- 31 Ağustos 2021
- 406
- 1.165
- 33
- 35
- Konu Sahibi pembe dusler
-
terbiyesiz kadın.Sen burdakilerin konuşmactarzına baktın mı ki bana b.k atıyorsun ya.güzelce yorum yazmak var bide salak salak çocukca dalga geçmek var .yok simitin yanında karpermi varmış bilmem ne salakçaa..hadi git işine
Boşver, seviye yerlerde, insanın çocuğunun rahatsızlığıyla bile aklınca dalga geçen, cahilin, yobazin önde gideni. Hayal dünyasında yaşasınterbiyesiz kadın.
Sen çok terbiyelisin baksana..hadsiizterbiyesiz kadın.
Ne diyosun bee kim oo..kendini mi tarif ettin anlamadımBoşver, seviye yerlerde, insanın çocuğunun rahatsızlığıyla bile aklınca dalga geçen, cahilin, yobazin önde gideni. Hayal dünyasında yaşasın
Sen de cevap verme boşver...yazma bişey..Boşver, seviye yerlerde, insanın çocuğunun rahatsızlığıyla bile aklınca dalga geçen, cahilin, yobazin önde gideni. Hayal dünyasında yaşasın
Artık kızmıyorum Sana acıyorum, çok zavallisin. Hayatında kocandan başka tutunacak, uğraşacak birşeyi olmayan, boş bir kadınsın.Ne diyosun bee kim oo..kendini mi tarif ettin anlamadım
AynenSen de cevap verme boşver...yazma bişey..
Evet iş ortamında fazla vakit gecirildiğinden mesafeli davranılması gerektiğinden
Birgün çalışırsanız anlarsınız şimdi ne desem yanlış olur ama siz içinizi ferah tutun eşinizinde aklına bu tarz şeyleri sokmayınEvet iş ortamında fazla vakit gecirildiğinden mesafeli davranılması gerektiğinden yanayım zaten
Bende rahatsız olurm ya gülücük nedir .. mesafe şart ama bunu eşiniz düşünmeliydi kesinlikleCanım, ben kadın yada erkek evliyse karşı tarafla olan muhabbeti sevmiyorum doğru gelmıyo bana.mesafe olmalı .eşim bişey yaptığın değil ama.medela kız simit alma börek aldım beraber yeriz gülücük atmış.buna uyuz oldum mesela.sane niye gülücük atıyo dedim neden mesafeli davranmadın diye kızdım
Çok şükür beni anlayan çıkmaya başladı.saçma geliyo banada.eşim iş icabı bi sürü kadınla mesajlaşıyo onlar bey diye hitap eder oda hanım diye.ona lafım yok olamazda.ama laubalilik gülücük bana göre değil hoşlanmam bende baska birine yapmamBende rahatsız olurm ya gülücük nedir .. mesafe şart ama bunu eşiniz düşünmeliydi kesinlikleerkekler çok normal görüyor böyle şeyleri
Sağol canımBirgün çalışırsanız anlarsınız şimdi ne desem yanlış olur ama siz içinizi ferah tutun eşinizinde aklına bu tarz şeyleri sokmayın
Abartmışsınız tabi eşiniz size söylememekte haklıymış. Sonuçta 3 kişi işe gidiyor diyelim ki ikisi gitti geldi . Sizin hiç mi kocanıza güveniniz yok. Eğer birkaç bir şeyini yakaladıysanız haklısınız . Ama bunlar gereksiz. Kız abi diyor ne olacak aynı ortamda hiç görüşmüyorlar mı yemek yemiyorlar mı hiç gülmüyorlar mı? Sanırım çalışmayan bayansınız. Eğer çalışıyor olsaydınız bunları normal karşılardınız. Sonuçta insanız biriyle konuştuk aynı arabada bulunduk diye aldatacaz diye bir şey yokMerhaba bayanlar.. kafam çok karışık ve sinirliyim..Konu eşim.Eşim bi tanıdığı abimin ricası üstüne kızını bir hafta boyunca arabayla iş yerine bırakmasını istemiş.bu arada o kız ve eşim aynı iş yerinde çalışıyorlar.ama arabada 1 çalışan daha oluyo yanlız değiller yani.Eşim bana bunu söylememiş kızarım anlıcağım gibi değil diye.Ben watsaptaki yazışmaları okudum.kız abi bugün abim götürecek gelemiyorum.Yada abi ben börek aldım simit alma yeriz gülücük yapmış bide.bunu okuyunca iyice çıldırdım.neyse esimle konuştum ettim dedim sen evin burdan alıyodun iş yerinde yiyidon .nerden çıktı.eşim simit alırken ona da almış bi keresinde bende buna uyuz oldum elin kızınınfüşünmek sanamındüşer.yanşış anlıyabilir dedim.kızda sonradan yazmış işte börek aldım abi beraber yeriz gülücük diye.iş yerinde masada o kız ve bi kaç çalışan daha kahvaltı ediyorlarmış..sizce abarttım mı kızmakta haklımıyım.Ve eşim normal de kendini iş yerinde çalışanlarla resmi olduğunu huysuz bi adam olduğu söyler bana.şimdi kıza simit alması falan ne alaka dedim ben onu kardesim gibi görüyorum kesinlikle bişey yok diyo.Siz olsanız ne düşünürsünüz banaakıl verin hemcinslerim.kimseyede anlatamıyorm
Ben anlamıyorum insanların bu tavranı.Hiç mi çalışma ortamı olmadı?Yada çalıştıkları ortamda herkes birbirine mi yürüdü?Madem eşine güvenmiyor nasıl evli kalmaya devam ediyorlar?Çoo yorucu bir hayat…Bu lafım size de olsun.
