Bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var..

Bende rahatsız olurm ya gülücük nedir .. mesafe şart ama bunu eşiniz düşünmeliydi kesinlikle erkekler çok normal görüyor böyle şeyleri

Bende rahatsız olurm ya gülücük nedir .. mesafe şart ama bunu eşiniz düşünmeliydi kesinlikle erkekler çok normal görüyor böyle şeyleri
Çok şükür beni anlayan çıkmaya başladı.saçma geliyo banada.eşim iş icabı bi sürü kadınla mesajlaşıyo onlar bey diye hitap eder oda hanım diye.ona lafım yok olamazda.ama laubalilik gülücük bana göre değil hoşlanmam bende baska birine yapmam

Abartmışsınız tabi eşiniz size söylememekte haklıymış. Sonuçta 3 kişi işe gidiyor diyelim ki ikisi gitti geldi . Sizin hiç mi kocanıza güveniniz yok. Eğer birkaç bir şeyini yakaladıysanız haklısınız . Ama bunlar gereksiz. Kız abi diyor ne olacak aynı ortamda hiç görüşmüyorlar mı yemek yemiyorlar mı hiç gülmüyorlar mı? Sanırım çalışmayan bayansınız. Eğer çalışıyor olsaydınız bunları normal karşılardınız. Sonuçta insanız biriyle konuştuk aynı arabada bulunduk diye aldatacaz diye bir şey yok

Evet sizin eşiniz yapmaz ama o kız abi dediği adamın üstüne atlar dimi?Gidin çalışın da insanlae çalışma ortamında nasıl görün.Kadınlar bütün adamları sizin düşündüğünüz gözle görmüyor merak etmeyin.Burada yanlış olan tek şey sizin zihniyetiniz.Eşinizde bu zihniyeti bildiği için sizden gizlemiş.

Ben aldatır aldatıcak demedim.eşimde kızdı hattaa beni bilmiyomusun tanımıyomusun diye..hoşlanmıyorum mesafesizlikten..en basiti her zaman alışveriş yaptığım esnaf baktım gülüyo benle konuşurken saçmasapan konu açmaya çalışıyo hemen tavrımı koydum.Benden o elektığı alsmyınca baktım o da artık normal davranıyo.alışverişi yapıyorum parasını ödeyip çıkıyorum muhatap olmuyorum.çğnkü adam baktım muhabbet açma peşinde.Ne gerek var yanlış anlaşılıcam

He yaauv he vallaaa çaylar içilsin hoş sohbetler edilsin.sonraadam eve gelir karının yüzüne bakmaz beş karış surat yemeği yer zıbarır mesela .ama iş yerinde adam diğer kadınlarla güler eğlenir ne de olsa orası iş yeridir..Bana bu tarz şeyler itici geliyo ben yaşamadım yasamakta istemem mesela.Ama sanasıkıntı olmaz heralde bende bu kadınları anlamıyorum

Yine bağnaz bir zihniyetle karşı karşıyayız Karşı cins ile arkadaş olamaz hele evli ise genişliktir ne münasebet yine birileri adına utandık vesselam
Allah bi kadın bi erkek üçüncüsü şeytandr diyo hadislerde var bu.Sen Allah'a karsı mı geliyosunAllahın emirlerine mi bağnaz diyosun vay vay.inanırsın inanmazdım bu senin düşüncen.benim kitabimda kocam bi kadınlaarkadas olamaz bende aynı şekilde o kadar..hadii ateş seni çağırıyo

Yine bağnaz bir zihniyetle karşı karşıyayız Karşı cins ile arkadaş olamaz hele evli ise genişliktir ne münasebet yine birileri adına utandık vesselam

Elektra uzun zamandır seni görmüyordum gördüğüme sevindim yoksa sen de mi gelişsin yaw ne genişliğimiz kaldı ne bisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…