bayanlar bir sorum var lütfen dalga geçmeyin

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
ön nyargıyla yaklaşmayın lütfen.çünkü gerçekden günlerdir içimi kemiren bir konu.10-13 yaş arası cinsel içerikli şeylere ilgi duyuyodum.ama çok utandım bugün eski hallerimden.mesela küçkken kız kıza oyunlarda hep karı koca olurduk.düşünüyorum ben lezbiyenmiyim yada sapıkmıyımş.kafayı yicem.eskileri düşündükçe...allah rızası için yardım edinnnn lütfen.dalga geçmeyin:((

evet benim de aklıma geldi sen böyle deyince.bizde küçükken hep karı koca olur hatta sevişir gibi yapardık.şimdi düşünüyorum oyunlarımız baya erotik içerikliymiş:1:ama çocukluk işte merak var.sanırım doğamız gereği.hatta bende takmıştım bir ara acaba lezbiyen miyim diye :13:sanırım çoğunluk böyle şeyler yapıyor canım.onun için sen de lez ve ya sapık değilsin merak etme,çocukluk işte.:ssz:

evet benim de aklıma geldi sen böyle deyince.bizde küçükken hep karı koca olur hatta sevişir gibi yapardık.şimdi düşünüyorum oyunlarımız baya erotik içerikliymiş:1:ama çocukluk işte merak var.sanırım doğamız gereği.hatta bende takmıştım bir ara acaba lezbiyen miyim diye :13:sanırım çoğunluk böyle şeyler yapıyor canım.onun için sen de lez ve ya sapık değilsin merak etme,çocukluk işte.:ssz:

yaa nasıl kafama takltım anlatamam.evet çocukluk unut diyorum kendi kendime.herkese yardımcı olurum her konuda kendime söz geçiremiyorum.terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı.evet aynen dediğin gibi ya böyle erotik oyunlar filan.ama etrafım hep öyleydi.ya acaba herkes yaşarmı ki:s amaa şimdi midem bulanıyo düşündükçe.o sevişmeler filan.utanıyorum düşündükçe.kafamı kurcalıyo.çok takdım lezbiyenmiyim diye.ama öyle olsam şuan da da öyle hislerim olurdu demi.senin kaç yaşlarında oldu canım

adı ustunde cocukluk...
kendının ney oldugunu bılıyorsundur herhalde bayanlara ılgı duyup duymadıgını kendın daha ıyı bılırsın bız bılemeyız

adı ustunde cocukluk...
kendının ney oldugunu bılıyorsundur herhalde bayanlara ılgı duyup duymadıgını kendın daha ıyı bılırsın bız bılemeyız

tamam doğruda bazı şeyler acaba çocuklukta mı başlar.hani o tarz ilgileri olanın devamı gelirmi.anlam veremedim

Çocukken bir çocuğumuz yapıyorduk bunları canım. Sadece sana has değil. Utanılacak şeyler de değil. Ben sonra lezbiyen olmadım. Sende kendini ölç tart, insan en iyi kendisini tanır.

tamam doğruda bazı şeyler acaba çocuklukta mı başlar.hani o tarz ilgileri olanın devamı gelirmi.anlam veremedim

sanmıyorum...
çok fazla takıyorsun canım dıger konularında oyle...kac yasındasın bir geçiş dönemınde mısın boslukta mısın?
bukadar dusunme ya lezbıyensındır ya değilsindir çocuklukta oynadıgınız oyunları karıstırma suanda bir bayanda etkılenebılıyormusun yoksa ilgilenmıyor musun....
eger cevap, yoook kadınlara o gozle bakmıyorum kesınlıkle erkeklerden hoşlanıyorumsa sorun yok...

sanmıyorum...
çok fazla takıyorsun canım dıger konularında oyle...kac yasındasın bir geçiş dönemınde mısın boslukta mısın?
bukadar dusunme ya lezbıyensındır ya değilsindir çocuklukta oynadıgınız oyunları karıstırma suanda bir bayanda etkılenebılıyormusun yoksa ilgilenmıyor musun....
eger cevap, yoook kadınlara o gozle bakmıyorum kesınlıkle erkeklerden hoşlanıyorumsa sorun yok...

