• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar acil yorum lütfeen :)

_perina_

Hedef 55
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
5.465
6.690
198
Selam bayanlar.. 28 yaşında bekar bir öğretmenim gecenlerde face üzerinden ortak arkadaşımız olan 32 yaşında bi mühendisle tanıştık aslında ikimiz de bi ilişkiden farklı şeyler bekliyorduk bu yüzden bi kopukluk da yaşadık hatta "ah erkekler" konusunda anlatmıştım bunu...şöyle ki; o 3 yıl daha evlilik düşünmediğini kızlarla ilişki yaşadığını söyledi hatta bnden böyle bişi alamayacağını da anlayınca bir ara yazmayı kesmişti, tabi bn bu durumu bilmediğim için hafif üsteledim ve sonra altından bu sebep çıktı...ama şu var bana karşı acık davrandı ve bunları anlattıktan sonra rahatladı, bana karşı bir beğenisi olduğunu ama o sebepler yüzünden onu istemeyeceğimi düşünmüş..sonrasın da bende tüm erkeklerin öyle olduğunu geçmişinin beni ilgilendirmediğini söyledim..neyse benim türkan şoray kurallarıma rağmenBenimle görüşmek isteyip istemediğini sordum, tamam ama bak ben evlenmem (yaw he he dedim bnde içimden tabi) sohbet için buluşalım dedi ok hadi okdr konuştuk sanalda kalmasın bari dedim...neyse dün buluştuk çok kibardı benden etkilendiğini fark ettim tabi bu karşılıklıydı, çok keyifli vakit geçirdik arabadan inerken yine görüşürüz falan dedi..sonrasında yazıştık...sizce ne düşünmeliyim? Evlilik konusunda fikri değişir öi?

Senin amacın takılmak değilse uğraşma. Öğretmenle evlen. Klişedir ve doğrudur. Hafta sonunuz beraber yaz tatiliniz beraber çok güzel olur.

Senin amacın takılmak değilse uğraşma. Öğretmenle evlen. Klişedir ve doğrudur. Hafta sonunuz beraber yaz tatiliniz beraber çok güzel olur.
Canım öyle diyorsun da bn zaten cok boş duran erkek sevmiyorum sanırım işe gitn şaka bir yana kısmet tabi ama hiç hoşlandığım bi örtmen yok

Ay canım öyle mi diyorsun Dün o yazdı ilk sonra bn yazdım bugün tık ses yok bakalım ne olacak Yalnız bn tecrübesizim bu konularda hiç yazmıyım dimi bi ağırdan mı alayım?
Evet.yazdıklarından öyle hissettim.olursa olur olmazsa olmaz havasında git eğer çocuğu istiyorsan.o ,zamanla kendi kendine tava gelecektir.sadece sabır.

Evlenmeyecegini bile bile neden kendini uzeceksin ki? Ister istemez bir kac ay sonra evlilik yada ciddi dusunmesi beklentisine gireceksin. Ve adam demistim en bastan diyecek. Ve sen uzuleceksin.
InsaALLAH oyle birsey olmaz.

Canım öyle diyorsun da bn zaten cok boş duran erkek sevmiyorum sanırım işe gitn şaka bir yana kısmet tabi ama hiç hoşlandığım bi örtmen yok
olur olur hafta sonu kurs ver. İlk başta aman yok örtmen olmasın derler ama bakma. Kocası öğretmen olmaya tüm arkadaşlarım ama siz beraber plan yapabiliyorsunuzzz diye tatlı tatlı kıskanıyorlar.

Evet.yazdıklarından öyle hissettim.olursa olur olmazsa olmaz havasında git eğer çocuğu istiyorsan.o ,zamanla kendi kendine tava gelecektir.sadece sabır.
Nurbanucuum ağzından bal damlıyo :KK200: aslında ben de öyle hissediyorum biliyomusun.. şimdi sıra onda benim şartlarımı biliyor o uğraşsın biraz da, tabi bakalım uğraşacak mı? Şimdi ben onun hayat planlarını bozuyorum bir nevi:KK76::halay: ay bilmiyorum ya sanki bişey itiyo beni ona doğru uzuuun zaman sonra onda ilkleri yaşıyorum

Evlenmeyecegini bile bile neden kendini uzeceksin ki? Ister istemez bir kac ay sonra evlilik yada ciddi dusunmesi beklentisine gireceksin. Ve adam demistim en bastan diyecek. Ve sen uzuleceksin.
InsaALLAH oyle birsey olmaz.
Canım yaa dediğin çok doğru annem bunları bilse varya hayatta istemez zaten de, of bilmiyorum duygu mantık dinlemiyo işte garip bi çekim var inş kötü şeyler olmaz

olur olur hafta sonu kurs ver. İlk başta aman yok örtmen olmasın derler ama bakma. Kocası öğretmen olmaya tüm arkadaşlarım ama siz beraber plan yapabiliyorsunuzzz diye tatlı tatlı kıskanıyorlar.
Dediğin çok doğru da canım nebileyim çok kapalı çevrem hep aynı kişiler var onlar da olacak gbi tipler değiller..aslında olmaz diye bi önyargım yok ama kısmet

Nurbanucuum ağzından bal damlıyo :KK200: aslında ben de öyle hissediyorum biliyomusun.. şimdi sıra onda benim şartlarımı biliyor o uğraşsın biraz da, tabi bakalım uğraşacak mı? Şimdi ben onun hayat planlarını bozuyorum bir nevi:KK76::halay: ay bilmiyorum ya sanki bişey itiyo beni ona doğru uzuuun zaman sonra onda ilkleri yaşıyorum
Çok sevindim adına.ama kendini kaptırıp da hata yapma yani üstüne düşme.o seni ikna etmek için ugraşsın.önce kendi ikna olacak sonra da seni ikna edecek.öğretmen yerine muhendisle evlenmen en iyisi bence.

Dediğin çok doğru da canım nebileyim çok kapalı çevrem hep aynı kişiler var onlar da olacak gbi tipler değiller..aslında olmaz diye bi önyargım yok ama kısmet
Zaten olmaz dediğin zaman olur bu tip şeyler. Yakındır o zaman.

Çok sevindim adına.ama kendini kaptırıp da hata yapma yani üstüne düşme.o seni ikna etmek için ugraşsın.önce kendi ikna olacak sonra da seni ikna edecek.öğretmen yerine muhendisle evlenmen en iyisi bence.
Canım ya ne kadar iyi anladın beni...birebir katılıyorum dediğine önce kendini ikna edecek kafasında oturtacak bana da dediğin gibi sabırlı ve cool olmak düşüyor :KK25:

Back
X