- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi pembe dusler
-
En alasından genişim zira eşim iş yerine giderken elemanları toplar gider gelirkende bırakır aghjkkElektra uzun zamandır seni görmüyordum gördüğüme sevindimyoksa sen de mi gelişsin yaw ne genişliğimiz kaldı ne bisi.
Bana göre desen çok genişsin o zamanYine bağnaz bir zihniyetle karşı karşıyayızKarşı cins ile arkadaş olamaz hele evli ise genişliktir ne münasebet yine birileri adına utandık vesselam
Ha şunu bileydim aferin yola gel!Elektra uzun zamandır seni görmüyordum gördüğüme sevindimyoksa sen de mi gelişsin yaw ne genişliğimiz kaldı ne bisi.
Aay minnoş seniiiAllah hiç kimseyi buldumcuk etmesin.Kafalar pırıl pırıl.
Allah bi kadın bi erkek üçüncüsü şeytandr diyo hadislerde var bu.Sen Allah'a karsı mı geliyosunAllahın emirlerine mi bağnaz diyosun vay vay.inanırsın inanmazdım bu senin düşüncen.benim kitabimda kocam bi kadınlaarkadas olamaz bende aynı şekilde o kadar..hadii ateş seni çağırıyo
Valla iyi sabır ediyon ben olsam kıyamet kopar basarım o işyerini basmışlıgımda var
Heee işte sıvamıştın şimdi tüyü diktim diyorsun. Sen dini karıştırma dini yorum yasak zira orada bile boşsun bilgisizsin. Kocana tasmayı tak nede olsa sizin gibiler için evlilik bu demek.Allah bi kadın bi erkek üçüncüsü şeytandr diyo hadislerde var bu.Sen Allah'a karsı mı geliyosunAllahın emirlerine mi bağnaz diyosun vay vay.inanırsın inanmazdım bu senin düşüncen.benim kitabimda kocam bi kadınlaarkadas olamaz bende aynı şekilde o kadar..hadii ateş seni çağırıyo
En alasından genişim zira eşim iş yerine giderken elemanları toplar gider gelirkende bırakır aghjkk
Valla canım benim zihniyet böyle napak! Var mı ötesii...saygı duy!Evet sizin eşiniz yapmaz ama o kız abi dediği adamın üstüne atlar dimi?Gidin çalışın da insanlae çalışma ortamında nasıl görün.Kadınlar bütün adamları sizin düşündüğünüz gözle görmüyor merak etmeyin.Burada yanlış olan tek şey sizin zihniyetiniz.Eşinizde bu zihniyeti bildiği için sizden gizlemiş.
Sanane dini karıştırım noldu işine gelmedi mii.gelmez tabiii.kafayınyemişin özgür kadın trıpleri Avrupa'yı yasam vay vayHeee işte sıvamıştın şimdi tüyü diktim diyorsun. Sen dini karıştırma dini yorum yasak zira orada bile boşsun bilgisizsin. Kocana tasmayı tak nede olsa sizin gibiler için evlilik bu demek.
Bak ilk önce terbiyeni takın öle konuş.Burada sana ters yorum yapan herkesi genişlikle,rahatlıkla adlandırmışsın ama o pis içinde aslında ne demek istediğin belli.Seviyen iş yerinde yemek yedikten sonra eve gelip zıbaran adam örneğinden belli.Sen bu kadınlar dediklerini anlayamazsın hiç uğraşma.He yaauv he vallaaa çaylar içilsin hoş sohbetler edilsin.sonraadam eve gelir karının yüzüne bakmaz beş karış surat yemeği yer zıbarır mesela .ama iş yerinde adam diğer kadınlarla güler eğlenir ne de olsa orası iş yeridir..Bana bu tarz şeyler itici geliyo ben yaşamadım yasamakta istemem mesela.Ama sanasıkıntı olmaz heralde bende bu kadınları anlamıyorum
He yaauv he vallaaa çaylar içilsin hoş sohbetler edilsin.sonraadam eve gelir karının yüzüne bakmaz beş karış surat yemeği yer zıbarır mesela .ama iş yerinde adam diğer kadınlarla güler eğlenir ne de olsa orası iş yeridir..Bana bu tarz şeyler itici geliyo ben yaşamadım yasamakta istemem mesela.Ama sanasıkıntı olmaz heralde bende bu kadınları anlamıyorum
Valla canım benim zihniyet böyle napak! Var mı ötesii...saygı duy!
Senin genişlik tanımın normal insanların günlük yaşantısı ama sende o çizgi yok. Buradaki kadınlara anca saçma sapan laf yetiştir. Buradaki kadınların tırnağı kadar vizyonun olsa yobazca tavırlar sergilemezdin. Bunlar hep özgüven eksikliği ve kocayı hayatının baş köşesine koyup kocağğğğ diye ölüp bitmelerden agjjkk kesin erken yaşta koca diye ölüp bitip evlenen profilsinBana göre desen çok genişsin o zaman
Ha şunu bileydim aferin yola gel!
Yok bu gözlemlemiş eşi simit yedikten sonra eve gelince bunun suratına bakmamış o yüzden bu millete saydırmalarÇok yanlış anlamışsın tam tersi oluyor. İş yerinde mutsuz olan evde de surat asar. İş yerinde günğm iyi geçince akşam eşimle de iyi vakit geçiriyorum.
Evlendim bi ay olucak bir kaç güne aghjk o yüzden buralarda olamadım ama özledim siziEvlendin mi? Cok mutlu ol inşallah canım sana bol genişlikler diliyorumpardon mutluluklar diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?