- 12 Şubat 2014
- 183
- 8
- 38
- Konu Sahibi denizderinn
-
kilo bence de ödemden kaynaklanmaz,çünkü sadece burun ve en fazla yüzünüz şişer,onun da 3,5 kilo etmesine imkan yokağzınızı zor açıyosunuzdur,bir de iltihaplanmış boğazınız,çok yemek yiyemiyorsunuzdur ki kilo alasınız...
Yüzüm üç kilo almış olabilir bence davul gibi çünkü haha 😁 şaka bir yana biraz abartmşm galiba korkudan artık çok sıvı tükettiyorm iççip içip tartıldım galiba 😊😊
alcın cıkana kadar ılesır morlukların gecer bebebgım korkma hadı olsun olsun uc hafta merak etme mayısa uc kere amelyat olursun :)
Zaten doktorum geçer dedi cesaret verdi bilmiyorum ya of grçiçek diyr ümid ediyorm
inş geçer ama tam oturması zaman alır ergen burnu gibi oluyo ilk
Hadi canım çok bariz değildir heralde demi(
İnan ki canım bu mesaj bana okadar iyi geldi ki anlatamam :) şimdi birde sürekli evin içinde beklerken insan sıkılıyor geçmeyecek gibi geliyor ama haftaya perşembe çıkacak bendr çok merak ediyormm
şiş oluyo yeni yapılanlar ama tam bilmiyorum sen yaptıranlara sor bebeğim ben moralini bozmiyim senin şimdi ama çok abes bir görüntü yoksa keske şimdi yaptırmasaydın birde ilk başta yaptıranlar pişman oluyo sonra güzelleşince burun çok seviniyolar
merak edilmez mi inlallah istediğiniz gibi bi burun olur gerçi ilk aylar çok şiş olur ama olsun :)
İnş canımmm inş dua edermsnz siz dr banaa 😊😊
Valla ben daha şimdiden pişman oldm bileeeeeçok kötü nefes alamamak filan keşke riske girmeseydm dediğin gibi 😁
etmez miyiz ederiz tabi siz de bana edin revizyon olucam yakın zamanda :)
hokka gibi burnun olur inş tatlım ama çok bulaşma estetiğe çok yapay oluyolar itici geliyo herkese yani bir burun neyse de
Aynen canım benim inşş öyle olur yapay durmamasnı istyrm benim burnmda nefea sıkıntısı vardı canım o yüzden oldm olmskende ucundanda aldıralm dedm hihi 😊😊😊 inş inş geçer
Ay inanin kizlar kimse benim kadar sisemez yuzum topac gibi oldu bugun 5.gunum ve normale donuyorum hergun yesil cay iciyorum. Dediginiz gibi kesinlikle en az 2 yastikla yatinn. Tamponlarin burnumda hala nefes alabiliuorum. Gunde 2 taneyi asmicak sekilde sigara da iciyorum. Hic de pisman degilim bende bu sene evlenicem fistik gibi olucammm
geçer geçer iyi yaptın boşverhazır olmuşken bencede bende olsam yaptıtırdım
İnş canım benim çok güzel geçer dualrmz seninle :)
Bakalım sonuç nasıl olucak güzel olursa hemen fotograflarımı koyarım 😁😁 olmazsa artk terk ederm buraları 😁😁
Canımmm ya inşş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?