- 19 Aralık 2011
- 5.465
- 6.690
- 198
Selam bayanlar.. 28 yaşında bekar bir öğretmenim gecenlerde face üzerinden ortak arkadaşımız olan 32 yaşında bi mühendisle tanıştık aslında ikimiz de bi ilişkiden farklı şeyler bekliyorduk bu yüzden bi kopukluk da yaşadık hatta "ah erkekler" konusunda anlatmıştım bunu...şöyle ki; o 3 yıl daha evlilik düşünmediğini kızlarla ilişki yaşadığını söyledi hatta bnden böyle bişi alamayacağını da anlayınca bir ara yazmayı kesmişti, tabi bn bu durumu bilmediğim için hafif üsteledim ve sonra altından bu sebep çıktı...ama şu var bana karşı acık davrandı ve bunları anlattıktan sonra rahatladı, bana karşı bir beğenisi olduğunu ama o sebepler yüzünden onu istemeyeceğimi düşünmüş..sonrasın da bende tüm erkeklerin öyle olduğunu geçmişinin beni ilgilendirmediğini söyledim..neyse benim türkan şoray kurallarıma rağmenBenimle görüşmek isteyip istemediğini sordum, tamam ama bak ben evlenmem (yaw he he dedim bnde içimden tabi) sohbet için buluşalım dedi ok hadi okdr konuştuk sanalda kalmasın bari dedim...neyse dün buluştuk çok kibardı benden etkilendiğini fark ettim tabi bu karşılıklıydı, çok keyifli vakit geçirdik arabadan inerken yine görüşürüz falan dedi..sonrasında yazıştık...sizce ne düşünmeliyim? Evlilik konusunda fikri değişir öi?