evet canım diğer konularımda da takıldığım hususlar vardı.hep geneli cinsellikle alakalı.cinsel olaylar benim hayatımı mahvediyo.nedense çok rahatsız oluyorum.tabiki bir kıza karşı bir şey hissetmiyorum asla.o zamanlar yapmışım o da tamamen çocukluktan,saflıktan herhalde.anormal bir çocuk oldğumu bile düşünmeyhe başlıyorum bazen.yaşımda 22

canım böyle saçma konulara takılıp gününü kaçırma.herkesin yaptığı şey,eğer şimdi kadınlara eğilimin yoksa.ee dert bunun neresinde.

çocukken benimde vardı böyle karı koca oyunlarım aynen:1: takma kafana canım eminim çoğu çocukluk döneminde geçirmiştir böye dönem. arkadaşımızında dediği gibi meraktan kaynaklanan birşeydir

canım böyle saçma konulara takılıp gününü kaçırma.herkesin yaptığı şey,eğer şimdi kadınlara eğilimin yoksa.ee dert bunun neresinde.

ne biliyim aklıma takılıyo işte.evet günlermimide zehir ediyorum düşünerek.sevişme aşamasında bulunduğum için ilerde evlilikte sorunlar yaşıcağımı düşünüyorum:(

Kesinlikle katılıyorum sana canım :9:

peki ya hiç böyle dudaktan filan öptüğünüz yada gerçek anlamda ilişki yapdığınız oldumu.bu daha kötü sanırım.bana sapık diceniz ama sormam lazım:))

gerçek anlamda ilişki nasıl yani? canım sen bunları takmasana, çocuktun o zaman aklın ermiyodu... çocukken günahlardan da sorumlu deiliz düşünsene...

çocuklukta olur böyle şeyler,bizde öyle evcilik oynardık.gayet normal.hatta şimdi bir komşum bu yüzden çocuğunu doktara götürmüştü,
doktor bu gayet normal,rahat bırakın çocuğun cinsel yaşamını demiş.:9:

bencede gayet normal doktorculuk evcılık oynardıkta hıc takılmadım sımdıye kadar bunlara.o yaslarda merakta edıyosun herkesın vucudu aynımı dıye sonra bı bakıyosun yas 15 aceba ılk gece neler yasanır dıye kız arkadaslarınla fıkır alısverısındesın.herkes bırsey soyler fıkır yurutur ama gercege hıc yaklasılmaz.allahım ne komıkmısız sımdı dusunuyorumda cok guluyorum.

peki ya hiç böyle dudaktan filan öptüğünüz yada gerçek anlamda ilişki yapdığınız oldumu.bu daha kötü sanırım.bana sapık diceniz ama sormam lazım:))

nasıl yani?
Çocukkenn
gerçek anlamda ilişki?
Enteresing.....

Ben senin çok ciddi sorunların olduğunu düşünüyorum

en güzel günlerini bu düşüncelerle mahvetmek yerine bir uzmana gitmelisin...

Tamam her üye istediği konuyu a0akta özgür ama sen bu cinsellikle fena kafayı bozmuşsun

geçmişte taciz gibi kötü bir anın falan mı var acaba?O da tetikliyor olabilir....

ön nyargıyla yaklaşmayın lütfen.çünkü gerçekden günlerdir içimi kemiren bir konu.10-13 yaş arası cinsel içerikli şeylere ilgi duyuyodum.ama çok utandım bugün eski hallerimden.mesela küçkken kız kıza oyunlarda hep karı koca olurduk.düşünüyorum ben lezbiyenmiyim yada sapıkmıyımş.kafayı yicem.eskileri düşündükçe...allah rızası için yardım edinnnn lütfen.dalga geçmeyin:((

herkez yapar onu =) erkeklerde kızlarda...mesela ben kuzenimle öpüşmüştük.=)=) kuzenim kız tabi.ama çok merak etmiştik nasıl oluyor diye oluyo ya yormaaaaaa

Back
X