• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar bana bi yardim edin lutfen

Kucukgelinhanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
23
7
1
Bayanlar merhaba ben 30 una az kalmis bir bayanim esimle yaslarimiz yakin 10 aylik evliyiZ.ikimiz de memuruz ayni memleketteniz. korkutuk ask yasadigim kisi beni birakip baskasiyla evlenince cok uzuldum ve bir bosluga dustum.evde kaldim diye bosluk hissettim.yasimin ilerledigi fikri beynimi kemirdi.bir anda bi is ortaminda biri benimle evlenmek istedigini soylemis bi arkadasa.o vesile ile tanistik.bende evde kalma fobisi varken birden heveslendim.yasi isi denkti eli yuzu iyiydi.alelacele nisan alelacele nikah oldu (es durumu tayni icin) dugun zamani maddiyat yuzunden cok tartismalar oldu cok kirginliklar oldu.ayrilmak istedim ayrilamadim. (El ne der dusuncesi heo geri adim attirdi artik nikahim kiyilmisti cunku)gelinligimi bile gulerek giyemedim.iyiyken iyiyiz kavga aninda esim deliriyor beni bogup atacak duruma geliyor ufaktan ittirmeleri var kavga kufur.heyvetli de korkuyorum da yani.sorun cogu zaman maddiyat.(benden once cekilmis bitmeyen kredisi)simdi de bi sebepten kavga ettik ve ben inanin psikolojik olarak sarsilmaktan yoruldum.evet ben de inadim istegim olsun diye diretirim.iyiyken iyiyiz kotuyken valizler toplaniyor.ailemin haberi oluyor.cocuk isterken asla istemez oldum yanasmiyorum da yanina.boyle birnomur nasil gececek.Elini vicdanina koyan kardeslerim,ablalarim nolur biraz fikir verir misiniz?yasadigim yer cok kucuk bir yer ve ben (el ne der)konusunu cok kafama takiyorum.arada kaldim.simdi yillik izinde memleketteyiz ya isbasi olunca?ailem arkamda evet e maasim da var ama kendi ayaklarimin ustunde durma fikri bekarken kolaydi .. lutfen bosanmis arkadaslar bisanma asamasindaki arkadaslar ya da esi cok sinirli olan ve cok asik olmadan evlenmis olan kardesler nolur akil verin.

Back
X