Evet sizin eşiniz yapmaz ama o kız abi dediği adamın üstüne atlar dimi?Gidin çalışın da insanlae çalışma ortamında nasıl görün.Kadınlar bütün adamları sizin düşündüğünüz gözle görmüyor merak etmeyin.Burada yanlış olan tek şey sizin zihniyetiniz.Eşinizde bu zihniyeti bildiği için sizden gizlemiş.Ben ille boynuzlanıyorum anlamında demedim zaten.yine karşı cins oluyo karsi taraf yanlış anlaşılabilşr.
Canım merak etme öğrendim öğreneli uykuyuda haram ettim yasamayıda ama nedense o bana kızıyor konuyu büyüttüğüm için.ben illere aldatıyor demedim eşim öyle biri değil ama bu gibi durumlarda n hoşlanmam.
Ben aldatır aldatıcak demedim.eşimde kızdı hattaa beni bilmiyomusun tanımıyomusun diye..hoşlanmıyorum mesafesizlikten..en basiti her zaman alışveriş yaptığım esnaf baktım gülüyo benle konuşurken saçmasapan konu açmaya çalışıyo hemen tavrımı koydum.Benden o elektığı alsmyınca baktım o da artık normal davranıyo.alışverişi yapıyorum parasını ödeyip çıkıyorum muhatap olmuyorum.çğnkü adam baktım muhabbet açma peşinde.Ne gerek var yanlış anlaşılıcamAbartmışsınız tabi eşiniz size söylememekte haklıymış. Sonuçta 3 kişi işe gidiyor diyelim ki ikisi gitti geldi . Sizin hiç mi kocanıza güveniniz yok. Eğer birkaç bir şeyini yakaladıysanız haklısınız . Ama bunlar gereksiz. Kız abi diyor ne olacak aynı ortamda hiç görüşmüyorlar mı yemek yemiyorlar mı hiç gülmüyorlar mı? Sanırım çalışmayan bayansınız. Eğer çalışıyor olsaydınız bunları normal karşılardınız. Sonuçta insanız biriyle konuştuk aynı arabada bulunduk diye aldatacaz diye bir şey yok
He yaauv he vallaaa çaylar içilsin hoş sohbetler edilsin.sonraadam eve gelir karının yüzüne bakmaz beş karış surat yemeği yer zıbarır mesela .ama iş yerinde adam diğer kadınlarla güler eğlenir ne de olsa orası iş yeridir..Bana bu tarz şeyler itici geliyo ben yaşamadım yasamakta istemem mesela.Ama sanasıkıntı olmaz heralde bende bu kadınları anlamıyorumBen anlamıyorum insanların bu tavranı.Hiç mi çalışma ortamı olmadı?Yada çalıştıkları ortamda herkes birbirine mi yürüdü?Madem eşine güvenmiyor nasıl evli kalmaya devam ediyorlar?Çoo yorucu bir hayat…
Vallaa bu düşünceler senin ironin..ben bi kadından bahsettım bütün kadınlarneysee...demekki kafa nasıl çalışıyosaaa artık..benim eşim değil ama belliki yaran var senin "SÜMÜKLÜ" kocanın peşinde koşan çok heralde hadi koş yetiş bıdahada uğrama buralaraaa
Allah bi kadın bi erkek üçüncüsü şeytandr diyo hadislerde var bu.Sen Allah'a karsı mı geliyosunAllahın emirlerine mi bağnaz diyosun vay vay.inanırsın inanmazdım bu senin düşüncen.benim kitabimda kocam bi kadınlaarkadas olamaz bende aynı şekilde o kadar..hadii ateş seni çağırıyoYine bağnaz bir zihniyetle karşı karşıyayızKarşı cins ile arkadaş olamaz hele evli ise genişliktir ne münasebet yine birileri adına utandık vesselam
Yine bağnaz bir zihniyetle karşı karşıyayızKarşı cins ile arkadaş olamaz hele evli ise genişliktir ne münasebet yine birileri adına utandık vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?