok şiş ağzım açık uyumak çok zor boğazlarım yara olduğu için öksürüp duruyorum kuruyunca yara oluyor daha çok. Uyuyamıyorum doğru düzgün ve mayısda düğünüm var beni çok korkutuyor geçmeyecek gibi geliyor. Toparlanmam için tecrübelerinzi paylaşabilr misnz ? Ayrıca 3 buçuk kilo almışım 4 günde şişlikten midir bu ?? Sigara içmek çok etkiler mi birdeeee( off çok dertlendim ya yardımcı olun lütfeeen
Merhaba bayanlar 4 gün önce burun ameliyatı oldum ama şişliklerim çok fazla yani korkutuyor beni. Boğazım küçük dilim enfekaiyon kapmış yara olmuş. Burnumun içi çok şiş ağzım açık uyumak çok zor boğazlarım yara olduğu için öksürüp duruyorum kuruyunca yara oluyor daha çok. Uyuyamıyorum doğru düzgün ve mayısda düğünüm var beni çok korkutuyor geçmeyecek gibi geliyor. Toparlanmam için tecrübelerinzi paylaşabilr misnz ? Ayrıca 3 buçuk kilo almışım 4 günde şişlikten midir bu ?? Sigara içmek çok etkiler mi birdeeee( off çok dertlendim ya yardımcı olun lütfeeen
kızım madem mayısta düğünün var daha erken ameliyat olsaydın ya ödemlerin anca iner ben yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla ilk pişman olan çok var ama sonuç çok güzel oluyor tabiki güvenilir birine yaptırdıysan doktorun ne diyor bu duruma
geçmiş olsun.sigara ödemi arttırır. ameliyat sonrası yemek yenilemediği,sıvıyla beslenildiği için kilo verilir genelde,sizinki normal gelmedi bana pek...pipetle su,çorba,meyve suyu için bol bol.dudaklarınıza nemlendirici lipstick sürün bol bol. mayısa kadar çoktan geçer.
Çok teşkkür ederim yeşil çay içşyorum belkide daha çok yeni olduğu için böylr umarım düzelick 😔
Merhaba..Bugün benim 3. günüm ve tamponlarım az önce alındı nefes alışım daha da rahatladı.Burnunuzun şuan şiş olması normal bu sizi korkutmasın..Boğazınızdaki tahrişler alçak yastıkla uyumaktan olabilir.Ödemlerin indiğini hissedene kadar 2-3 yastık üsüste koyup dik yatarsanız daha rahat edeceksiniz.Aldığınız kilo da şişliklerden kaynaklanıyor.Bol yeşil çay,maydanoz suyu için ve tuzlu şeylerden uzak durun.Ayrıca yüzdeki şişlikler için doktorumun tavsiyesi çay demine pamuk batırıp şiş bölgelerin üzerinde bekletin gerçekten işe yarıyor.Geçmişler olsun :)
geçmiş olsun silikon tamponla burnunuzdan rahat nefes alabildiniz mi 3 gün boyunca?
Teşekkür ederim..Delikli tampon kullanıldığı için şükür çok nefes sıkıntısı yaşamadım ama nasıl bir bütünleştiysek çıkarken gözümden yaş fışkırdı resmen :)
tamponun alınması garip oluyor cidden :)
benim ilk ameliyatımda bez tampon kullanıldı çok sıkıntı çektim nefes alamadığım için kabusum oldu 4 gün boyunca :/
delikli tampon kullanan bi doktora revizyon olucam inşallah nefes konusunda ben de sıkıntı yaşamam sizin gibi :)
baya normal tampon olmadan aldığımız nefes gibi alınıyor mu delikli tampondan da agızdan nefes almaya ihtiyac duymadan ?
Maydonozu kaynatıp suyunu için,ödeme iyi gelir.
Merhaba..Bugün benim 3. günüm ve tamponlarım az önce alındı nefes alışım daha da rahatladı.Burnunuzun şuan şiş olması normal bu sizi korkutmasın..Boğazınızdaki tahrişler alçak yastıkla uyumaktan olabilir.Ödemlerin indiğini hissedene kadar 2-3 yastık üsüste koyup dik yatarsanız daha rahat edeceksiniz.Aldığınız kilo da şişliklerden kaynaklanıyor.Bol yeşil çay,maydanoz suyu için ve tuzlu şeylerden uzak durun.Ayrıca yüzdeki şişlikler için doktorumun tavsiyesi çay demine pamuk batırıp şiş bölgelerin üzerinde bekletin gerçekten işe yarıyor.Geçmişler olsun :)
Çok teşekkürler canım :) tampon kullanıldı evet dün çıkarıldı ben öksürmekten uyku uyuyamıyorum çok yara ve tahriş olmuşkilonuzun şişlikten dolayı olduğunu sanmıyorum ama sabredin benim de ameliyatımda boğazım çok kötü olmuştu bikaç güne rahatlarsınız çok geçmiş olsun umarım sonuçtan memnun kalırsınız :)
tampon kullanılmadı mı ameliyatınızda?
geçmiş olsun silikon tamponla burnunuzdan rahat nefes alabildiniz mi 3 gün boyunca?
10 güne kalmaz ameliyat olduğunuzu hatırlamazsınız bile ne mayısı mayısa kadar tekrar ameliyat olunup iyileşilir hatta :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?