• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bayanlar karar vermemde yardımcı olabilirmisiniz????

CGDM85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
454
0
96
İstanbul
arkadaşlar eşimin abisinin düğünü var 1 ay sonra ve görümcelerimi + yeni gelini birazcık çatlatmak istiyorum zemuszemus kaydirigubbakcemile3 türbanlı değilim fakat dekolte kıtafetler giyemiyorum..bi kaç model buldum bunların dekoltelerini uygun biçimde kapattırıcam..sizce hangi model ???? lütfen fikir verin çok az vaktim kaldı opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $kuyruklu elbise Elizabeth Banks - j[1]. mendel.webp
    $kuyruklu elbise Elizabeth Banks - j[1]. mendel.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 366
  • $092108wilde200x400.webp
    $092108wilde200x400.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 174
  • $8527708610preview0.webp
    $8527708610preview0.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 164
  • $jennifer_lopez.webp
    $jennifer_lopez.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 1.104
  • $valentino38ss4c.webp
    $valentino38ss4c.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 295
bende de iki modle var çok sevdiğim hangi siteden yüklüyorduk resim unuttum söylersen eklerim zemuszemus

bu elbiselerle kimse çatlamaz canım model bulunca paylaşırım :)

çok abartılı model değiller sade ve şıklar emin ol çatlarlar çok janjanlı şeyleri sevmiyorum

hiç birini beğenmedim bu modellerle kimse çatlamaz kapalı daha güzel modeller var gidin eser, aker gibi mağazalara istanbulda yaşıyorsunuz özellikle fatihe gitmenizi öneririm ilk önce bütün mağazaları gezin sonra almaya karar verin harika şeyler var

hiç birini beğenmedim bu modellerle kimse çatlamaz kapalı daha güzel modeller var gidin eser, aker gibi mağazalara istanbulda yaşıyorsunuz özellikle fatihe gitmenizi öneririm ilk önce bütün mağazaları gezin sonra almaya karar verin harika şeyler var

akermi :))) ya ben fatihi talan ettim bi halt yok o kadar banel modeller varki :1: hiç biri tarzım değil heleki cengiz aktürkteki modeller aman allahım facia !!! bakırköydeki aşkın göksuda bi kaç model beğendim ama giyebileceğim kapalılıkta değil

abiye mi istiyorun sade bişi mi
abiye ama sade olcak gösterdiğim modeller gibi

kızlar bunlara da bakın

Eklentiler

• $abiye_248.webp
    $abiye_248.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $abiye_311.webp
    $abiye_311.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $Pronovias-Abiye-Agua.webp
    $Pronovias-Abiye-Agua.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
bak şimdi bu tarz bi elbisenin boyunu sana uygun olacak şeklinde KAHVE tonlarından diktir ama saten kumaş olsun sonra beline yine böyle altın sarısı daha simli pullu iri bir kemer tak tam gögüs altından başlasın ama fazla göbişin yokda tabi:) altınada yine altın sarısı abartı olmayan bi topuklu ayakkabı makyajın da koyulu açıklı kahve tonları olsun yine bu senenin modası moda dergilerinden fırlamış gibi olacaksın hayalini kuruyorum süper bir kombine olacak

Back
X