• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bayanlar karar vermemde yardımcı olabilirmisiniz????

bi kaç tane ortaya karışık yaptım canım ben

yaka modeli bunun gibi olabilir canım

ben bunu çok beğendimmm

bunların dekolteleri kapanabilir diye ekledim aslında daha hoş olanları var ama diz üstü çoğu siyah olanı begendim ben hatta bi özel günde diktirebilirim hoşmuş

attachment.php

Sondan 2 . kıyafet olabilir

aslında bunları bende çok beğendim daha güzel kıyafetler olduğunu düşünüyorum...
ama bunların arasındanda seçim yapmak zorundayım dersen jennıferin beyazı öncelik derim snra diğer elbise zemuszemus
yakamoz arkadaşımızın koyduğu kıyafetlerden de yukardan 1. veya 3, olabilir

Son düzenleme:
Ben mavi olanı beğendim.Eğer zayıfsan çok güzel olur.bayanssulusmile

bende ilk resmi begendim..
fakat jennifern beyazi diyen arkadaslara katilmiyorum...sonucta dügünde gelin beyaz giyer.. yani sizinde beyaz gösterisli bir elbise giymeniz uygun kacmaz bence...yani ben istemezdim acikcasii..

onun haricinde 9. ayda istanbuldaydim fatihte gezerken Armine'nin vitirinin de cooook ho$ bir elbise gördüm rengi kirmiziydi yani tesettür fln degil hafif dekolteliyldi sanirim ama kesimindede üstü dar ve etegine dogru acilyiyordu balik etek gibi.. katkat gercekten göz kamastiran bi elbiseydi sahsen.. kaldirildigini düsünmüyorumm belki magazaya sorsaniz bulabilirsiniz.. :) aklimda hala bayildm ben ki öyle incikli boncuklu seyleri pek sevmem bu sadee ama güzeldi

İlk resimdeki pudra rengi kıyafet cok hos.
Ama sizde nasıl durur bilemiyorum tabi.
Bu elbisenin bir benzerini diktirmeden once ten renginiz, vucut olculerınız ve boy orantınız cok onemli.
Cogu kisi resimlerden ya da vitrinde gordugu mankenlerin uzerınde kı kıyafetlerı denıyor ama hic dusunmuyorlar "sen resimde ki kadın mısın?" diye.

Back
X