Bayanlaar bi bakar mısınız ??

Masaj yapmak çok cesaret ister canım ya ben korkydan temizleyemyrmm bile birşey olur diye ( 5 gn daha sabretmem lazım bakalım çıkınca nasıl olcak 😊😊

ohhoooo canim daha subat ayindayiz, mart-nisan-mayis derken daha cok var o zamana kadar iyilesirsin hic merak etme
bol bol su ic, doktorun tavsiyelerine uy yakinda biseyin kalmaz merak etme, yeni burnun hayirli olsun güle güle kullan insallah, sadece biraz sabir

Yeşil çay hayat kurtarır vallahi :)) 7 Ocak'ta ameliyat oldum şuan gram şişlik ödem yok suratımda şükür Mayıs'a hiçbirşeyin kalmaz hiç merak etme :)

geçer 3-4 güne rahatlarsın sıkma canını ameliyat stresi ve üstüne günlerce nefes alamamak ne demek çok iyi biliyorum bozma moralini çıkacak güzel burnunu düşün :)

Bitanem benimm çok sağol çok iyi moral veriyorsunuz valla :) bekliyrcm artık bakalımmmm 😊😊😊

İnşallah canım sizlerin iyi dilekleride moralimi düEltiyor valla ağlayıp duruyordm papatya çayından daha iyi geliyor sizin sohbetlerinz ❤️❤️ Aynen canım dediğin gibi sabretmem lazım birazccık çok çok teşekküt edrm :)) ☺️☺️😚

Yeşil çay hayat kurtarır vallahi :)) 7 Ocak'ta ameliyat oldum şuan gram şişlik ödem yok suratımda şükür Mayıs'a hiçbirşeyin kalmaz hiç merak etme :)

Kuzum bende hiç sevmememe ragmen içiyorm inş işe yarar :)) mayısdan önce biraz geçsr daha gelinlik bakmam lazım haZırlklar falan bende tam işin arasnda daha büyük iş cıkarttm umarım benimde hiç birşey kalmazz :)) ben şuan düğün makyajından bile korkuyrm burnuma zarar verirler mi diye ama bakalımmm 😊😊

Ilk ayı Atlat gerisi kolay :) Bende gün sayıyorum spora başlamak için :))) Fotoğraflarıma bakabilirsin hiç şişlik morluklar hiç bişi yok aynısı sanada olcak :) korkma çookk güzel bir gelin olacaksın :) Sigara hiç içmesen çok güzel olur ama iyileşme sürecinde büyük etkisi var demişti benim doktorum . Tabi yine sen bilirsin

Benim de on dislerim nasil agriyo anlatamam bugun de alcimin ici kasiniyo deliricem sanirim tamponlarda acitiyo ya sabir diyorum. Benim dugunun tam tarifi belli diil ama cok guzel olucaz o belliii

Baktım canım bayıldım burnuşuna çok tatlı ve yüzüne çok yakışmışş 😊 ben biraz fazla pinprkliyim ya hep kendime sorun arıyorum 😔 doktorum günde beş tane içebilrsn filan dedi ama ben nettenn okuduklarımla da çok fazla zarar vermeycgni düşündm beş tanrck sigranın 😁😁😁 ya napıyım tutamıyorum kendmi evin içnde bütüngün sıkılıyorm tek keyf o 😔 yoksa ben bilirime kalsaa hiiç içmezdmmm 😔

Benim de on dislerim nasil agriyo anlatamam bugun de alcimin ici kasiniyo deliricem sanirim tamponlarda acitiyo ya sabir diyorum. Benim dugunun tam tarifi belli diil ama cok guzel olucaz o belliii

Benimde üst dişlerim damağım acıyordu Ama geçiyor hepsi bi sadece birazcık sabır :))

Canım benim ön dişlerim damagım falan sızlıyor aynı dert birde boğaz sıkıntısı da var bende o kaşınmalar oluyor yapıcak bişey yok bekliycez artık 😔😔😔 ayrcaa bu günler geçsndr bi çok güzel olucazz bencedee 😊

:)) Ben kullanmıyorum Allah'tan bırakmışım benim doktor sigaradan da nefret ediyo belki ondandır durup durup söylemesi :)) En yakın zamanda fotolarını hatta fotolarımızı beklyorum :)) çok güzel olsun mutlu olun inşallah

Ben kendimce oldum Darısı sizlere inşallah

bence makyaj yapan kişiye söyle burnumda işlem var hafifçe zarar vermeden sürün ne süreceksiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…