Bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var..

Peki eşin bunu neden sakladı hiç düşündün mü ? Ne ben ne eşim böyle birşeyi saklamayız mesela.

Eşime güveniyorum diyorsunuz o zaman kafaya takılacak bir durum yok.

Tövbe tövbe şimdi bir laf edecem banlanmak istemiyorum, çıldırmışsınız siz. Aman Allah korusun tek kociş sende sahip çık. Bu erkeklerdeki akıl da nasıl çalışıyorsa böyle eşler değer görüyor herhalde çözemedim ben bu işi.

Ah beee, pembe düşlerin şimdiden kararıyor da haberin yok. Ve işi kötüsü bunu sen başlattın.

Ayrıca eşine güvenmiyorsun, ibadetle de uçkurun alakası yok.
Tabi ki ibadetle uçkurun alakası yok şeytan bu akla düşmeyegörsün.basından beri anlatmak istediğim bu.eşim belki o an normal düşündü aldı simit ama karısı taraf belki farklı yöne çekecek he belkide çekmicek.bilemeyiz.o yüzden bastan bunlar olmaması garanti bencee.ben hala pembişim de sen bi senarıstliğe el at bencee kafa iyi kurguluyo vallaa..ne nikahını vermıcekmişim benim adımada karar verdin benden öncede boşanırsam sana danışırım kıız

Bak adam dininde ve ibadetindeyse katiyen yapmaz. Sen ibadetlerini yapmıyor musun ki adamın yazışmalarını okuyorsun? Eşine güvendiğini hepimiz anladık zaten.

Sende o ışığı gördüm çünkü. Tam nikahını vermeyecek kadınsın. Bence de süründür.

Ne çirkin ithamlar bunlar. Ahlak, namus sizin gibi sadece kocişkosuyla yemek yiyenlere özel değil.

eşimin kafasına sıkarım...
ne münasebet....
hatta iş yerine dişi sinek bile giremez.... onun hesabını bile sorarım.... vururum..

yahu siz iyimisiniz? bu anlattıklarınızda ne var Allah aşkına...
bu kadar kıskançlık hem sizin psikolojiniz açısından hemde eşiniz açısından hiç iyi değil
herşey bir kenara kendinize zarar veriyorsunuz..
iş ortamında insanlar birbirlerine buyur ederler dönüşümlü alırlar ve her mesajında abi demiş yani.. bence sorun yok

konu sahibi sanıyorum ki çalışmıyor. İş ortamlarını bilmiyor..Ben erkeklerin ağırlıklı olduğu bir sektörde çalışıyorum bazen 2 erkek çalışma arkadaşımla arazide oluyoruz ve öğlen yemeğini dışarıda yemek zorunda kalıyoruz. Ya da görevden dönünce bi kahve yapıp yorgunluğumuzu atıyoruz..öğlen arasında oturup sohbet ediyoruz..Ne var bunda Allah aşkına ? şimdi ben bu adamlara yazılıyo mu oluyorum töbe töbe.Bence bu hastalıklı bir düşünce..kaldı ki kız eşinize abi diye hitap ediyor..Çok ayıp gerçekten..Bence sizde bi iş bulup çalışın normal hayata dönün ya da kocanız işten çıksın...insanlık için büyük bir adım olmuş olursunuz

E canım tersini savunacak halin yoktu zaten..devam et beni ilgilendirmez

E canım tersini savunacak halin yoktu zaten..devam et beni ilgilendirmez
Şu mesajda bile çalışan ve arkadaşlarıyla yemek yiyip içen kadınlar hakkında inceden inceden ne düşündüğünüz belli. Alttan alta namussuzlukla sucluyorsunuz.

Valla ahlaktır namustur sen getırdın buralara bananeee
Siz başka kadınlar için tehlike teşkil ediyorsunuz sanırım sizden selam alan erkeklerin eşi korkmalı mı mesela?? Sadece size özel değil ahlak kavramı diyorum.
Bütün kadınlar sizin sümüklü eşinizin peşinde sanıyorsunuz galiba

Evet yok..kardı tarafa güvenmiyorum
Burada karşı taraf sizi ilgilendirmiyor gerçekten. Şöyle düşünün. birisi sizinle ilgileniyor se siz bu kişiye yüz vermiyorsunuz. Ne kadar uğraşırsa uğraşsın sizden yüz bulamaz dimi? İşte burada iş eşinizde bitiyor. Karşı tarafa güvenmek ya da güvenmemek önemli değil. Eşinizin tavrı net olduktan sonra hiç bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…